Benim kusmalarim hala devam ediyor, tabi bulantılarım da her gün değil ama ara arada olsa hiç kesilmedi. İlk oğlumda da böyleydi doğuma gidene kadar kusmustumKızlar ya her tür koku kötü geliyo burnumabulantı vs olmuyor ama aşırı rahatsız oluyorum baskın kokulardan
Sizdede devam ediyo mu?
Bide ben çok cabuk sinirleniyorum ya
Belimde agriyor gecmek bilmedi yatinca gecerdiSurekli devammı ediyor kasılma ay bilemedim suan bir bilen yokmuuu??
Doktorum kasılmaların düzenli beş dakikada bir gelirse gel hastaneye demişti.Artarsa gidin acile.Geçerse yarın bir sor doktoruna gel derse gidersin.Surekli devammı ediyor kasılma ay bilemedim suan bir bilen yokmuuu??
Aman al sira senin olsunHerzamankı gibiyse tırsma kız ozaman action yaratma betoooo once bennn dogurajaaaam
Yarin gecer eminimki magnezyumu biraktim ondan oldu bu kadar galibaDoktorum kasılmaların düzenli beş dakikada bir gelirse gel hastaneye demişti.Artarsa gidin acile.Geçerse yarın bir sor doktoruna gel derse gidersin.
İnşallah benimki gün sayıyor doğuma da dur daha bunun lohusalığı süt vermesi var diyorumValla bnde adamı çok yıprattım oda yoruldu bende yoruldum
İnşaAllah geçer doğumdan sonra
Yarin gecer eminimki magnezyumu biraktim ondan oldu bu kadar galiba
Ben de çok gerginim hem de gereksiz yere. Bildiğim halde sinirliyim yaa kalp kırmak istemiyorum ama kiriyorum istemedenKızlar ya her tür koku kötü geliyo burnumabulantı vs olmuyor ama aşırı rahatsız oluyorum baskın kokulardan
Sizdede devam ediyo mu?
Bide ben çok cabuk sinirleniyorum ya
Yok ya 36da falan birakmak lazimmisBuara bırakmayın dikkat edin anam.
Kusura bakma canım
Zamanından önce gelmesin bebiş istiyorsan ilişkiye mola verin bence.Doğumu hızlandırıyor çünkü.Hareket yokki kasilmaktan
Benm herseferinde oluyor boyle ama magnezyumu biraktigim.icin sancim oldu sanirim şu 37yi bitirsem o zaman gelirse gelsin :) hayirlisiZamanından önce gelmesin bebiş istiyorsan ilişkiye mola verin bence.Doğumu hızlandırıyor çünkü.
Benim ilk aylarda kanamam oldu korkudan ilişki falan düşünmedik hiç.Aksi gibi benim libido da düştü hiç birşey hissetmiyorum.İnşallah doğumdan sonra düzelir.Eşim de yanaşmadı korkudanYok ya 36da falan birakmak lazimmis
Benim tam tersi tavanBenim ilk aylarda kanamam oldu korkudan ilişki falan düşünmedik hiç.Aksi gibi benim libido da düştü hiç birşey hissetmiyorum.İnşallah doğumdan sonra düzelir.Eşim de yanaşmadı korkudan
Benm herseferinde oluyor boyle ama magnezyumu biraktigim.icin sancim oldu sanirim şu 37yi bitirsem o zaman gelirse gelsin :) hayirlisi
Oyy maşallah yüz üstü yatmak mi dedi biri@aijoo canım gözün aydin cok sevindim
Hayirlisiyla sende dogum yaptinbenim gunler cok yogun geciyo kizlar 4 yasindaki kizim.beni baya zorluyo. Eve gelen giden is güç bitmiyo. Oglum da inat ediyo bazen memeyi tutmuyo o sira bide evde birileri varsa resmen cildiriyorum ilk cocuk da bi tek.o oldugu için rahat rahat ilgileniyordum. Ama simdi kime yetecegimi sasirdim. Herşeye ragmen yeniden anne olmak cok guzel bu arada hamilelikte yasadigim kemik agrilarim vs hepsi gecti dun gecede yüz ustu yattim nasil ozlemisim anlatamm darisi ins siZlere kizlar
Benim tam tersi tavan
1 hafta 10 gunu buluyor oyle sık sık degil.tabiki bizde korkuyoruz ama doktor devam diyor
Benm herseferinde oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?