2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Günaydın kızlar. Düşük tehlikesi vs. olmamasına rağmen doktor ilişki yasak dedi tedbir amaçlı söyledi sanırım ama sizin doktorlarınız bu konuda bişey söyledimi?
Öncekinde doktorum 12. haftaya kadar önermiyorum demişti.
Şimdiki kalp atışı alana kadar olmasın, sonra sıkıntı yok dedi.
Bazı doktorlar daha tedbirli davranıyor.

Günaydın bu gün 11.15 te benim de randevum var
Aslında ilk randevum ama belki bi süpriz olur kalp atışı duyarım 3. Çocuğum olmasına rağmen baya heycanlandım
6+o
Bana dua edin
Benimde Allah nasip ederse 3. olacak sabahki randevumda cok heyecanlandim canim.insallah duyarsin canim

Arkadaşlar doktordan geliyorum 7+1mis bebeğim kalp atışı var dedi ama dinletmedi şükürler olsun inşallah bu sefer sağlıklı bir şekilde kucağıma alabilirim Allahım çok amin
Gözünaydın canım. Seninle tarihlerimiz ayni. Ben bugun duydum cok sukur. Insallah hepimiz saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz. Şubatta dusuk yapmistim. Seninde mi dusuk olmustu

Kızlar yukardan baktı dr kese var aşa yerleşmiş dedi bebek yok dedi beni aldı bi gerilim vajinal de bakarmısınız dedim tamam dedi baktı kese dolu dedi bebek var kalbi bile oluşmuş atıyor ama sesini duymak için çok küçük dedi sora cinsel ilişki yasak dedi bişey sorcam kese aşada olunca noluyor çok mu tehlikeli ?

Gözünaydın canım. Seninle tarihlerimiz ayni. Ben bugun duydum cok sukur. Insallah hepimiz saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz. Şubatta dusuk yapmistim. Seninde mi dusuk olmustu
Teskkur ederim canım amin❤
Yok sonlandırma oldu benim turner sendromluydu nisan ayında suni sancı ile normal doğum yaptirdilar

Korkma canim bende ilk 6+1de gitmistim kese ve bebegi gorduk kalp atisi duymamistik. 1 hafta sonra yani bugun duyduk cok sükür. Sende duyarsin insallah
Bana bebek var içinde demedi sadece keseyi görüyorum dedi bu korkuttu beni.Salı günü gideceğim umarım ben de bu sesleri duyarım rabbim herkese nasip etsin.

Bana bebek var içinde demedi sadece keseyi görüyorum dedi bu korkuttu beni.Salı günü gideceğim umarım ben de bu sesleri duyarım rabbim herkese nasip etsin.
Canım sakın acele etme strese sokma kendini hepimiz hemen hemen ayni yollardan gectik. Sabret dua et duyacaksin sen de insallah

Aminn canim duyarsin insallah merak etme. Herkesin degisiyor kimi erken duyuyor kimi gec. Döllenmeyle alakali sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…