PregnancyBenim ikiside zamninda dollendi haftasi haftasina gittiler ama ikiside
Cok güzelmiş uygulamanin adı nedir
Ay inşallah yaBence olmaz
İnsallah canim bize de haber etGünaydın kızlarrr birazdan dr gidecegim kalp atışı icin. İnsallah hayırlısı ile duyarım.
İnşallah canım. Güzel haberlerini bekliyoruzGünaydın kızlarrr birazdan dr gidecegim kalp atışı icin. İnsallah hayırlısı ile duyarım.
en iyisi otomatik çin takvimiİnternette farklı farklı çıkıyor mesela ben Kasım 1992 doğumluyum 2019-1992=27 +1 28 yaşa göre mi bakmalıyım yoksa daha Kasım gelmediği için yaşımı doldurmadığımdan 26+1 27 yaşa göre mi bakmalıyım iki türlü de hesap var .siz biliyor gibisiniz
Benim tam tersi bugun ilk defa mide bulantisi ve bas agrisi oldu . migrende var bende ortaya karisik biseyler yasiyorum suan :-(
Benim bulantim hafif gitti gibi kokuyor hassasiyeti de.Kizlar belirtileri hafifleyen var mi?
İnşallah duyarsin canım.Günaydın bu gün 11.15 te benim de randevum var
Aslında ilk randevum ama belki bi süpriz olur kalp atışı duyarım 3. Çocuğum olmasına rağmen baya heycanlandım
6+o
Bana dua edin
İnşallah canım ❤Merhaba kızlar, bende 7+3 teyim. Keseyi ve kalp atısını gördük ama duyamadık cok minikti ses gelmez dedi dr. Allah tan bir mani cıkmazsa muhtemel dogum tarihimiz 20.03 e denk geliyor. 2. Gebeligim ilk kızımda mart doğumlu üstelik satlarım ve muhtemel dogum tarihlerinin arasında da 1 gün var :). Bu gebeligimden önce bir düsük yasadım biraz rahim duvarım incelmis kürtajdan dolayı progestanla destekliyoruz. Dilerim hepimizin sonuna kadar hersey yolunda gider..
Canım doktora göründün mu?Günaydın kızlarrr birazdan dr gidecegim kalp atışı icin. İnsallah hayırlısı ile duyarım.
İnternette farklı farklı çıkıyor mesela ben Kasım 1992 doğumluyum 2019-1992=27 +1 28 yaşa göre mi bakmalıyım yoksa daha Kasım gelmediği için yaşımı doldurmadığımdan 26+1 27 yaşa göre mi bakmalıyım iki türlü de hesap var .siz biliyor gibisiniz
Ilk 5+5 de gittim sadece kese gördük 10 gün sonraya randevu verdi kalp atisi için ama ben biraz daha bekleyeceğim arife günü açık olan bir yerden randevu alıp baktiracagim.İlk ne ne zaman gittiniz kontrole kalp atışını ne zaman duydunuz
Gozunuz aydin ☺günaydın... bizde kalp atışını duyduk garip ama doktor sğ yada sol yumurtada döllenmesine bakarak hemen cinsiyet tahmininde bile bulundu
Günaydın bu gün 11.15 te benim de randevum var
Aslında ilk randevum ama belki bi süpriz olur kalp atışı duyarım 3. Çocuğum olmasına rağmen baya heycanlandım
6+o ❤
Bana dua edin
günaydın... bizde kalp atışını duyduk garip ama doktor sğ yada sol yumurtada döllenmesine bakarak hemen cinsiyet tahmininde bile bulundu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?