2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benim doktorum da tam 39+0 a gün verdi. Beklemek zor ama bebiş için böylesi daha iyi.

Neden mama verdiğine pişman oldun canım? Meğerse yetiyormuymuş? Nasıl anladın tüyo ver bana da
İki sebepten pişman oldum.
1 dediğin gibi yetiyormuş
2 ertesi gün yaptığı kakadan popişi kızardı ve çevremdekiler mamaya bağladı.
Küçük doğduğu için çabuk yoruluyor ama parmağı bir uzattım, acayip vakumluyor oğlum. Yutkunuyor emerken, bu süt geliyor demek zaten. Çişini yapıyor, artık siyah kakadan sarıya terfi etti Göğüslerim ne yaparsam yapayım taş gibi. Maşallah sütüm var, sevinmem gerek ama sağıyorum, emziriyorum, yine de semsert ve acıyor. Uçlar gergin olunca bebek de zor emiyor, kızıyor tutamayınca. Bir yandan sağ, ağlatırken emzir falan, biraz yıpratıyor açıkçası lohusa anayı. Yalnız bir tavsiye de mochi için. Elektrikliden çok elim ayağım oldu. Bir göğsü emzirirken diğerine mochi takıyorum. 40 ml civarı alıyorum emzirme sonunda. Göğsümü hafif de olsa rahatlatıyor

Herkese merhaba.bende 35 haftalik hamileyim.ikinci gebeligim.asiri derece de mide yanmam var.suryplar fayda etmiyor.var mi dogal tavsiyesi olan

Benimde var hemoroid idim daha doğrusu oldu bukadar değildi birkere kanadı acıdığında normal doğumu düşünemiyorum bile

Şimdikiler fena. Her şeyi biliyor, söylüyorlar. Bizimki de bizi her gün mutlaka bir kere terk ediyor. Artık bizim kuzumuz olmayacakmış, onu özleyecekmişiz. Duygu sömürüsüne de başladı. Kardeş gelecek ya onun etkisi de var bence bıcırlarda. Hamileliğin etkisiyle galiba, benim ona hassasiyetim arttı. Çıt demiyorum, deyince kendime kızıyorum. Eşime de dedirtmiyorum. Eee şimdikiler çok fena kullanıyorlar. Senin kuzu da farkındadır her şeyin.

Günaydın güzel kızlarrrr Bugün temizlik için ablalar gelecek akşam da perdelerim gelecek bu işleri de bitirirseeeem doğurabilir artık
Ay benimde cuma.gelicek abla. Hala halilari versemmi bilemedim . 4 ay once vermistim ama simdide versem olur. Kararsiz kaldim cok.

Canım sütün yokluğu kadar fazlalığı da yorucu oluyor yenidoğan sürecinde. İlk oğlumdan da aynı şeyleri tecrübe ettim. Duşa giriyorum, sıcak havlu koyuyorum, dayandığım kadar masaj yapıyorum ama tam randıman alamıyorum. Tabi hem hamdolsun sütüm var diyorum, tüm sıkıntıları çekeceğiz ana olduysak. Sana da bol sütlü günler kuzum

Kilosu iyi dogdu cok sukur ama keske yanimda olsaydı.. oglen görüşümüz olacak insallah durumu iyidir ve yanimiza verirler. Sütümde hic gelmiyor nerdeyse
Canım üzülme. Sıkıyordum 5-6 sefer de anca bir damla geliyordu. Pes etme, elinle de olsa sağ. Masaj yap. YouTube da süt masajı diye gir. Videolar var. Mutlaka uygula. Kafana da birşey takma. Ben ilk oğlumda deli gibi birşey olmuştum. Bu seferki rahatlığıma ben de şaşkınım

Hayırlı uğurlu olsun. Sağlıcakla analı babalı büyütsün inşallah. Mama için hiç üzülme. Sütün çoksa sağ öyle ver. İlk zamanlar boşaltamıyorlar.
Öyle de deniyorum. Ama bu sefer de cok cok çekiyor biberondan, güzelce doyuyor. Hayatta uyanmıyor. Ayrıca bu işlem mutlaka kusturuyor. Tabi çaresizce her yöntemi deniyoruz

Kızlar bir tavsiye istiyorum. Ümraniye İstanbulda oturuyorum. Buralarda iyi bi koltuk yıkamacı bilen var mı? Koltukları da yıkatıp herşey tertemiz olsun istiyorum ama hiç buralarda bilene rastlamadım. Sildirmekle uğraşmayalım istiyorum..

Her ne sekilde (supriz yada planli ) dogum yapip bebeklerine kavusanlara hayran oluyorum. Masallah . Evede gelmissiniz ne kdr guzel . Abiside cabucak iyilesir insallah
Sağol canım. Darısı başınıza. 2 gece kalmayı tercih ettim. Doktorum ilk gün daha çıkabilirsin dedi ama bebeğim orda daha güvende gibi geldi. Abi de çok şükür daha iyi. Okula gidiyor. Hastanede ikinci gün ayaklandım. Eşimle kaldık çünkü annemi oğlumun yanına gönderdik. Şimdi ağrım sızım çok. Yanma gibi. Oturup kalkarken zorlanıyorum. Bebek de bana bağımlı diye onunla ben ilgileniyorum. Sağolsun diğer işlerle çoğunlukla annem ve dış işlerle de eşim ilgileniyor. İnşallah normaldir. Bugün duşa girerken üzerindeki bantı açacağım. Doktorum salı bantsız gir duşa dedi. Ay güzelce iyileşmeye başlamıştır, tek umudum

Sağol canım. İnan ilkine göre çok daha dirayetli oluyor insan. Farklı bir güç geliyor ama tabi lohusalık hali de zor durum, bazen kafasını yoranlar bile ağlatıyor insanı

Gunaydin canim amin insallah
Hazir cok sukur evde duruyor

Canım normalde de Sezeryan mı olacaktın yoksa bir sorun mu vardı da aniden sezeryana alındın

Ay benimde cuma.gelicek abla. Hala halilari versemmi bilemedim . 4 ay once vermistim ama simdide versem olur. Kararsiz kaldim cok.
Ben de öyle kararsız kaldım ya ama salon halımı yeni aldım zaten yolluklar Çok batıyor yollukları vereyim bari bir de mutfak yolluğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…