2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Gozun aydin canim

Yaaa sasirdim su an canim ben bi problem olmaz diye dusunerek yazmistim aslinda ,simdi hevesini kacirmis gibi oldum k.bakma doktorun olur dediyse bence hic erteleme hemen kavus bebise
Yok canim benim olur mu oyle sey. Hevesimi fln kacirmadin. Iyi oldu, sayende oğrendim bende iste. Herseyi de okurum guya netten, ama bunu atlamisim.iste
Yeni bi tarih aliriz nolcak, saglikli olsunlar da

Canım yabanci hayat suyum geldi demişti. Ama halen haber yok sanırım

Doğum anına kadar sadece eşim vardı yanımda doğuma da girdi
Epidural alınca bağırıp cagirmadigimi görünce girdi doğuma.
Doğum odası zekai tahir den sonra sıcacık ev ortamı havasında idi.
Soğuk bi ameliyathane ortamı değildi.
Eşim doğuma girince anlık tabi foto paylaştı ailesine
Daha benim dikişler bitmeden kayınvalide ve kaynim gelmiş birde doğum katına kapının önüne gelmişler
Zor zaptettim zaten kayınvalide esimi zırt pırt arıyor sancı çekerken bile gelmek istiyordu sanci cekiyorym dr alttan muayene ediyor gecelik giyiyor m musait degilim diyorum gelmesinler de esime ama anca bu kadar .
Sinir olduğum çok şey oldu yani
Bence doğumdan sonra kimse olmasa tek bi kişi olsa yanında yeter.
Curcuna dan o kadar bunaldim ki eşime patlamamak için zor tutuyordum kendimi

Aaah ah bende ilk gebelıgımde oyle kaliteli bir krem kullanmıştım banamisin demedi.
Bu çatlak işi malewef genetik hanımlar. Annenizden ve halanız varsa onlara sorun. Onlarda çatlak varsa mutlaka çatlıyorsunuz en iyisini sürseniz bile..

Canım gözünaydın sağlıcakla almışsın kucağına bebeğini Merak etmiştik yazmayınca. İnsan en özel anlarını rahat geçirmek istiyor çok haklısın.

şükür kurtuldun cnm ,Allah bi an once kavusmanizi nasip etsin bol süt ile cnm

hayirli olsun canim!!
insallah bu sefer istedigin gibi emzirebilirsin.. sezeryanin detaylarini mutlaka yaz.. sen spinal oldun sanirim merak ediyorum...

Bu çatlak işi malewef genetik hanımlar. Annenizden ve halanız varsa onlara sorun. Onlarda çatlak varsa mutlaka çatlıyorsunuz en iyisini sürseniz bile..

Yok, canim yok sulalede nerdeyse kimsede yok olanlarda da bu derece yok..benjm Cok fena

:) sıcak sıcak aliyorum bi halt ettiği yok sancısız sicak su etkilemiyor herhal sen girsen kesin acilir:) ama daha sicak su yapma sen daha haftan var gibi 37 yi doldurunca yap :)
Bugün 37+4 üz canım serklajdan beri sıcak suya hasretim ki çok severim Doğurayım girecem hamam gibi ohhh, dumandan aynam gözükmesin istiyorum

Allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah... Gözün aydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…