2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Günaydın kızlar. Düşük tehlikesi vs. olmamasına rağmen doktor ilişki yasak dedi tedbir amaçlı söyledi sanırım ama sizin doktorlarınız bu konuda bişey söyledimi?

Reactions: Eva
Son66 nasılsın canım nasıl oldun?
Teşekkürler canım valla ıyi miyim kötü muyum bilmiyorum perşembe tekrar kanamam oldu işte ama baya pıhtı geldi adet olmuş gibiydim. O gün kese yerinde duruyor bekleyelim dedi tek seferde çift doz progestan iğne verdi. Dün yine gittim kanama devam ediyor ama az az geliyor. Hcg değeri de az yükselmişti işte ama kese gayet sağlıklı 1 günde büyümüş hatta dedi doktorum. Aşağı inmemiş kese gayet yerinde duruyor dedi. Bekleyelim dedi. Başka doktora gitsen ümidi keser dedi ama ben kese sağlıklı olduğu sürece beklemek istiyorum dedi. Hastanede biriyle tanıştım orda çalışan onunda hcg değeri yavaş yükselmiş onunda kanaması olmuş osa düşük diye korkmuş ama doğum yapmış yani devam etmiş. Hcg değeri düşük olunca tabi bebek falan da görmedim henüz bugün 7 haftalık sata göre. Artık hayırlısı diyorum. Sağlıklı ise devam eder inşallah.

İnşallah sağlıklıdır, inşallah bundan sonrası sıkıntısız devam eder canım. Kanaman devam ediyor mu?

İnşallah sağlıklıdır, inşallah bundan sonrası sıkıntısız devam eder canım. Kanaman devam ediyor mu?
Az az devam ediyor. Yatıyorum genel olarak. Teşekkürler. Herkese sağlıklı gebelikler diliyorum. Okuyorum yazılanları arada girip. Ama telefonla da çok oynamamaya çalışıyorum. Çarşamba gidicem tekrar doktora tabi o zamana kadar ciddi bir şey olmazsa

valla bana kız dediğinde o an dondum tam anlamadım ama sorucam gidince anlatırım...

Aaaa şok oldum.. cok merak ettim. Peki usg resminizi paylasirmisiniz acaba neye gore dedi.. sag tarafinizdami bebek hayirlisi olsun insallah.. bende dun pit pit icin gittim gordum mercimegi☺ Rabbim sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insallah hepimizin

müsait olduğumda gönderirim tabiiki çok sevindim ilk bebek mi?

Geriden takip ediyorum belki cevaplayan olmuştur ama bez, şampuan, krem vs. stok yapılmamalı bence. 1 paket yeterli çünkü alerjik bir kızım var. Doğduğunda prima premium care kullandık, alerji yaptı. Prima aktif bebeğe geçtik, o iyi geldi. Baya bir süre kullandık. Kaynanam birkaç paket molfix verdi, onu kullanınca birkaç kez idrar yolu enfeksiyonu oldu. Tekrar aktif bebeye geçtik düzeldi. Halbuki premium careden ve molfixten memnun olan çok. Yani bebeğin cildinin hangisini kabul edeceği belli olmuyor. Kremlerde de mustela ve hipp organik olanlar güya ama kızımın cildi kabul etmedi.

Günaydın kızlar. Düşük tehlikesi vs. olmamasına rağmen doktor ilişki yasak dedi tedbir amaçlı söyledi sanırım ama sizin doktorlarınız bu konuda bişey söyledimi?
Benim doktorum da önermem dedi. Düşük tehlikesi yok fakat onlemde yarar vardır dedi. Zaten hamile kaldım kalalı inanılmaz hassaslastim . Istemiyirum da eşim biraz zorlanıyor ama yapacak bi şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…