Yürek yemişsinİçmez olaydım şu mercimek çorbasını bide kimyon attım yani dünden beri durmuyor uyumuyor
O kadar erken diş çıkar mı?işte yanma varsa yavrucuk korkudan tutuyordur sende bol su ic ona da su verebilirsin cnm sabah ogle aksam 1 cay kasigi hazir suyu kaynat ilit ver idrar yolu enfeksiyonu varsa diye dedim bol su öneriyor dr lar ,benim ki de gece sık uyandı simdi huysuz bi kahvalti bulasigini toplayamadım ha bire meme istiyor agliyor biberini bitirdi hala meme peşinde açlıktan degil bi sıkıntısı var kaka da yapti ins diş değildir kizim gibi 3.5 ayda çıkaracaksa şimdiden sıkıntısı başlamış olabilir
Sağman lazım başka şekilde geçmezBen Mastit olmuşum göğüsümün biri fena çatlak içim üşüyor hafif ateşim var içimin üşümesi beni çok rahatsız ediyor uyku uyuyamıyorum ne yapmam lazım
ben anlamadım canım dediğini? Ben direk attım buzluğa işe başlıcam diye? Kaynat yazdın sanırım ama o zaman içindeki faydalı şeyler ölmez mi?buzluğa süt koyan annelere bir dipnot vermek istiyorum ben kizimda 5 lt buzlukta tarihli poşette güzelce sütler biriktirmistim denilen gibi doldurdum vereyim dedim ki o savundu koku yüzünden içmedi aksine kustu megerse o kokuyu önleyebiliyor muşuz anne sütünü o an sağlığınızı cezbede bi kez balonduk cikarcam şekilde ısıtıp iyice ılıyıp oyle poşetlemem gerekiyormus ,şimdiden buzluga sut koyacaklar icin püf nokta bilseydik yapardım 5 lt sütüm bosa gitti o zaman gerçekten sabun gibi kokusu vardi içilecek gibi degildi
Doktora göstermek de fayda var canım inşallah düzene girerO aksam gercekten cok kotuydu ama agri yasiyordu fitilden sonra rahatladi. Kizacak degilim tabiki soyleyeceksin dogru düşündüğün şeyi. Sıkıntı yasamasaydi vermezdim. Haftaya doktora gitmeyi dusunuyorum zaten onunla da paylasicam
Ben de istiyorum şu piyanolu olanlar var ya onlardan düşünüyorumİnşallah kuzum inşallah❤ Ben de dün kart almıştım onlar geldi onları felan göstermeye çalışıyorum biraz heyecanlanıyoanlatıyorum bişeyler ama dikkati toplanmıyo daha küçük ya, oyun halısı alayım diyorum ama karar veremedim daha, var mı önerin kuzum?
GalibaYürek yemişsinben 3 ayı bitirmeden gaz hiçbir şeye ağzımı sürmem şu halde bile acayip gazlı
O kadar erken diş çıkar mı?
Sağman lazım başka şekilde geçmez
ben anlamadım canım dediğini? Ben direk attım buzluğa işe başlıcam diye? Kaynat yazdın sanırım ama o zaman içindeki faydalı şeyler ölmez mi?
Doktora göstermek de fayda var canım inşallah düzene girer
Tiny love güzel. Büyüğünü atıyordum üstüne, çayımı içiyordum.Oyun halisina yatiran varmi kizlar ? Ve oyun halisi onerisi olan ? Kizimda almamistim icimde ukte kaldi ogluma alcam zaten kizim oynar hak gecmez
Bende gozume onu kestirdimTiny love güzel. Büyüğünü atıyordum üstüne, çayımı içiyordum.
