- 7 Ağustos 2016
- 1.056
- 1.936
- 133
- 34
Bende merak ettimGünaydınn. Aaa nasıl oluyormuş o tahmin?
Doktorum birsey demedi bende sormadım ama biz kendimiz yasakladik korkudan.Günaydın kızlar. Düşük tehlikesi vs. olmamasına rağmen doktor ilişki yasak dedi tedbir amaçlı söyledi sanırım ama sizin doktorlarınız bu konuda bişey söyledimi?
Aynen öyle valla hepsinin tadı başkaİnşallah duyarsin canım.
Benim ilk olacak nasipse ama kaçıncı da olsa bence heyecan bitmez☺
Bende kızımı 6 haftada duymuştumHadi inşallah güzel haberlerle gel canım. Ben 6+3te duymuştum ilk bebeğimde belli olmaz duyarsın belki.
aynı şekilde tatlım bize de yasakladı . sanırım 3. ayın sonuna kadar da izin vermeyecekGünaydın kızlar. Düşük tehlikesi vs. olmamasına rağmen doktor ilişki yasak dedi tedbir amaçlı söyledi sanırım ama sizin doktorlarınız bu konuda bişey söyledimi?
Çok şanslısınız ben 6+1de duyamadım dün.çok korkuyorum.Bende kızımı 6 haftada duymuştum
Allah razı olsun..ilk çocuğum erkek buna kız dedi..Gozunuz aydin ☺
sizin cinsiyet tahmini neydi?
Teşekkürler canım valla ıyi miyim kötü muyum bilmiyorum perşembe tekrar kanamam oldu işte ama baya pıhtı geldi adet olmuş gibiydim. O gün kese yerinde duruyor bekleyelim dedi tek seferde çift doz progestan iğne verdi. Dün yine gittim kanama devam ediyor ama az az geliyor. Hcg değeri de az yükselmişti işte ama kese gayet sağlıklı 1 günde büyümüş hatta dedi doktorum. Aşağı inmemiş kese gayet yerinde duruyor dedi. Bekleyelim dedi. Başka doktora gitsen ümidi keser dedi ama ben kese sağlıklı olduğu sürece beklemek istiyorum dedi. Hastanede biriyle tanıştım orda çalışan onunda hcg değeri yavaş yükselmiş onunda kanaması olmuş osa düşük diye korkmuş ama doğum yapmış yani devam etmiş. Hcg değeri düşük olunca tabi bebek falan da görmedim henüz bugün 7 haftalık sata göre. Artık hayırlısı diyorum. Sağlıklı ise devam eder inşallah.Son66 nasılsın canım nasıl oldun?
Günaydınn. Aaa nasıl oluyormuş o tahmin?
aynı şekilde tatlım bize de yasakladı . sanırım 3. ayın sonuna kadar da izin vermeyecek
Kızımı 6 hafta duymuştum ama oğlumu 7 her gebelik farklı hiç korkmaÇok şanslısınız ben 6+1de duyamadım dün.çok korkuyorum.
Teşekkürler canım valla ıyi miyim kötü muyum bilmiyorum perşembe tekrar kanamam oldu işte ama baya pıhtı geldi adet olmuş gibiydim. O gün kese yerinde duruyor bekleyelim dedi tek seferde çift doz progestan iğne verdi. Dün yine gittim kanama devam ediyor ama az az geliyor. Hcg değeri de az yükselmişti işte ama kese gayet sağlıklı 1 günde büyümüş hatta dedi doktorum. Aşağı inmemiş kese gayet yerinde duruyor dedi. Bekleyelim dedi. Başka doktora gitsen ümidi keser dedi ama ben kese sağlıklı olduğu sürece beklemek istiyorum dedi. Hastanede biriyle tanıştım orda çalışan onunda hcg değeri yavaş yükselmiş onunda kanaması olmuş osa düşük diye korkmuş ama doğum yapmış yani devam etmiş. Hcg değeri düşük olunca tabi bebek falan da görmedim henüz bugün 7 haftalık sata göre. Artık hayırlısı diyorum. Sağlıklı ise devam eder inşallah.
Az az devam ediyor. Yatıyorum genel olarak. Teşekkürler. Herkese sağlıklı gebelikler diliyorum. Okuyorum yazılanları arada girip. Ama telefonla da çok oynamamaya çalışıyorum. Çarşamba gidicem tekrar doktora tabi o zamana kadar ciddi bir şey olmazsaİnşallah sağlıklıdır, inşallah bundan sonrası sıkıntısız devam eder canım. Kanaman devam ediyor mu?
valla bana kız dediğinde o an dondum tam anlamadım ama sorucam gidince anlatırım...
müsait olduğumda gönderirim tabiiki çok sevindim ilk bebek mi?Aaaa şok oldum.. cok merak ettim. Peki usg resminizi paylasirmisiniz acaba neye gore dedi.. sag tarafinizdami bebekhayirlisi olsun insallah.. bende dun pit pit icin gittim gordum mercimegi☺ Rabbim sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insallah hepimizin
müsait olduğumda gönderirim tabiiki çok sevindim ilk bebek mi?
Benim doktorum da önermem dedi. Düşük tehlikesi yok fakat onlemde yarar vardır dedi. Zaten hamile kaldım kalalı inanılmaz hassaslastim . Istemiyirum da eşim biraz zorlanıyor ama yapacak bi şey yokGünaydın kızlar. Düşük tehlikesi vs. olmamasına rağmen doktor ilişki yasak dedi tedbir amaçlı söyledi sanırım ama sizin doktorlarınız bu konuda bişey söyledimi?
İnsallah canim bize de haber et
İnşallah canım. Güzel haberlerini bekliyoruz
Kızlar kalp atışını duyduk çok şükür. Pıt pıt duyunca icim rahatladı valla.Kesenin yanında kanama aĺanı varmış. Yerlesirken olmus büyük ihtimalle gecer dedi. Ben bugün 7+1 im dr 6+5 dediCanım doktora göründün mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?