Marta kaç kişi kalacak veya kalacağız meraktayım artık
O nasıl şey ya ertesi gün dümdüz karın.
2 hafta hamile kıyafeti giydim ben.
Doğumdan sonra şoktaydım bu karınsa bebek nerde diye
Oo baya yüksekmiş.. benim çok şükür öyle olmadı hiç. En fazla hamileyken 2.8 oldu doktor önemli değil dedi. 75le devam ediyordum. Yarın kan vericem sağlık ocağındaki son kontrolüm bakalım ne çıkacak merak ediyorum. Ama bizim genel sorunumuz tiroid yüzünden bağışıklık sistemimizin zayıf olması ve vitamin desteği mecbur kullanmak zorında kalmamız. Ben vitaminleri normalde bile bıraktığımda anında düşüyor b12 d vit vs..Evet bende aynı ılactan 5 gun 150 2 gun 100 mg kullanıyorum.bu ay yukselmis tı yine Dr arttırdı dozu.. Bi ara tam rayındaydı hıc kilo almadım o aylarda simdi gene yukselmis 2 kilo almısım. Hele ilk aylar degerım 13 lerde idi o yuzden hızlı aldım.. Benim en Cok kilo alimim ilk aylarda oldu. Troid duzene girene kadar..
O zaman alman gereken sıvıyı o şekilde alıyorsun. Ben de tam tersi sıcağa gelemiyorum, ince gecelikle yatıyorum gece üstümü açıyorum.
Adana ateş merkezi.. hep güneşe sıktıklarında gülüyordum falan ama eşimin memleketi adana. İlk gittiğimde anlamamıştım ama yazın bigittim sanarsın fön makinesini suratıma tutuyorlardı. Evde klimanın karşısından kalmamıştım kafayı yiyordum. Gece bile klima açık yatmıştım eşim kapatıyordu ben açıyordum
Oo baya yüksekmiş.. benim çok şükür öyle olmadı hiç. En fazla hamileyken 2.8 oldu doktor önemli değil dedi. 75le devam ediyordum. Yarın kan vericem sağlık ocağındaki son kontrolüm bakalım ne çıkacak merak ediyorum. Ama bizim genel sorunumuz tiroid yüzünden bağışıklık sistemimizin zayıf olması ve vitamin desteği mecbur kullanmak zorında kalmamız. Ben vitaminleri normalde bile bıraktığımda anında düşüyor b12 d vit vs..
Hamilelikte o yüzden sırf bitkisel doğal beslenmeye yönelemedimama napiyim bebem iyi olsun bana yeter
Ayyy bi de hala hamile zannedilmem aylarcaAynen içerde mi unuttunuz yoksa bir tane daha mı vardı bıraktınız demiştim
Gözün aydın canım çok sevindim Allahım sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşaAllah darısı bizlereDoğum anına kadar sadece eşim vardı yanımda doğuma da girdi
Epidural alınca bağırıp cagirmadigimi görünce girdi doğuma.
Doğum odası zekai tahir den sonra sıcacık ev ortamı havasında idi.
Soğuk bi ameliyathane ortamı değildi.
Eşim doğuma girince anlık tabi foto paylaştı ailesine
Daha benim dikişler bitmeden kayınvalide ve kaynim gelmiş birde doğum katına kapının önüne gelmişler
Zor zaptettim zaten kayınvalide esimi zırt pırt arıyor sancı çekerken bile gelmek istiyordu sanci cekiyorym dr alttan muayene ediyor gecelik giyiyor m musait degilim diyorum gelmesinler de esime ama anca bu kadar .
Sinir olduğum çok şey oldu yani
Bence doğumdan sonra kimse olmasa tek bi kişi olsa yanında yeter.
Curcuna dan o kadar bunaldim ki eşime patlamamak için zor tutuyordum kendimi
Benim hamileliklerimde kaşıntıdan ziyade göğüs aram resmen güneş yanığı gibi yandı hep.Sürdüklerim kısa süreli etkili oldu.Yandıkça sürdüm.Şimdi yine başladı ne zamandır yoktu
Oo baya yüksekmiş.. benim çok şükür öyle olmadı hiç. En fazla hamileyken 2.8 oldu doktor önemli değil dedi. 75le devam ediyordum. Yarın kan vericem sağlık ocağındaki son kontrolüm bakalım ne çıkacak merak ediyorum. Ama bizim genel sorunumuz tiroid yüzünden bağışıklık sistemimizin zayıf olması ve vitamin desteği mecbur kullanmak zorında kalmamız. Ben vitaminleri normalde bile bıraktığımda anında düşüyor b12 d vit vs..
