- 2 Temmuz 2019
- 1.385
- 1.527
- 133
Ay bizim aramız da 1 güncük vardı. Kendi sancınlamı doğurdun heyecanlandım şmdi. Bu arada gözün aydın çok sevindim. Bebiş kaç kiloBen dogurdum bebekte be de iyiyiz
40 haftayı bile doldurmuş oluyorsun yani hay maşallah:) Normal mi sezeryan mi düşünüyorsun peki?
sabir cnm benim dana da bugun krese gitmiycem dedi tmm dedim babasi da evdeydi 23.00 da ise gitcem birazdan babasi, sizinle vakit geçircem dedi ama sen misin gitmemesine izin veren mahvetti bizi ya laf dinlemiyor ,güzelce diyoruz yapma zıplama peteğe çıkıp yere atlıyor inanabiliyor musun kızınca agliyor bana bağıramazsın hakkin yok buna bilmem ne bi de koca herif gibi cevap veriyor ve bu bi kız çocuğu
Cok sinirliyim ya o kadar para doktum yinede catlamisim((
Ilk aylar insanin aklina her bos kalista dogum geliyor canim sen dusunme bosver sadece ogluna kavustugun ani dusun ,emzirmen ona bakmak onun icin o kadr kiymetliki hergun buyuyerek degisiyorlarBu arada doğumu merak edenler için gece 1 de hastaneye yatışım yapıldı. Ama sancılarım gece 3-4 gibi anca gelmeye başladı. Sabah 10-11 e kadar sancım devam ettii. Açılmam yavaş oldu ama bence güzel oldu çok şiddetli dayanılmaz sancılarım olmadı çok güzel yaşadım. Ebeler bile çok güzel ilerliyorsun ilk doğumun için dedi. 8 cmkem doğumhaneye aldılar beni bir kaç ıkınmada bebeğin gelecek güçlü ıkın dediler ama benim sancılarım çok şiddetli gelmediğiçin o ıkınmalarım yeterli olmadı. Suni sancı verdiler o da işe yaramadı. Sonlara doğru sancıyı tavam yaptılar anca öyle sancılarım şiddetlendi ve sık gelmeye başladı. Doğumhanede 2 saat falan kaldım çok uzun sürdü. Bebeğim hep geri kaçtı aşağı inmedi. Ben ıkındıkça kafası azcık ilerliyormuş sonra geri itiyormuş kendini. Birde koluyla birlikte geldiği için çok zorladı.dikişlerim var ama onlar beni çok zorlamıyor. Ayrıntılı anlatmıyorum bende hatırlamak istemiyorum ama doğumhanede çok zor 2 saat geçirdim. Kucağıma alınca tabi hepsini sildim bir oh çektim :)
Dün gece yan odaya bir gebe geldi sancıları baya bağırdı şiddetli yaşadı doğumhaneye aldılar 10 dakika sonra aşağı indi. Kızın yatması ve doğurması 1 saat sürmedi. Maşallah dedim rabbim hrrkese böyle doğum nasip etsin.
Benimki zorlu oldu ama oğluma kavuşunca hepsi son buldu. ☺
Hadi yaCok sinirliyim ya o kadar para doktum yinede catlamisim((
Merakli degilim canim. Benim ciddi sancilarim var 180 190a vuran . Bebek sikintiya girecek die korkuyorum. Hayirlisi ile biran evvel dogurmak istiyorum o yuzden . Yoksa delimiyim 36 da dogurup sarilik emme problemi yasayayimBisey sorcam sen niye dogurmaya bu kadar meraklisin erkendentarihlerimiz ayni bende niye oyle dusunceler yok bendemi gariplik acep
melismelom yazdin mi kacirdim galiba ben bugun ne dedi doktor kordondan kurtulmus mu bebis
Boyle herkese ayri ayri ya,inca cok konuşmuş hissettim kendimi
Masallah canim ne mutlu sanaKızlar napıyorsunuz nasılsınız. Ben yine sayfaları okuyamadım. Bir yere kadar geliyorum cevap yazana kadar yine baya sayfa geçiyor.
