2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Oo baya yüksekmiş.. benim çok şükür öyle olmadı hiç. En fazla hamileyken 2.8 oldu doktor önemli değil dedi. 75le devam ediyordum. Yarın kan vericem sağlık ocağındaki son kontrolüm bakalım ne çıkacak merak ediyorum. Ama bizim genel sorunumuz tiroid yüzünden bağışıklık sistemimizin zayıf olması ve vitamin desteği mecbur kullanmak zorında kalmamız. Ben vitaminleri normalde bile bıraktığımda anında düşüyor b12 d vit vs..
Hamilelikte o yüzden sırf bitkisel doğal beslenmeye yönelemedim ama napiyim bebem iyi olsun bana yeter

Evet canım alışık olmayan duramaz..

Evet canım malesef yani benim gebelıklerm biraz zor geciyor buyuzden de biran once doğurmak ıstyorm.. Yınede hayırlısı ile diyorum inşallah

Gözün aydın canım çok sevindim Allahım sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşaAllah darısı bizlere
Canm anladığım kadarıyla ilk doğumunu Zekai Tahirde yaptın
Peki bunu hangi hastanede yaptın?

Benim hamileliklerimde kaşıntıdan ziyade göğüs aram resmen güneş yanığı gibi yandı hep.Sürdüklerim kısa süreli etkili oldu.Yandıkça sürdüm.Şimdi yine başladı ne zamandır yoktu

Allah, yardımcımız olsun canim analık işte analık bak neler yasıyoruz dayanyorz maşallah bizede.. Kadın olmak baska bısey valla.. Helede fedakar kadın olmak...

Benim de hamilelikte çıktı tiroidim.4,5 çıktı değerim doktor önce 25 mg verdi inmeyince 50 mg oldu.1,5 larda şimdi.Hamilelikten sonra baktırıcam tekrar İnşallah gerek olmaz bir daha.

Çabucak kavuşursunuz inşallah.
Geçmiş olsun.
Abla kardeş kavuşması nasıl olacak bakalım.

Gözün aydın canımm minik çabucak çıkar seni emmeye başlar inşaAllah

Marta kaç kişi kalacak veya kalacağız meraktayım artık

O nasıl şey ya ertesi gün dümdüz karın.
2 hafta hamile kıyafeti giydim ben.
Doğumdan sonra şoktaydım bu karınsa bebek nerde diye
Harbiden yaa ben olacakmiyim acaba merak ediyorum
Senin haftan kac canim?

Benim de hamilelikte çıktı tiroidim.4,5 çıktı değerim doktor önce 25 mg verdi inmeyince 50 mg oldu.1,5 larda şimdi.Hamilelikten sonra baktırıcam tekrar İnşallah gerek olmaz bir daha.
Benim öncedende vardı o yüzden malesef yeni bişi değil. Öğrendiğim sene 2015ti.. o zaman bu zaman ilaç içiyorum inşallah sizinki düzelir..

Allah, yardımcımız olsun canim analık işte analık bak neler yasıyoruz dayanyorz maşallah bizede.. Kadın olmak baska bısey valla.. Helede fedakar kadın olmak...
Babam hep der birinciyi doğurup ta ikinci üçüncü diğer çocukları doğurmaya devam eden kadın cennetliktir bence diye.Yaşayacaklarını bile bile doğurmak istiyorsun çünkü.Evet bile bile kaç kere anne olanlar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…