2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar ya her tür koku kötü geliyo burnuma bulantı vs olmuyor ama aşırı rahatsız oluyorum baskın kokulardan
Sizdede devam ediyo mu?

Bide ben çok cabuk sinirleniyorum ya
Benim kusmalarim hala devam ediyor, tabi bulantılarım da her gün değil ama ara arada olsa hiç kesilmedi. İlk oğlumda da böyleydi doğuma gidene kadar kusmustum

Kızlar ya her tür koku kötü geliyo burnuma bulantı vs olmuyor ama aşırı rahatsız oluyorum baskın kokulardan
Sizdede devam ediyo mu?

Bide ben çok cabuk sinirleniyorum ya
Ben de çok gerginim hem de gereksiz yere. Bildiğim halde sinirliyim yaa kalp kırmak istemiyorum ama kiriyorum istemeden

@aijoo canım gözün aydin cok sevindim
Hayirlisiyla sende dogum yaptin benim gunler cok yogun geciyo kizlar 4 yasindaki kizim.beni baya zorluyo. Eve gelen giden is güç bitmiyo. Oglum da inat ediyo bazen memeyi tutmuyo o sira bide evde birileri varsa resmen cildiriyorum ilk cocuk da bi tek.o oldugu için rahat rahat ilgileniyordum. Ama simdi kime yetecegimi sasirdim. Herşeye ragmen yeniden anne olmak cok guzel bu arada hamilelikte yasadigim kemik agrilarim vs hepsi gecti dun gecede yüz ustu yattim nasil ozlemisim anlatammdarisi ins siZlere kizlar

Benim ilk aylarda kanamam oldu korkudan ilişki falan düşünmedik hiç.Aksi gibi benim libido da düştü hiç birşey hissetmiyorum.İnşallah doğumdan sonra düzelir.Eşim de yanaşmadı korkudan
Benim tam tersi tavan
1 hafta 10 gunu buluyor oyle sık sık degil.tabiki bizde korkuyoruz ama doktor devam diyor

Benm herseferinde oluyor boyle ama magnezyumu biraktigim.icin sancim oldu sanirim şu 37yi bitirsem o zaman gelirse gelsin :) hayirlisi

Ilişki rahimi hareketlendirdigi icin kasilma yapiyor canim son ayda o yuzdende dogumu tetikliyor ,senin vaktin varsa dikkt et yinede magnezyum icince hemen gecirir mi ? Kasiklardan gelirse agrin takip et istersen

Oyy maşallah yüz üstü yatmak mi dedi biri misafirleri kov enden kuzum lohusayim ben gidin de oglusunda zamanla daha cok alisir memene kuzum hayirlisiyla kizinda alisir bu yeni duruma simdi neye uğradığını şaşırmıştim kuzum napsin kiyamam onada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…