2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Merhaba kızlar, bende 7+3 teyim. Keseyi ve kalp atısını gördük ama duyamadık cok minikti ses gelmez dedi dr. Allah tan bir mani cıkmazsa muhtemel dogum tarihimiz 20.03 e denk geliyor. 2. Gebeligim ilk kızımda mart doğumlu üstelik satlarım ve muhtemel dogum tarihlerinin arasında da 1 gün var :). Bu gebeligimden önce bir düsük yasadım biraz rahim duvarım incelmis kürtajdan dolayı progestanla destekliyoruz. Dilerim hepimizin sonuna kadar hersey yolunda gider..

en iyisi otomatik çin takvimi yaz google amcaya çıkıyor

Benim tam tersi bugun ilk defa mide bulantisi ve bas agrisi oldu . migrende var bende ortaya karisik biseyler yasiyorum suan :-(

3 gün önce benim de migrenim tuttu bulantı kusma iki katına çıktı tabi. İlaçta alamıyorum çok çok zorladı o gün beni. Gelmez inşallah migren tekrar canım hamilelikte çok daha zormuş

Günaydın bu gün 11.15 te benim de randevum var
Aslında ilk randevum ama belki bi süpriz olur kalp atışı duyarım 3. Çocuğum olmasına rağmen baya heycanlandım
6+o
Bana dua edin
İnşallah duyarsin canım.
Benim ilk olacak nasipse ama kaçıncı da olsa bence heyecan bitmez☺

İnşallah canım ❤

günaydın... bizde kalp atışını duyduk garip ama doktor sğ yada sol yumurtada döllenmesine bakarak hemen cinsiyet tahmininde bile bulundu

Gece ozel mesaj atmistim mesajina bakar misin?

İlk ne ne zaman gittiniz kontrole kalp atışını ne zaman duydunuz
Ilk 5+5 de gittim sadece kese gördük 10 gün sonraya randevu verdi kalp atisi için ama ben biraz daha bekleyeceğim arife günü açık olan bir yerden randevu alıp baktiracagim.
Sebebi de şimdi 6+1 de kalp atisi duyulmayabilir moralim bozulur bi hafta. En iyisi daha garanti olsun 6+6 da gideceğim

Günaydın bu gün 11.15 te benim de randevum var
Aslında ilk randevum ama belki bi süpriz olur kalp atışı duyarım 3. Çocuğum olmasına rağmen baya heycanlandım
6+o ❤
Bana dua edin

Hadi inşallah güzel haberlerle gel canım. Ben 6+3te duymuştum ilk bebeğimde belli olmaz duyarsın belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…