2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
40 haftayı bile doldurmuş oluyorsun yani hay maşallah:) Normal mi sezeryan mi düşünüyorsun peki?

Canim yok oyle degil. Su imzamı duzeltsemmı napsam sizi hep yanıltıcak yoksa neyse Cok yazdım zaten artık herkes ogrenıyor yavas yavas şöyleki ben aslında bugun 35+3 um ama dogum tarihime gore ayarladım imzamı kalan gunumu takip etmek ıcın
Sezeryan canim benim planlı... Rabbim bağışlasın 11 yasında oğlum var teyzesi oda sezeryan olmustu

Seninkide mi 2 yaslarindaydi cnm ? Ya bence artik kiz erkek farketmiyor havaguzel olsa yorulsun diye parka yuruyuse cikaricam ama buz gibi disarisi soguk gecse ruzgar basliyor evde sıkılıyorlar ama su sonzmaanlar cok zorluyor beni .. gece uyandi anne sut diye al oglum ic sutunu diyorum icmiycem icmiycem diye aglamaya basladi yarimsaat agladi sonra uzattim sessizce alip icti sarilip uyudu ben gerginim onu mu hissediyor diyorum bu ara herseye boyle gerci..bebekler dogunca ins.iyi olurlar salonda ne kanepe ne kalorifer ustu kaliyor bebekle bile asla yalniz birakamam

Ilk aylar insanin aklina her bos kalista dogum geliyor canim sen dusunme bosver sadece ogluna kavustugun ani dusun ,emzirmen ona bakmak onun icin o kadr kiymetliki hergun buyuyerek degisiyorlar
Aslinda cok guzel gecirmissin cnm sanirim epidural almadan oldu dogum dikisler yapilirken uyusturuyorlar mi oyle olunca ,dikislerin iyilesmesi icin takviye verdiler mi? Yaninda birileri varsa hic ayaklanmak icin acele etme sonra aciyan senin canin oluyor kim ne derse desin agrim var diyip dinln

Bisey sorcam sen niye dogurmaya bu kadar meraklisin erkenden tarihlerimiz ayni bende niye oyle dusunceler yok bendemi gariplik acep
Merakli degilim canim. Benim ciddi sancilarim var 180 190a vuran . Bebek sikintiya girecek die korkuyorum. Hayirlisi ile biran evvel dogurmak istiyorum o yuzden . Yoksa delimiyim 36 da dogurup sarilik emme problemi yasayayim

melismelom yazdin mi kacirdim galiba ben bugun ne dedi doktor kordondan kurtulmus mu bebis

Boyle herkese ayri ayri ya,inca cok konuşmuş hissettim kendimi

Benim kadar konusamazsınız esimde gececi kac gundur gunduz de uyuyor oğluşta ders tablet derken bende burdan cıkmıyorum sıkıntıdan

Masallah canim ne mutlu sana

Acilmayi anlamanin bir yolu yok malesef. Benim evdede cok ayakta kalip dolanirsam oyle agri aci baski oluyor . Acilmada oyke kolau olan bisey deil . Ama tabi gitmende fayda var .

Sayfalarin hepsini okuyamadim ara ara bakabildim. Bebek yogun bakımda kalmaya devam edicek as önce gordum. Sutum damla damla var cok sukur. 2 saatte sagim yapicam hastane pompa verdi. Benim pompa kargoda geziyor :/

Eslem Zeynep 36+6da zorunlu sezeryanla dunyaya geldim ilkimde sezeryandi. Soranlar olmuş diye yazayim dedim.
3350 gr 50 cm doğdu.
Rahmim onceki sezeryan dikisinin cok asagida olmasi sebebiyle incelmiş. Doktorum kagit gibi ince rahim suan bebegi bu sekilde tutuyor dedi. O yuzden bugün dogum oldu.. agrilarim oldu biraz detaylari cok daha sonra yazacağım suan tek derdim bebisime sut verebilmek. Buyuk kizim beni gordu ama bebegi görmedi

Seninde gozun aydın rabbim tez zamanda sağlık versin

Cnm neden yogunbakimda bebegin . Masallah kilosu boyu cok ii. Allah yardimcin olsun bol bol sutun olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…