Benimki hızlı akınca seviyor sanki ama bogazında kalıyor bazen acele içmeye çalısıyor hemen öksürüyor kıyamamcnm benimki de tazikli meme de tutmak istemiyor o zaman dilimi sağ sol yaparak azcik ağzımı açıyorum lılılı ses çıkartıyorum ve agzina sütümü sıkıyorum ucunu sütle siviyorum kafasını dayiyorum geriye kaçırmayacak şekilde biraz daha dilimle o sesi çıkartıyorum tutuyor
not: Şimdi farkettim ne hallere düşmüşüm
Ben hiçbirzAman süt paketleyemiycem sanırım okadar azbuzluğa süt koyan annelere bir dipnot vermek istiyorum ben kizimda 5 lt buzlukta tarihli poşette güzelce sütler biriktirmistim denilen gibi doldurdum vereyim dedim ki o savundu koku yüzünden içmedi aksine kustu megerse o kokuyu önleyebiliyor muşuz anne sütünü o an sağlığınızı cezbede bi kez balonduk cikarcam şekilde ısıtıp iyice ılıyıp oyle poşetlemem gerekiyormus ,şimdiden buzluga sut koyacaklar icin püf nokta bilseydik yapardım 5 lt sütüm bosa gitti o zaman gerçekten sabun gibi kokusu vardi içilecek gibi degildi
Ayy sen çok tatlısın yacnm benimki de tazikli meme de tutmak istemiyor o zaman dilimi sağ sol yaparak azcik ağzımı açıyorum lılılı ses çıkartıyorum ve agzina sütümü sıkıyorum ucunu sütle siviyorum kafasını dayiyorum geriye kaçırmayacak şekilde biraz daha dilimle o sesi çıkartıyorum tutuyor
not: Şimdi farkettim ne hallere düşmüşüm
işte benimki ne cok dolu ne boş olacak nasil ayarlayacaksam paşaya :)Benimki hızlı akınca seviyor sanki ama bogazında kalıyor bazen acele içmeye çalısıyor hemen öksürüyor kıyamam
Valla parmaklarında oynatıolarişte benimki ne cok dolu ne boş olacak nasil ayarlayacaksam paşaya :)
sabah artik uyanıp kahvalti yapacagin zaman emzirdikten sonra onu ayağında sallarken çıkanı sağ cnm ne bileyim biraz fazla uyudu diyelim göğüs dolar emdi ya kalanı sağ artacaktır o zaman bebek ne kadar çekerse beyin o kadar ha daha cok ihtiyaç var der üretir artar da sütün gece yatmadan da bi kez 50 ml bile olsa ver ki biberona alışsın eğer erken ise baslayacaksanBen hiçbirzAman süt paketleyemiycem sanırım okadar az
sagol cnm o senin tatliligin,aynen ben de öyle ama biliyor musun benimki duvardaki resimlerim ,fotoğrafların delisi rahat toplam olarak gun icinde 2 saat onlarla oyalaniyordur bir konusuyor ki onlarla anlatamam o yuzden dun 4 yerin camini sildim biraz da artik hızıyım ister istemez çalıştığımdan ve ikinci bebe olduğu icin bugun ama babasi oldugu halde durmadı kahvalti bulasigini ile toplayamadım, ama sen bebisinin inadini kırmaya calis annesi bu ara cingiraklarla ilgilene biliyorlarmis alt pijamasini cikar cingirakla bsylerle emzir 3 aydan sonra o nene inatlari gececek sabır cnmAyy sen çok tatlısın yakuzum benim bebişim öyle bir inat ki babaya çekmiş, ağzını bir kitliyor açabilene aşk olsun neler yapıyorum neler, memeler açık hoplata hoplata emzirmeye çalışıyorum bana mısın demiyor umarım sadece düne özgü bir durumdur bu ve bugün emer inşallah eridim bittim ya emzircem diye, bir sürü iş var beynim dolu uykum da var hiç birini yapacak enerjim yok
O aksam gercekten cok kotuydu ama agri yasiyordu fitilden sonra rahatladi. Kizacak degilim tabiki soyleyeceksin dogru düşündüğün şeyi. Sıkıntı yasamasaydi vermezdim. Haftaya doktora gitmeyi dusunuyorum zaten onunla da paylasicamCanım anne sütü alan bebek kabız olmaz kusura bakma ama yanlış yapıyorsun yazmayım diyorum ama el kadar bebeye fitil verip duruyorsun biraz beklesen kendi yapacak zaten 10 güne kadar normal olduğunu bile bile zorluyorsun sana sürekli fitil verip karnını ağrıtsalar naparsın?