Hamilelikte o yüzden sırf bitkisel doğal beslenmeye yönelemedimama napiyim bebem iyi olsun bana yeter
Allahim.kafa gitti benimDönmuş kuzum Dr soyledi
Nere gitti kızAllahim.kafa gitti benim
Çabucak kavuşursunuz inşallah.Sayfalarin hepsini okuyamadim ara ara bakabildim. Bebek yogun bakımda kalmaya devam edicek as önce gordum. Sutum damla damla var cok sukur. 2 saatte sagim yapicam hastane pompa verdi. Benim pompa kargoda geziyor :/
Eslem Zeynep 36+6da zorunlu sezeryanla dunyaya geldim ilkimde sezeryandi. Soranlar olmuş diye yazayim dedim.
3350 gr 50 cm doğdu.
Rahmim onceki sezeryan dikisinin cok asagida olmasi sebebiyle incelmiş. Doktorum kagit gibi ince rahim suan bebegi bu sekilde tutuyor dedi. O yuzden bugün dogum oldu.. agrilarim oldu biraz detaylari cok daha sonra yazacağım suan tek derdim bebisime sut verebilmek. Buyuk kizim beni gordu ama bebegi görmedi
Sorma ya ben şok olmuştum kimse uyarmadı beni hemen eski halime dönücem sanmıştımAyyy bi de hala hamile zannedilmem aylarca
Kilom da yoktur ama kucağımda küçük çocuğu görüp acıyarak bakıyorlardı
Gözün aydın canımmSayfalarin hepsini okuyamadim ara ara bakabildim. Bebek yogun bakımda kalmaya devam edicek as önce gordum. Sutum damla damla var cok sukur. 2 saatte sagim yapicam hastane pompa verdi. Benim pompa kargoda geziyor :/
Eslem Zeynep 36+6da zorunlu sezeryanla dunyaya geldim ilkimde sezeryandi. Soranlar olmuş diye yazayim dedim.
3350 gr 50 cm doğdu.
Rahmim onceki sezeryan dikisinin cok asagida olmasi sebebiyle incelmiş. Doktorum kagit gibi ince rahim suan bebegi bu sekilde tutuyor dedi. O yuzden bugün dogum oldu.. agrilarim oldu biraz detaylari cok daha sonra yazacağım suan tek derdim bebisime sut verebilmek. Buyuk kizim beni gordu ama bebegi görmedi
Harbiden yaaMarta kaç kişi kalacak veya kalacağız meraktayım artık
O nasıl şey ya ertesi gün dümdüz karın.
2 hafta hamile kıyafeti giydim ben.
Doğumdan sonra şoktaydım bu karınsa bebek nerde diye
Kafamda deli sorularNere gitti kız
Benim öncedende vardı o yüzden malesef yeni bişi değil. Öğrendiğim sene 2015ti.. o zaman bu zaman ilaç içiyorumBenim de hamilelikte çıktı tiroidim.4,5 çıktı değerim doktor önce 25 mg verdi inmeyince 50 mg oldu.1,5 larda şimdi.Hamilelikten sonra baktırıcam tekrar İnşallah gerek olmaz bir daha.
Babam hep der birinciyi doğurup ta ikinci üçüncü diğer çocukları doğurmaya devam eden kadın cennetliktir bence diye.Yaşayacaklarını bile bile doğurmak istiyorsun çünkü.Evet bile bile kaç kere anne olanlar var.Allah, yardımcımız olsun canim analık işte analık bak neler yasıyoruz dayanyorz maşallah bizede.. Kadın olmak baska bısey valla.. Helede fedakar kadın olmak...
Yok canim degisikmisKızlar ya her tür koku kötü geliyo burnumabulantı vs olmuyor ama aşırı rahatsız oluyorum baskın kokulardan
Sizdede devam ediyo mu?
Bide ben çok cabuk sinirleniyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?