- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Gozun aydin canimKızlar cumartesi gece suyum gelmişti
3 gibi hast gittik
Sabah 9 gibi suni sancı taktılar 3 cm den sonra epidural istedim epidural normal doğum yaptım saat 14 .55 de
Çok şüküriyiyiz
Bugün de taburcu olduk.
Şimdi biraz uyuyayım
Aradaki ayrıntıları ara ara yazarım
Amin insNe demek canim zaten sakincali olsa doktorun izin vermezdi 2gunun bi sorun olcagini dusunmuyorum ben acikcasi ,kilosunu dert etmis olsalar buyumesi lazim derlerdi ins. Ikinci olcum dogrudur daha 3 haftada var 3kilo olur bence pasacik
Yok canim benim olur mu oyle sey. Hevesimi fln kacirmadin. Iyi oldu, sayende oğrendim bende iste. Herseyi de okurum guya netten, ama bunu atlamisim.isteYaaa sasirdim su an canim ben bi problem olmaz diye dusunerek yazmistim aslinda ,simdi hevesini kacirmis gibi oldum k.bakmadoktorun olur dediyse bence hic erteleme hemen kavus bebise
Catlican varsa catliyorsun ya, sonuc hep bole demek.Cok sinirliyim ya o kadar para doktum yinede catlamisim((
Canımyabanci hayat suyum geldi demişti. Ama halen haber yok sanırım
:) sıcak sıcak aliyorum bi halt ettiği yok sancısız sicak su etkilemiyor herhal sen girsen kesin acilir:) ama daha sicak su yapma sen daha haftan var gibi 37 yi doldurunca yap :)Hadi girdi git al duşunu canımcım❤
Gozun aydin canim
Cigerine su kacmis ole yazmisti canimCnm neden yogunbakimda bebegin . Masallah kilosu boyu cok ii. Allah yardimcin olsun bol bol sutun olsun
Bence genetik bu isler. Ilk hamilelikte hic birsey sürmedim catlamada olmadi. Bakalim bu sefer nasil olcak, henüz catlaklik gözükmüyor. Sadece üst bacaklarda var.Hadi yaben Hindistan cevizi yağı sürdüm gergin çok şükür hiç çatlamadım
cnm ben açılmayı hissetmedim ilk cocukta gittigimde 3 cm aciklik olmus onu bile hissetmedim son anlarda 6 cm i gecince sancidan anlıyorum ancaksuna cevap veren olaydı iyiydi
3ü olsun bence 03.03 ne guzelTabi canim bende subatı gectım martla ugrasıyorum zaten 3u 6 si 9 u karar veremedim
Bu çatlak işi malewef genetik hanımlar. Annenizden ve halanız varsa onlara sorun. Onlarda çatlak varsa mutlaka çatlıyorsunuz en iyisini sürseniz bile..Aaah ah bende ilk gebelıgımde oyle kaliteli bir krem kullanmıştım banamisin demedi.
benim esim de geceye basladi :)Benim kadar konusamazsınız esimde gececi kac gundur gunduz de uyuyor oğluşta ders tablet derken bende burdan cıkmıyorum sıkıntıdan
Canım gözünaydın sağlıcakla almışsın kucağına bebeğiniDoğum anına kadar sadece eşim vardı yanımda doğuma da girdi
Epidural alınca bağırıp cagirmadigimi görünce girdi doğuma.
Doğum odası zekai tahir den sonra sıcacık ev ortamı havasında idi.
Soğuk bi ameliyathane ortamı değildi.
Eşim doğuma girince anlık tabi foto paylaştı ailesine
Daha benim dikişler bitmeden kayınvalide ve kaynim gelmiş birde doğum katına kapının önüne gelmişler
Zor zaptettim zaten kayınvalide esimi zırt pırt arıyor sancı çekerken bile gelmek istiyordu sanci cekiyorym dr alttan muayene ediyor gecelik giyiyor m musait degilim diyorum gelmesinler de esime ama anca bu kadar .
Sinir olduğum çok şey oldu yani
Bence doğumdan sonra kimse olmasa tek bi kişi olsa yanında yeter.
Curcuna dan o kadar bunaldim ki eşime patlamamak için zor tutuyordum kendimi
şükür kurtuldun cnm ,Allah bi an once kavusmanizi nasip etsin bol süt ile cnmSayfalarin hepsini okuyamadim ara ara bakabildim. Bebek yogun bakımda kalmaya devam edicek as önce gordum. Sutum damla damla var cok sukur. 2 saatte sagim yapicam hastane pompa verdi. Benim pompa kargoda geziyor :/
Eslem Zeynep 36+6da zorunlu sezeryanla dunyaya geldim ilkimde sezeryandi. Soranlar olmuş diye yazayim dedim.
3350 gr 50 cm doğdu.
Rahmim onceki sezeryan dikisinin cok asagida olmasi sebebiyle incelmiş. Doktorum kagit gibi ince rahim suan bebegi bu sekilde tutuyor dedi. O yuzden bugün dogum oldu.. agrilarim oldu biraz detaylari cok daha sonra yazacağım suan tek derdim bebisime sut verebilmek. Buyuk kizim beni gordu ama bebegi görmedi
Daha sen dur daha cok degisir canim sıkıldıkçaSurekli tarihle ugrasiyosun die takiliyorum canim
hayirli olsun canim!!Sayfalarin hepsini okuyamadim ara ara bakabildim. Bebek yogun bakımda kalmaya devam edicek as önce gordum. Sutum damla damla var cok sukur. 2 saatte sagim yapicam hastane pompa verdi. Benim pompa kargoda geziyor :/
Eslem Zeynep 36+6da zorunlu sezeryanla dunyaya geldim ilkimde sezeryandi. Soranlar olmuş diye yazayim dedim.
3350 gr 50 cm doğdu.
Rahmim onceki sezeryan dikisinin cok asagida olmasi sebebiyle incelmiş. Doktorum kagit gibi ince rahim suan bebegi bu sekilde tutuyor dedi. O yuzden bugün dogum oldu.. agrilarim oldu biraz detaylari cok daha sonra yazacağım suan tek derdim bebisime sut verebilmek. Buyuk kizim beni gordu ama bebegi görmedi
Bu çatlak işi malewef genetik hanımlar. Annenizden ve halanız varsa onlara sorun. Onlarda çatlak varsa mutlaka çatlıyorsunuz en iyisini sürseniz bile..
Bugün 37+4 üz canım serklajdan beri sıcak suya hasretim ki çok severim:) sıcak sıcak aliyorum bi halt ettiği yok sancısız sicak su etkilemiyor herhal sen girsen kesin acilir:) ama daha sicak su yapma sen daha haftan var gibi 37 yi doldurunca yap :)
Allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah... Gözün aydın canımKızlar cumartesi gece suyum gelmişti
3 gibi hast gittik
Sabah 9 gibi suni sancı taktılar 3 cm den sonra epidural istedim epidural normal doğum yaptım saat 14 .55 de
Çok şüküriyiyiz
Bugün de taburcu olduk.
Şimdi biraz uyuyayım
Aradaki ayrıntıları ara ara yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?