2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Gunde 3 litre su ve arti olarak sut, cay iciyorum gun icinde muhakkak
icen biriyim. Ama karnimin kenarlari kirmizi sekilde catladilar

Hadi gozunuz aydin canim allah anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah

Sende su etkili olmuştur belki ben günde bir litre bile içemiyorum ne yazık ki.Resmen midem bulanıyor.Kızımda bir tane bile çatlağım yoktu şimdi de 36. haftanın içindeyim yok.Karnım acıdığında ya da kaşındığında aktardan çatlaklar için karışık yağ aldım onu sürüyorum yalnızca.Hamileliğim boyunca ikinci şişenin ancak yarısındayım.Annem 35 kilo almış kardeşime hamileyken kardeşim 4,5 kilo doğmuş hiç çatlağı yok.Bende daha az kilodaymış bende de olmamış çatlağı.Bence genetik.Tamam hamileler bol bol su içmeli nemlendirici kullanmalı herşeyi denemeli ama yapın öyleyse çatlıyorsun bir şekilde.

Hayırlı olsun canım. Boyu kilosu haftasına göre çok iyi, biran önce yoğun bakımdan da çıkar inşallah kavuşursunuz. Allah analı babalı sağlıcakla büyütmek nasip etsin. Sağlıklı uzun bir ömrü olsun.

Hem uzuldum hem kizdim su doktoruna. Seni endiseye soktu, yok hareketlerini takip et, beslenmesini takip edelim, haftad aiki kez goruselim fln die. Simdi de basi kalabalik oldugundan seni ultrasona mi almadi yani ? Sen de su an cuzdanimda param yok diyip vermeseydin diycem ama neyse.
Yerinde olsam gene de baska doktorda 5 dk ultrasona girerdim ama ya. Seni once pankilettirip, sonra bole yapmasi cok can sikici.

Gozunaydin canım bebeğin hosgeldi tebrik ederim

Ben kizimda hic catlamadim cnm .dogumdan somra kilom gibegim hemen gitti birden kilo verimce catladim . Hic oyle bir sonuc beklemiyordum . Bundada kizimdaki catlaklar doldu ekstra varsada bilmiyorum . Su ic ama yaa 1 litre cok az

Ama suda var sulalede kimse benim kadar kilo almadı ben ilk dogumumda 40 kiloya yakın almistim troit rahatsızlığım var genckzlıgımdan bu yana buna baglıyorm.
valla genç kızlık ile su halimiz benzemez tabi ki anne olduk dile kolay , ben 18 kg aldim ilkinde gobegim de çatlak dolu cunku dedigim gibi dimdik sipsivri bi karnım cikiyor orada çatlıyor tabi napim deri mi dayanir o sivrilige , mankenin biri catlaklari ile cikiyormus kapatmadan podyuma demisler lazerle duzeliyor sonucta manken lazere verecek para var bu da demiş ki onlar bebegimden hatıra sildirmek istemiyorum:)

Haftan 36 zannetmiyorum canım catlmaz bnce

Ben kizimda hic catlamadim cnm .dogumdan somra kilom gibegim hemen gitti birden kilo verimce catladim . Hic oyle bir sonuc beklemiyordum . Bundada kizimdaki catlaklar doldu ekstra varsada bilmiyorum . Su ic ama yaa 1 litre cok az
Doktorum da kızıyor tansiyonum düşüyor çünkü.Ama hiç aklıma gelmiyor nasıl şeyse susamıyorum da.İçeyim diye evde nereye gitsem başımda su taşıyorum yudum yudum zor içiyorum.Hamilelik öncesi de hep böyleyim.Sudan midem bulanıyor bir bardak içsem karnım kusacak gibi şişiyor.Kilo verirken de mi çatlanıyormuş ben kızımda kilo veremedim doğru dürüst 4 kilo fazlalığım vardı onu bile verememiştim

Dogum sabahi dogurmamis gibiydi karnim obur gun kalktigimda karnim dumduzdu bi baktim catlamisim valla . .yaa cnm anliyorum bemde cok aramam ama kendimi 400 ml bardaga alistirdim 200 ml le icince cay bardagi hissi veriyo. Ictikce alisiyosun ama kisin su icmek sevmeyen biri icin cok cok zor

Ben bazen su içsem bile hararet geçmiyor. Hergün mutlaka meyve yiyorum. Ancak kendime geliyorum. Bence su içemesen de meyve ye. Bu arada bende de çatlak yok. Öncekinde de olmamıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…