2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bu catlak konusunda sıcak havanında etkisi Cok oldu o yaz memlekete adanaya gıtmıstım sıcaktan nemden karnım bir kasınır bir kasınır anlatamam annem kasıma dedıkce ben dayanamadım Kasıdım oyle tatlı oluyordu ki ama anlatamam kasımazsam duramıyorsun... Asla kasımayın asla dayanmaya calisin. Diyene bak

Bir an once kavusursunuz insallah canim

oglum bu ara aşağı tarafi cok kurcalıyor boyle idrar torbasina yapar ya hani bsy sokuyor oraya elini mi ayağını mi cok agritiyor surekli ,herhalde açmaya calisiyor :)
Canim o bende de oluyor Yaaaa kesinlikle elparmakları bence cok tatlılaaaarr Yaaaa

Benim de umrumda değil çatlamışım çatlamamışım.Göbeği açık giyinme meraklısı değilim zatenKocam da düşünmez zannetmiyorum onun göbeği benim kadar onda çatlak olsa beğenmeyecek miyim onu alakası yok bence.Ben zaten zayıf erkek sevmem eşim de zayıf kadın.Ama ben doğumdan sonra 55-60 arası birşey olmak istiyorum.Ne giysen yakışıyor o zaman.

bence de imzanı düzelt çünkü her yeni gören aynı tepkiyi verecek canım. :)
sağlıkla hayırla al kucağına her iki evladını da Allah bağışlasın

Normal miydi ilk doğumun sezeryanda doğum sonrası düz karın duymadım hiç

Cok Kuruda degil aslında bolgesel ellerim felan kurur oyle cildim Cok degil dedıgım gıbı ciddi kilo ve troıt rahatsızlığım sebep bence.
Tiroid benimde var ya.Hipotiroid benimkisi Brnimde ellerim bacaklarım aşırı kuru mesela. . Bide buara euthroxy 75 yok eczanelerde 50lik aldım bigün 2 tane bigün 1 tame içiyorum. Şahsen sıkıldım ilaç içmekten. Kilo alımımda o yüzden çok hızlı.

Ben bazen su içsem bile hararet geçmiyor. Hergün mutlaka meyve yiyorum. Ancak kendime geliyorum. Bence su içemesen de meyve ye. Bu arada bende de çatlak yok. Öncekinde de olmamıştı.
Meyve bol bol yiyorum.Soda,süt,çay gün içinde tüketiyorum.Hararetim yok benim.Kızımı ağustosta doğurmuştum bir gün bile terlediğimi,sıcaktan uyuyamadığımı bilmem.Nasıl bir bünyeyse benimki

Evet bende aynı ılactan 5 gun 150 2 gun 100 mg kullanıyorum.bu ay yukselmis tı yine Dr arttırdı dozu.. Bi ara tam rayındaydı hıc kilo almadım o aylarda simdi gene yukselmis 2 kilo almısım. Hele ilk aylar degerım 13 lerde idi o yuzden hızlı aldım.. Benim en Cok kilo alimim ilk aylarda oldu. Troid duzene girene kadar..

Evet ya bir bir gelmeye basladik subatta :))))
Marta kaç kişi kalacak veya kalacağız meraktayım artık
O nasıl şey ya ertesi gün dümdüz karın.
2 hafta hamile kıyafeti giydim ben.
Doğumdan sonra şoktaydım bu karınsa bebek nerde diye

Adana ateş merkezi .. hep güneşe sıktıklarında gülüyordum falan ama eşimin memleketi adana. İlk gittiğimde anlamamıştım ama yazın bigittim sanarsın fön makinesini suratıma tutuyorlardı. Evde klimanın karşısından kalmamıştım kafayı yiyordum. Gece bile klima açık yatmıştım eşim kapatıyordu ben açıyordum

Benim hamileliklerimde kaşıntıdan ziyade göğüs aram resmen güneş yanığı gibi yandı hep.Sürdüklerim kısa süreli etkili oldu.Yandıkça sürdüm.Şimdi yine başladı ne zamandır yoktu

Meyve bol bol yiyorum.Soda,süt,çay gün içinde tüketiyorum.Hararetim yok benim.Kızımı ağustosta doğurmuştum bir gün bile terlediğimi,sıcaktan uyuyamadığımı bilmem.Nasıl bir bünyeyse benimki
O zaman alman gereken sıvıyı o şekilde alıyorsun. Ben de tam tersi sıcağa gelemiyorum, ince gecelikle yatıyorum gece üstümü açıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…