36+3üm, sanırım alışveriş yapmamış tek mart annesiyimHarbiden yaaben olacakmiyim acaba merak ediyorum
Senin haftan kac canim?
Eşimle tartışıyoruz hiç koku sürdürmüyorumYok canim degisikmis
Anam36+3üm, sanırım alışveriş yapmamış tek mart annesiyim
Ama bu doğumlarla panik olmaya başladım.
Bir an önce alışveriş yapmam lazım bebeye.
Babam hep der birinciyi doğurup ta ikinci üçüncü diğer çocukları doğurmaya devam eden kadın cennetliktir bence diye.Yaşayacaklarını bile bile doğurmak istiyorsun çünkü.Evet bile bile kaç kere anne olanlar var.
Kızlar ya her tür koku kötü geliyo burnumabulantı vs olmuyor ama aşırı rahatsız oluyorum baskın kokulardan
Sizdede devam ediyo mu?
Bide ben çok cabuk sinirleniyorum ya
Hassassin demekki canimEşimle tartışıyoruz hiç koku sürdürmüyorum
Hele ki sigara kokusu
Kizlar ayiptir soylemesi iliskiden sonra acaip kasilma toplanma oluyor ya sanci da basladi ustune aksamdan beri kivraniyorum yarin gecer kesin de bu kadar olmasi tedirgin etti beni
33+2 bende hiç yapmadm36+3üm, sanırım alışveriş yapmamış tek mart annesiyim
Hareket yokki kasilmaktanCanım rahim uyarıldıgı İcin olmustur. Panik yapma takıp et kanama vs Allah korusun bide bebısın hareketlerini.
Benim oğlumda öyleydi, koku hassasiyetim doğumdan sonra bile devam etmişti. Benim yumuşatıcılara, sıvı çamaşır deterjanı vardı ona, sigaraya, tereyağına vardı. Doğumdan sonra aylarca devam etti. Sonra geçti.Eşimle tartışıyoruz hiç koku sürdürmüyorum
Hele ki sigara kokusu
Hamileliğin çabucak geçmesini istiyorum sırf bu koku hassasiyeti geçsin diyeHassassin demekki canim
Benim de bu hafta bitecek İnşallah ben de 36 lardayım tek benim sanıyordum bitirmeyen benden de rahatlar varmış36+3üm, sanırım alışveriş yapmamış tek mart annesiyim
Hareket yokki kasilmakdan
Olma ihtimali var canim sakin ve mutlu olmaya calis guzel seyler dusun hepHamileliğin çabucak geçmesini istiyorum sırf bu koku hassasiyeti geçsin diye
Bide istemsiz çok çabuk sinirleniyorm yakorkuyorum kızımda sinirli asabi bişe olursa diye
Etmesin doğumdan sonra yaBenim oğlumda öyleydi, koku hassasiyetim doğumdan sonra bile devam etmişti. Benim yumuşatıcılara, sıvı çamaşır deterjanı vardı ona, sigaraya, tereyağına vardı. Doğumdan sonra aylarca devam etti. Sonra geçti.
Yok canim benim olur mu oyle sey. Hevesimi fln kacirmadin. Iyi oldu, sayende oğrendim bende iste. Herseyi de okurum guya netten, ama bunu atlamisim.iste
Yeni bi tarih aliriz nolcak, saglikli olsunlar da❤
Ama benim hep ayni boyle oluyor sadece tek fark daha agrili sancili gibi geciyorSurekli devammı ediyor kasılma ay bilemedim suan bir bilen yokmuuu??
Koku bazen oluyor bende de aşırı sinir var.Eşim geçen çay getiriyor bana yanlışlıkla bir damla dökmüştür anca önce bağırdım yaktın beni diye sonra ağlama krizine girdim bir de misafir vardı evde.Kızıma da en ufak şeyde bağırıyorum kendimi tutamıyorum sonra da üzülüyorum
Ama benim hep ayni boyle oluyor sadece tek fark daha agrili sancili gibi geciyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?