- 1 Mayıs 2014
- 1.651
- 1.876
- 248
Adını ilk gördüğümde çinceye benziyor diye düşünüp üstünde durmamıştım. Gerçekten alakan varmış. Ben Çin’de yaşıyorumilk defa burada hemşerime denk geldim Orada yaşamıyorsun sanırım ama değil mi? Özelden mesaj atmak istedim aslında ama izin vermedi
Amin canimm insallah
Inşallah canım benim ilk oğlumda çok mide bulantı ve kusmam vardı çok zayıflamıştım ilk aylar 2. Oğlumda da vardı ama ilkine göre daha azdı kusmalarım simdi 3. Ve hic bulantim kusmam yok çok şükür cok rahatım 8 hafta doldu istahim yerinde inşallah kızdır diyoruz biz deAh benimde oğluma hamileyken daha öğrenmeden koku hassasiyeti başlamıştı resmen 4 ay deli gibi ogurdumkustum ac gezdim içimde birşeyler olduğunu hissettim su an günüm geçmesine ve goguslerimdeki sizi dışında bir belirtin yok birde birgün istahim acik birgün kapalı ama oglu da çok rahatsizdimçok su an bende çoğu kez gerçekten hamilemiyim sorusunu kendime soruyorum inşallah kızdır
Bide evde bi cocuk daha olunca daha da zor oluyo oda ilgi bekliyo oyun oynamak istiyor senin halin yok. Bir an once duzeliriz insallahaynen benimde ilki kiz 3.5 yasinda bu hamilelik daha zor simdiden sanki doguma yakinmis gibi ayaga kalkinca altim agriyor belim agriyor ilginc
Buda güzel ama birde (HAMİLELİK+ ) bunuda tavsiye ederim. Çok güzel bir proYaaa ne kadar da minik. Uygulamayi kim önermişti bulamadım teşekkür ederim çok güzel
ismi happymom
Moralini bozma. Geç döllenmiştir. Bak benim yaklaşık 3 hafta geç döllenme olmuş. Yani adetimden hemen önce. Kanama alanıda çoğu zaman problem olmuyor. Bol bol dinlen. Üzme kendiniVajinal baktı bana şu an kese var kalp atışı yok dedi.kanama alanı da var gerilerde.1 hafta sonra tekrar gel dedi ama çok moralim bozuldu.
ins cnm bi de patoloji laborAtuvarinda calisiyorum o kadar kimyasal var ki dusuk tehditi nedeni ika de progestan kulkaniyorum bugun bayilacaktim az kalsin iste eve gelince de yemek ortalik topla camSir pert oluyorum esim yardim ettigi haldaBide evde bi cocuk daha olunca daha da zor oluyo oda ilgi bekliyo oyun oynamak istiyor senin halin yok. Bir an once duzeliriz insallah
Teşekkür ederim canım.Doktor bana da keseyi görmeye gittiğimde geç döllenme olmuş büyük ihtimal çünkü biraz geri demişti.Belki şimdi de geri olduğu için görünmemiştir diye teselli veriyorum kendime.Salı günü randevu vermişti bi gidip görüneyim.Bakalım ne diyecek.Moralini bozma. Geç döllenmiştir. Bak benim yaklaşık 3 hafta geç döllenme olmuş. Yani adetimden hemen önce. Kanama alanıda çoğu zaman problem olmuyor. Bol bol dinlen. Üzme kendini
Isin cok zor canim ya allah yardimcin olsunins cnm bi de patoloji laborAtuvarinda calisiyorum o kadar kimyasal var ki dusuk tehditi nedeni ika de progestan kulkaniyorum bugun bayilacaktim az kalsin iste eve gelince de yemek ortalik topla camSir pert oluyorum esim yardim ettigi halda
İnternette farklı farklı çıkıyor mesela ben Kasım 1992 doğumluyum 2019-1992=27 +1 28 yaşa göre mi bakmalıyım yoksa daha Kasım gelmediği için yaşımı doldurmadığımdan 26+1 27 yaşa göre mi bakmalıyım iki türlü de hesap var .siz biliyor gibisinizaa ilk kez sana denk geldim tutmayan. Çin'deki asistanıma da söyledim o da baktırdı kız dedi benimki için. Hadi bakalım, bekleyip görelim
Kızlar bu da benim uygulamam
Kizlar belirtileri hafifleyen var mi?
İlk ne ne zaman gittiniz kontrole kalp atışını ne zaman duydunuzVallahi anne olmak delilik cidden
8+2 yiz benim hafifledi 2 gündür. Midem bulanıyor ama en azından çıkarmıyorum artık. Koku hassasiyeti de azaldı. Arada hafif kasık ağrısı oluyor
Benim ikiside zamninda dollendi haftasi haftasina gittiler ama ikisideÖyle diyorlar canım. Geç döllenince kız olurmuş. Benim için farketmez. Sağlıklık sıhhattli olsunlar
Cok güzelmiş uygulamanin adı nedirKızlar bu da benim uygulamam
PeregnancyTam adi ne canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?