Minik oğlumu emzirmekle uğraşıyorum. Memeyi tutuyor ama sonra bırakıyor bir öok güzel emiyoraa 2.ye ememeyebiliyor. İnşallah yavaş yavaş düzene oturcağız. Altını değiştirmekte zorlanıyorumbugün altını değiştirirken yüzüme doğru işedi hahaha çok komikti hemen annem devreye girdi sağolsun yavaş yavaş öğreniyorum işte. Mükemmel bir duygu rabbim ona sağlık versin tüm acılarımı unuttıruyor bana. Bu arada bebeğim 38+0 da 3330 gram 51 cm doğdu. Çok küçük görseniz bir o kadar da tatlı ablaları. Yenidoğan zıbınları bile henüz büyük geliyor.
Bende olmaz diye düşünüyordum ama oluyormuş.
Sütümü çoğaltmaya çalışıyorum az az geliyor. Çaylar falan içiyorum bakalım inşallah artar.
Surekli tarihle ugrasiyosun die takiliyorum canimAyy pardon 20.03 yazacaktimne alaka sapiklikla
Maşallah cnm benimki 3 kilo doğaydı iyiydi ama napalim sağlıklı olsun da ben elimden geldiğince beslenmeme dikkat ediyorum ama kendimi besliyorumBenim de bugün 3 kg çıktı bugün boy 49 cm
Acilmayi anlamanin bir yolu yok malesef. Benim evdede cok ayakta kalip dolanirsam oyle agri aci baski oluyor . Acilmada oyke kolau olan bisey deil . Ama tabi gitmende fayda varKızlar bugün kontrol vardı nstde herşey normal çıktı. Hastahanem yakın eve yürüyerek geldim. Böyle altta yırtılırcasina baskı oluyordu can acitir derecede ama sancısız. Direk doktoruma mesaj attım nstde çıkmayabilir belki açılman olmuştur çarşamba muhakkak gel alttan bakalım dedi. Açılma denilen şey böyle mi oluyor ?
Sayfalarin hepsini okuyamadim ara ara bakabildim. Bebek yogun bakımda kalmaya devam edicek as önce gordum. Sutum damla damla var cok sukur. 2 saatte sagim yapicam hastane pompa verdi. Benim pompa kargoda geziyor :/
Eslem Zeynep 36+6da zorunlu sezeryanla dunyaya geldim ilkimde sezeryandi. Soranlar olmuş diye yazayim dedim.
3350 gr 50 cm doğdu.
Rahmim onceki sezeryan dikisinin cok asagida olmasi sebebiyle incelmiş. Doktorum kagit gibi ince rahim suan bebegi bu sekilde tutuyor dedi. O yuzden bugün dogum oldu.. agrilarim oldu biraz detaylari cok daha sonra yazacağım suan tek derdim bebisime sut verebilmek. Buyuk kizim beni gordu ama bebegi görmedi
Cnm neden yogunbakimda bebegin . Masallah kilosu boyu cok ii. Allah yardimcin olsun bol bol sutun olsunSayfalarin hepsini okuyamadim ara ara bakabildim. Bebek yogun bakımda kalmaya devam edicek as önce gordum. Sutum damla damla var cok sukur. 2 saatte sagim yapicam hastane pompa verdi. Benim pompa kargoda geziyor :/
Eslem Zeynep 36+6da zorunlu sezeryanla dunyaya geldim ilkimde sezeryandi. Soranlar olmuş diye yazayim dedim.
3350 gr 50 cm doğdu.
Rahmim onceki sezeryan dikisinin cok asagida olmasi sebebiyle incelmiş. Doktorum kagit gibi ince rahim suan bebegi bu sekilde tutuyor dedi. O yuzden bugün dogum oldu.. agrilarim oldu biraz detaylari cok daha sonra yazacağım suan tek derdim bebisime sut verebilmek. Buyuk kizim beni gordu ama bebegi görmedi
Iyi ol da gerisi muhim degil. Yikadiktan sonra foto atArada giriyorum kızzzokuyup çıkıyorum bebişin eşyalarıyla uğraşıyorum işte napiyim bende haftaya yıkıcam eşyalrını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?