Öncekinde doktorum 12. haftaya kadar önermiyorum demişti.Günaydın kızlar. Düşük tehlikesi vs. olmamasına rağmen doktor ilişki yasak dedi tedbir amaçlı söyledi sanırım ama sizin doktorlarınız bu konuda bişey söyledimi?
Benimde Allah nasip ederse 3. olacak sabahki randevumda cok heyecanlandim canim.insallah duyarsin canimGünaydın bu gün 11.15 te benim de randevum var
Aslında ilk randevum ama belki bi süpriz olur kalp atışı duyarım 3. Çocuğum olmasına rağmen baya heycanlandım
6+o
Bana dua edin
Gözün aydın canımm. O gerileme hemen herkeste oluyorKızlar kalp atışını duyduk çok şükür. Pıt pıt duyunca icim rahatladı valla.Kesenin yanında kanama aĺanı varmış. Yerlesirken olmus büyük ihtimalle gecer dedi. Ben bugün 7+1 im dr 6+5 dedi
Çok sevindim senin adınaaaArkadaşlar doktordan geliyorum 7+1mis bebeğim kalp atışı var dedi ama dinlemedi şükürler olsun inşallah bu sefer sağlıklı bir şekilde kucağıma alabilirim Allahım çok amin
Korkma canim bende ilk 6+1de gitmistim kese ve bebegi gorduk kalp atisi duymamistik. 1 hafta sonra yani bugun duyduk cok sükür. Sende duyarsin insallahÇok şanslısınız ben 6+1de duyamadım dün.çok korkuyorum.
Aminn canım gözün aydınn. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallahArkadaşlar doktordan geliyorum 7+1mis bebeğim kalp atışı var dedi ama dinlemedi şükürler olsun inşallah bu sefer sağlıklı bir şekilde kucağıma alabilirim Allahım çok amin
Çok teşekkür ederim canım aminAminn canım gözün aydınn. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Sagol canim icimi rahatlattinGözün aydın canımm. O gerileme hemen herkeste oluyor
Insaallah ya diger zaman acilde igne oluyodm geciyodu simdi kivraniyorum3 gün önce benim de migrenim tuttubulantı kusma iki katına çıktı tabi. İlaçta alamıyorum çok çok zorladı o gün beni. Gelmez inşallah migren tekrar canım hamilelikte çok daha zormuş
Gözünaydın canım. Seninle tarihlerimiz ayni. Ben bugun duydum cok sukur. Insallah hepimiz saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz. Şubatta dusuk yapmistim. Seninde mi dusuk olmustuArkadaşlar doktordan geliyorum 7+1mis bebeğim kalp atışı var dedi ama dinletmedi şükürler olsun inşallah bu sefer sağlıklı bir şekilde kucağıma alabilirim Allahım çok amin
Ben de 1 hafta geriden geliyor dedi doktor mesela. İnsallah sağ salim kucagimiza alirizSagol canim icimi rahatlattin
Teskkur ederim canım amin❤Gözünaydın canım. Seninle tarihlerimiz ayni. Ben bugun duydum cok sukur. Insallah hepimiz saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz. Şubatta dusuk yapmistim. Seninde mi dusuk olmustu
Yok canım gidemedim doktora randevum olduğu gün eşimin akrabası vefat etti şehir dışına gidip geldik allah kismet ederse pazartesi gidicemAmin canm hayirlisi bakalim
Bana bebek var içinde demedi sadece keseyi görüyorum dedi bu korkuttu beni.Salı günü gideceğim umarım ben de bu sesleri duyarım rabbim herkese nasip etsin.Korkma canim bende ilk 6+1de gitmistim kese ve bebegi gorduk kalp atisi duymamistik. 1 hafta sonra yani bugun duyduk cok sükür. Sende duyarsin insallah
Anladım canım . Aminnn insallahBen de 1 hafta geriden geliyor dedi doktor mesela. İnsallah sağ salim kucagimiza aliriz
Canım sakın acele etme strese sokma kendini hepimiz hemen hemen ayni yollardan gectik. Sabret dua et duyacaksin sen de insallahBana bebek var içinde demedi sadece keseyi görüyorum dedi bu korkuttu beni.Salı günü gideceğim umarım ben de bu sesleri duyarım rabbim herkese nasip etsin.
Aminn canim duyarsin insallah merak etme. Herkesin degisiyor kimi erken duyuyor kimi gec. Döllenmeyle alakali sanirim.Bana bebek var içinde demedi sadece keseyi görüyorum dedi bu korkuttu beni.Salı günü gideceğim umarım ben de bu sesleri duyarım rabbim herkese nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?