Sen kronik kabızlığın önünü açıyorsun kusura bakma
Bende denedim ama icmedi zillikizlar bu arada benim sahip oğlumun içmediği yada en fazla 120 cikiyor bazen 180 sağıyorum kalanı ayırıp kizim zayıf olduğu icin ve de virüs olduğu icin cocopops ile falan ona da veriyorum yiypr pek bi farki olmuyor sutten ,din olarak da caizmis aklinizda olsun dedim vermek isterseniz zayif ya da surekli hasta olan baska buyuk cocugunuz var ise hani
İlerlerse yatmak zorunda kalirsiniz tutmaya devan ediyorsa dra danisman lazimHast yatirirlar diye cok korkuyorum canim
Biz cok kez verdik idrar ben direkt kaba işetiyorumCanim ben simdidenn alistiricam cunkun3 ayda tamamen anmeyi takip ediyolar ben odadan cikimca feryadi basardi kizim oglum oyle cok beni karantinaya almadam ilgisini cekcek bisey istedim .bana sardiktan somra oyunhalisi ilgisini cekmz gibi geliyor . Kizima o yuzden almamistim yatmaz durmaz diye. Bunarada cisini soyluyomu kizlarda idrar vermek cok zor
cnm zeytin yagi sikabilirsin enjektorle popodan sikinca popoyu hafif yukari kaldir biraz dursun sonra bagla bezini yapar ama gercekten sikinti oldugunda yap tembellik olmasin ,fitil biraz yakabilir de popolarini ,bi de 2. ayda verem asisi olacak ateş yapiyor teyzem ebe hemsire dedi ki gitmeden asiya 1 cay kasigi calpol ver ates ve ağrı olmasin dedi 3 adet virüs aşısı olacaklar cunku ayni anda seninde aklında olsun cnm o zaman da fırıl yerine calpol verO aksam gercekten cok kotuydu ama agri yasiyordu fitilden sonra rahatladi. Kizacak degilim tabiki soyleyeceksin dogru düşündüğün şeyi. Sıkıntı yasamasaydi vermezdim. Haftaya doktora gitmeyi dusunuyorum zaten onunla da paylasicam
Bence etrafa da ilgileri artmaya başladı. Belkide biraz memeler terbiye oluyor ya da bebekler daha cok cekmeye başladı bilemiyorumCnm bir cok bebek bu durumdaymis baksana hemen hemennherkes 5 10bdk emiyo dio. Ve benimkide bizzat oyle kac zamandir
nesguik ile falan içmez mi :) benimki de direk bardaktan sade bile içiyordu simdi içmiyor cocopopsla yerken iciyor :)Bende denedim ama icmedi zilli
Cok sütünde yok zaten. Normal sutu bile nesquikle içmiyornesguik ile falan içmez mi :) benimki de direk bardaktan sade bile içiyordu simdi içmiyor cocopopsla yerken iciyor :)
Korkma canım sen yanında olmadan yatırmazlar evet evde bir evladın daha var ama rahatsızlığı ilerlemesin sakın dikkat et pazartesi en geç götür benceHast yatirirlar diye cok korkuyorum canim
İnşallah kuzum inşallahsagol cnm o senin tatliligin,aynen ben de öyle ama biliyor musun benimki duvardaki resimlerim ,fotoğrafların delisi rahat toplam olarak gun icinde 2 saat onlarla oyalaniyordur bir konusuyor ki onlarla anlatamam o yuzden dun 4 yerin camini sildim biraz da artik hızıyım ister istemez çalıştığımdan ve ikinci bebe olduğu icin bugun ama babasi oldugu halde durmadı kahvalti bulasigini ile toplayamadım, ama sen bebisinin inadini kırmaya calis annesi bu ara cingiraklarla ilgilene biliyorlarmis alt pijamasini cikar cingirakla bsylerle emzir 3 aydan sonra o nene inatlari gececek sabır cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?