2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bebegimin sol gozunde akinti olusmys kizlar ,her sabah serumla temizliyorum aksamustuden beri az az geliyor yarinda pazar ne yapabilirimki
Acile sakin goturme. Pazartesi muayeneye gotur bence. En azindan onlar belirli aralıklarla hasta kabul eder. Bende haftaici goturcem artik beklemicem daha fazla

Ama bezdim 23 saat bende duruyor kokumu alıyor 1 saatte babanınkini alsın sabah olmaz artık bugun suan yine ağlıyor nasıl gazmıs arkadaş yapıyorda bitmiyor bugun kka yapamadı 1 kere tek yaptı ondan heralde bu
Bizde aksam seansini yaptik henuz dalmadi bakalım bittimi seans :'(

Alerji en korktuğum konu. Yusra da 6 aylıkken sik buronşiolit gecirdigi icin suphelenildi. Yani ilk solunumla ortaya cikti bizde. Sonra 1 yasindayken ara ara kizarikliklar oldu. Alerjisi toz ve latexti. Sonra ara ara vucut kizarikligi hep artmaya basladi. Mesela pamukla oynuyordu bir ara hemen kizariyordu benek benek, pamuk toz toplar çünkü. Evdeki yünlü seyleri kullanmaz oldum. Koltuklari onceki sene kisin 3 4 kere silmistim. Bu sene yikattim. Hali degistiremedigim icin sık yikatiyordum. Ama bu sene iyice artti. Suan hava kullaniyor sabah akşam koruyucu olarak.. alerji surubu kullaniyor

Tahin icinde susamda yapabilir mis ama bu zamana kadar kan yapmazmiydi ki farklı yedigin bir şeydir belkide
Dogurdugum gunden beri tahinin1gun aksatmadim canim kac paket yedim haddi hesabi yok bunu bende merak ediyorum .ramazan pidesi yedim dun bide 1tane fistik bugun . Sut ictinmindiye sorumca direk icmedim yani o anlamda dedim canim. Yoksa sut urunlerinide araliksiz tuketiyorum

Ahh yavrumm . Cok gecmis olsun canim.

süt bezesi gibi sanki once var mıydı

hareketli demek basınca iste içe inmesi kayması demek ,yumuşak olması da basınca yine elimim o kıstın icine girmesi demek kotu kistler baya sert,basınca başka yere kaymayan oluşumlardır sen yine de icin rahat etsin git cnm dr a ben ormalde patoloji laboratuvarında calisiyorum ondan biliyorum bunlari

Biz 33 günlüğüz 40da kesicem inşallah ama şu tetenozu da sormam lazım
bence de sor cnm ben kesiyorum soyle kesmeden once tırnak makasina alkol ,kolonya sıkıyorum kesiyorum ,ellerine kolonya sıkıyorum bebegin sonra tekrar tırnak makasında sıkıyorum,40 i çıkmadan da kestim bi,de oyle bsy ypk da :) duymadım kv dem de kes dedi baya uzun tırnaklı doğdu da

Alerji isi cok karmasik insallah bulursun bende yusrada gida mi acaba diye hep tetikteydim. 3 gun kuralida yapmamistim. Eslemde yapicam. Cunku o da alerjik gibi

Yok onceden yoktu bu memeler sertleşmeye basladıktan sonra oldu ama meme bosalsada inmiyor ağrımıyorda ilgincbişi
ha o benim sağ meme de de vardi geciyor cnm kanalın biri baya genişliyor bi yerinden uyuyup kalırsam sertleşince yine orasi şişiyor olabildigince dolmasin gogsun az sik emzir sağ düzelir,zamanla duzelecek ,yine de icim rahat etmiyor dersen dr a git

inat eden bi kuzum var 90 ml süt içti emdi uyumuyor gazi cikti alt değişti ,yuzunu ellerini yikadim,simdi alt pijamasini çıkardım sade corap ile üzerini örttüm yatiyor uyumadı daha bklm

Yaa valla içimi rahatlattın dediğin gibi süt bezesidir ozaman bi süre daha takip edim gecmezse gideriö belki ozamana viruste azalır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…