bence kisisel bi olgu o catlak da karnin yaygin ,dik olmasi da tamamen benim kizdada dik sivri ,oglanda da ama annemde oyle degilmis o yuzden bence kisisel faktör de cok etkiliyorYok, canim yok sulalede nerdeyse kimsede yok olanlarda da bu derece yok..benjm Cok fena
bende 37+ 2 yim iyi sende girebilirsin :)Bugün 37+4 üz canım serklajdan beri sıcak suya hasretim ki çok severim ☺Doğurayım girecem hamam gibi ohhh, dumandan aynam gözükmesin istiyorum ☺
Bu da bir ilk. Seninki şans olmuş malesef. Cildin çok mu hassas ya da çok mu kuru? Acaba onlar mı etkiledi?Yok, canim yok sulalede nerdeyse kimsede yok olanlarda da bu derece yok..benjm Cok fena
Canına bile okuyacağım banyonun sıcacık ohhhbende 37+ 2 yim iyi sende girebilirsin :)
Benimde dik gibi öyle yaygın olmadı çok fazla göbeğim. Kız olduğunu öğrenmemize rağmen herkes inatla yok yok senin erkek diyordubence kisisel bi olgu o catlak da karnin yaygin ,dik olmasi da tamamen benim kizdada dik sivri ,oglanda da ama annemde oyle degilmis o yuzden bence kisisel faktör de cok etkiliyor
evet cnm bklm ne zaman dogurcaz 24 şubatta 38+2 olcam istiyorum o gün cunku babasının dogum gunu :)Canına bile okuyacağım banyonun sıcacık ohhh☺Günümüz seninle çok yakın ne güzel ☺
bende 13 aldimBenimde dik gibi öyle yaygın olmadı çok fazla göbeğim. Kız olduğunu öğrenmemize rağmen herkes inatla yok yok senin erkek diyorduErkek olsa görünür diyordum yok yok doktor görmemiştir.
İnşallah çatlaklar kilolar vs hep geçer.. bebeklerimiz sağlıklı olsun inşallah şuanki aldığım 15 kiloyu o yüzden çok takmamaya çalışıuorım
Yaaa kuzum .insallah hemen duzelirCigerine su kacmis ole yazmisti canim
Ben bilmiyorum canım hiç deneyimlemedim sorryyysuna cevap veren olaydı iyiydi
Nerde yaptin dogumu cnmDoğum anına kadar sadece eşim vardı yanımda doğuma da girdi
Epidural alınca bağırıp cagirmadigimi görünce girdi doğuma.
Doğum odası zekai tahir den sonra sıcacık ev ortamı havasında idi.
Soğuk bi ameliyathane ortamı değildi.
Eşim doğuma girince anlık tabi foto paylaştı ailesine
Daha benim dikişler bitmeden kayınvalide ve kaynim gelmiş birde doğum katına kapının önüne gelmişler
Zor zaptettim zaten kayınvalide esimi zırt pırt arıyor sancı çekerken bile gelmek istiyordu sanci cekiyorym dr alttan muayene ediyor gecelik giyiyor m musait degilim diyorum gelmesinler de esime ama anca bu kadar .
Sinir olduğum çok şey oldu yani
Bence doğumdan sonra kimse olmasa tek bi kişi olsa yanında yeter.
Curcuna dan o kadar bunaldim ki eşime patlamamak için zor tutuyordum kendimi
bence kisisel bi olgu o catlak da karnin yaygin ,dik olmasi da tamamen benim kizdada dik sivri ,oglanda da ama annemde oyle degilmis o yuzden bence kisisel faktör de cok etkiliyor
Ben de aynı şekilde yaptım bende de henüz çatlama olmadıkizlar karnin catlamamasi icin evet disardan destek onemli... ama en onemlisi icerden nemlendirmek...
oda bol su icmekten geciyor... sivi alimi degil ozellikle su... ben gece uykumda bile 1 litre iciyorum...
gun icinde de 2 litre belki biraz daha fazla...
su ana kadar cok sukur catlamadim... dustan sonra nemlendirici krem suruyorum sadece...
insallah bu saatden sonrada catlamam...
Masallah ne guzel kolay olmus sukurler olsunSağ olasın canım
Bu arada 2750 50 cm doğdu
Dr çok az dikisinvar dedi kaç tane bilmiyorum
Ara ara yazarim
Haklisin canim unutmusum tamamenMerakli degilim canim. Benim ciddi sancilarim var 180 190a vuran . Bebek sikintiya girecek die korkuyorum. Hayirlisi ile biran evvel dogurmak istiyorum o yuzden . Yoksa delimiyim 36 da dogurup sarilik emme problemi yasayayim
Bu da bir ilk. Seninki şans olmuş malesef. Cildin çok mu hassas ya da çok mu kuru? Acaba onlar mı etkiledi?
Anlayışsız insanları anlamıyorum ya vallahi billahi . Okurken dellendim resmen gerizekalı bazı insanlar.Doğum anına kadar sadece eşim vardı yanımda doğuma da girdi
Epidural alınca bağırıp cagirmadigimi görünce girdi doğuma.
Doğum odası zekai tahir den sonra sıcacık ev ortamı havasında idi.
Soğuk bi ameliyathane ortamı değildi.
Eşim doğuma girince anlık tabi foto paylaştı ailesine
Daha benim dikişler bitmeden kayınvalide ve kaynim gelmiş birde doğum katına kapının önüne gelmişler
Zor zaptettim zaten kayınvalide esimi zırt pırt arıyor sancı çekerken bile gelmek istiyordu sanci cekiyorym dr alttan muayene ediyor gecelik giyiyor m musait degilim diyorum gelmesinler de esime ama anca bu kadar .
Sinir olduğum çok şey oldu yani
Bence doğumdan sonra kimse olmasa tek bi kişi olsa yanında yeter.
Curcuna dan o kadar bunaldim ki eşime patlamamak için zor tutuyordum kendimi
Yazdım canımcım görmemişsin. Sadece nst ye soktu bugün,ultrasona almadı. Toplantısı varmış 5 e doğru geldi hasta çok dışarda bekleyen nst ne bakayim dedi, perşembe kontrole gel dedi.bozuldum biraz açıkçası. Ki bide özel hastane güya..melismelom yazdin mi kacirdim galiba ben bugun ne dedi doktor kordondan kurtulmus mu bebis
Boyle herkese ayri ayri ya,inca cok konuşmuş hissettim kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?