Tabincnm ilerlemesi isteyecegimm sonn sey bile degilde . Birdaha olmadi suan huysuzda degil takipteyim. Corona olmasa cokdan gotmistim ama simdi hastane isine 2 defa dusunuyor insanKorkma canım sen yanında olmadan yatırmazlar evet evde bir evladın daha var ama rahatsızlığı ilerlemesin sakın dikkat et pazartesi en geç götür bence
Bence her ikiside ablasi basimiza gelince hemenn duraksiyor ve memeler terbiye olduBence etrafa da ilgileri artmaya başladı. Belkide biraz memeler terbiye oluyor ya da bebekler daha cok cekmeye başladı bilemiyorum
Dündendir sağmayı arttırdım bir tık artış farkettim bu ara sürekli sağmaya çalısayım bi gece 1 kere tek sapabiliyorum çok şişiyor gündüz genelde sık emiyor diye hiç sağmazdım oysaki bitirmiyor her sefermde sağmam lazım işe temmuzda başlicam ama bizimki biberon tutuyor arada mama verıyorum sağdıgım süt 2 ml bile olsa biberonla veriyorumsabah artik uyanıp kahvalti yapacagin zaman emzirdikten sonra onu ayağında sallarken çıkanı sağ cnm ne bileyim biraz fazla uyudu diyelim göğüs dolar emdi ya kalanı sağ artacaktır o zaman bebek ne kadar çekerse beyin o kadar ha daha cok ihtiyaç var der üretir artar da sütün gece yatmadan da bi kez 50 ml bile olsa ver ki biberona alışsın eğer erken ise baslayacaksan
Su hic vermedim canim bugun baslayayom bari .ayy ins dis deildir .işte yanma varsa yavrucuk korkudan tutuyordur sende bol su ic ona da su verebilirsin cnm sabah ogle aksam 1 cay kasigi hazir suyu kaynat ilit ver idrar yolu enfeksiyonu varsa diye dedim bol su öneriyor dr lar ,benim ki de gece sık uyandı simdi huysuz bi kahvalti bulasigini toplayamadım ha bire meme istiyor agliyor biberini bitirdi hala meme peşinde açlıktan degil bi sıkıntısı var kaka da yapti ins diş değildir kizim gibi 3.5 ayda çıkaracaksa şimdiden sıkıntısı başlamış olabilir
Tamam cnm deneyeyim . Aybhepsi ayni minnaklarin yaa demekki normal 5 10 dk arasi emmeleriBenimkinin en uzun hali 15dkydi ilk haftalarda ama hep tek meme simdide 10dk olmuyor bileoglunun pipisini cekerek cis yaptirmayi denedin mi kzuum mesajı alontilayamadim tekrr tutuyorsada dayanamaz yapar sunnet derisini itince
Bunu hic dusunmemistim mantikli canimZaten sürekli emiyosa önsütü emmiş olmazki önsüt söyle mesela gece Uyudun 3 saat emzirmedin süt baya doldu memeler ilk gelen önsüt oluo bebek emdikce arkadaki yaplı sütü çekiyor ama sürekli emdiyse önsüt emme şansı yok
Dun gunduz olsa susuz kaldi derdim canim dun gunduz hic dogru duzgun emmedi.ama gece ii emdi sabahki bezde kan vardi . Su vericem bugunSimdi ben yazicaktim. Büyük oglumdada bir kere kan vardi bezinde cok hafifti ama, doktor susuz kalinca olabilir bazen demisti. Oglum daha büyüktü ama, emen bebek nasil susuz kalsinki??
Pinkpinkblue cokmu kalin giydiriyorsun? Evin ici cok sicakmi? Terliyorsa ve uzun süre emmediyse susuz kalmis olabilir.
Odamiz bugun 25 dereceye yukselmis canim bide ustunkalim degildi ama yarim.kundakli duruyor gecede eli kolu sallayop sicriyor diye. Bu gece kombiyi kapatayimSimdi ben yazicaktim. Büyük oglumdada bir kere kan vardi bezinde cok hafifti ama, doktor susuz kalinca olabilir bazen demisti. Oglum daha büyüktü ama, emen bebek nasil susuz kalsinki??
Pinkpinkblue cokmu kalin giydiriyorsun? Evin ici cok sicakmi? Terliyorsa ve uzun süre emmediyse susuz kalmis olabilir.
Büyük oglumda tinylove almistik, zamani gelince bebis icin onu cikarcamBende gozume onu kestirdim
Geceleri ideal derece 21mis. Kundakliyken belki sicak geldi. Bir iki cay kasigi su ver olmadi.Odamiz bugun 25 dereceye yukselmis canim bide ustunkalim degildi ama yarim.kundakli duruyor gecede eli kolu sallayop sicriyor diye. Bu gece kombiyi kapatayim
Oglumda öyle emiyor. 2 meme 15 dk ya gecmiyor nerdeyse.Tamam cnm deneyeyim . Aybhepsi ayni minnaklarin yaa demekki normal 5 10 dk arasi emmeleri
Simdi kucukleri koysakta ablalar ezmesin diye o çaylar zor içilirTiny love güzel. Büyüğünü atıyordum üstüne, çayımı içiyordum.
Aynen bizimde atak haftasi bitti ve etrafa bakiyorBence her ikiside ablasi basimiza gelince hemenn duraksiyor ve memeler terbiye oldu
Kombiyi kapama bence sen uyurken bi şekilde kendini actirir usur. Daha ince giydirip penye battaniye kullanOdamiz bugun 25 dereceye yukselmis canim bide ustunkalim degildi ama yarim.kundakli duruyor gecede eli kolu sallayop sicriyor diye. Bu gece kombiyi kapatayim
Tırnakları kesip törpü yap yoksa sivriliği gitmiyor. İlk günler çok çiziyor yüzünü ama sonra alışıyor. Aç bence artık ellerini farketmesi mutluluk sebebiBenimkide eldivenlerin üstünden emmeye başladıtırnaklarını kesmedim ya çıkarmıyorum daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?