2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Yok, canim yok sulalede nerdeyse kimsede yok olanlarda da bu derece yok..benjm Cok fena
bence kisisel bi olgu o catlak da karnin yaygin ,dik olmasi da tamamen benim kizdada dik sivri ,oglanda da ama annemde oyle degilmis o yuzden bence kisisel faktör de cok etkiliyor

bence kisisel bi olgu o catlak da karnin yaygin ,dik olmasi da tamamen benim kizdada dik sivri ,oglanda da ama annemde oyle degilmis o yuzden bence kisisel faktör de cok etkiliyor
Benimde dik gibi öyle yaygın olmadı çok fazla göbeğim. Kız olduğunu öğrenmemize rağmen herkes inatla yok yok senin erkek diyordu Erkek olsa görünür diyordum yok yok doktor görmemiştir.

İnşallah çatlaklar kilolar vs hep geçer.. bebeklerimiz sağlıklı olsun inşallah şuanki aldığım 15 kiloyu o yüzden çok takmamaya çalışıuorım

bende 13 aldim

kizlar karnin catlamamasi icin evet disardan destek onemli... ama en onemlisi icerden nemlendirmek...
oda bol su icmekten geciyor... sivi alimi degil ozellikle su... ben gece uykumda bile 1 litre iciyorum...
gun icinde de 2 litre belki biraz daha fazla...
su ana kadar cok sukur catlamadim... dustan sonra nemlendirici krem suruyorum sadece...
insallah bu saatden sonrada catlamam...

Nerde yaptin dogumu cnm

Ama suda var sulalede kimse benim kadar kilo almadı ben ilk dogumumda 40 kiloya yakın almistim troit rahatsızlığım var genckzlıgımdan bu yana buna baglıyorm.

Ben de aynı şekilde yaptım bende de henüz çatlama olmadı

Bu da bir ilk. Seninki şans olmuş malesef. Cildin çok mu hassas ya da çok mu kuru? Acaba onlar mı etkiledi?

Cok Kuruda degil aslında bolgesel ellerim felan kurur oyle cildim Cok degil dedıgım gıbı ciddi kilo ve troıt rahatsızlığım sebep bence.

Anlayışsız insanları anlamıyorum ya vallahi billahi . Okurken dellendim resmen gerizekalı bazı insanlar.

melismelom yazdin mi kacirdim galiba ben bugun ne dedi doktor kordondan kurtulmus mu bebis

Boyle herkese ayri ayri ya,inca cok konuşmuş hissettim kendimi
Yazdım canımcım görmemişsin. Sadece nst ye soktu bugün,ultrasona almadı. Toplantısı varmış 5 e doğru geldi hasta çok dışarda bekleyen nst ne bakayim dedi, perşembe kontrole gel dedi.bozuldum biraz açıkçası. Ki bide özel hastane güya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…