2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
İçmez olaydım şu mercimek çorbasını bide kimyon attım yani dünden beri durmuyor uyumuyor
Yürek yemişsin ben 3 ayı bitirmeden gaz hiçbir şeye ağzımı sürmem şu halde bile acayip gazlı
O kadar erken diş çıkar mı?
Ben Mastit olmuşum göğüsümün biri fena çatlak içim üşüyor hafif ateşim var içimin üşümesi beni çok rahatsız ediyor uyku uyuyamıyorum ne yapmam lazım
Sağman lazım başka şekilde geçmez
ben anlamadım canım dediğini? Ben direk attım buzluğa işe başlıcam diye? Kaynat yazdın sanırım ama o zaman içindeki faydalı şeyler ölmez mi?
Doktora göstermek de fayda var canım inşallah düzene girer

Ben de istiyorum şu piyanolu olanlar var ya onlardan düşünüyorum

Galiba 3 aydan sonra yiyebiliyomuyuz

Korkma canım sen yanında olmadan yatırmazlar evet evde bir evladın daha var ama rahatsızlığı ilerlemesin sakın dikkat et pazartesi en geç götür bence
Tabincnm ilerlemesi isteyecegimm sonn sey bile degilde . Birdaha olmadi suan huysuzda degil takipteyim. Corona olmasa cokdan gotmistim ama simdi hastane isine 2 defa dusunuyor insan

Dündendir sağmayı arttırdım bir tık artış farkettim bu ara sürekli sağmaya çalısayım bi gece 1 kere tek sapabiliyorum çok şişiyor gündüz genelde sık emiyor diye hiç sağmazdım oysaki bitirmiyor her sefermde sağmam lazım işe temmuzda başlicam ama bizimki biberon tutuyor arada mama verıyorum sağdıgım süt 2 ml bile olsa biberonla veriyorum

Su hic vermedim canim bugun baslayayom bari .ayy ins dis deildir .

Benimkinin en uzun hali 15dkydi ilk haftalarda ama hep tek meme simdide 10dk olmuyor bile oglunun pipisini cekerek cis yaptirmayi denedin mi kzuum mesajı alontilayamadim tekrr tutuyorsada dayanamaz yapar sunnet derisini itince
Tamam cnm deneyeyim . Aybhepsi ayni minnaklarin yaa demekki normal 5 10 dk arasi emmeleri

Bunu hic dusunmemistim mantikli canim

Dun gunduz olsa susuz kaldi derdim canim dun gunduz hic dogru duzgun emmedi.ama gece ii emdi sabahki bezde kan vardi . Su vericem bugun

Odamiz bugun 25 dereceye yukselmis canim bide ustunkalim degildi ama yarim.kundakli duruyor gecede eli kolu sallayop sicriyor diye. Bu gece kombiyi kapatayim

Tiny love güzel. Büyüğünü atıyordum üstüne, çayımı içiyordum.
Simdi kucukleri koysakta ablalar ezmesin diye o çaylar zor içilir bugun ben kahvalti yaparken eşim ikisininde yanindaydi ona ragmen yusra karton sallamis eslemin gozune gelmis. Eslem can acisina agladi, babası yusraya bagirdi bu sefer o da agladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…