Acile sakin goturme. Pazartesi muayeneye gotur bence. En azindan onlar belirli aralıklarla hasta kabul eder. Bende haftaici goturcem artik beklemicem daha fazlaBebegimin sol gozunde akinti olusmys kizlar ,her sabah serumla temizliyorum aksamustuden beri az az geliyor yarinda pazar ne yapabilirimki
Bisküvi pastasi yedim dedin galiba, sutle pudingle yapılan miIcmedim sut cnm.kesildi cnm 1kere oldu . Kanmi oldu sizdede
Insallah fistiktir cnm umuruma gelmez yiyememek.. camim sana ne dicem bebek gelisim uygulamasi kullaniyomusun?Odur öyleyse kuzum, aman boşver fıstık olsun yemezsin olur biter, bizimki bu akşam çok fena ağlıyomızır mızır geziyoruz antrede
Evet canim sutle yaptim . Ama sutu direk icmedimBisküvi pastasi yedim dedin galiba, sutle pudingle yapılan mi
Bizde aksam seansini yaptik henuz dalmadi bakalım bittimi seans :'(Ama bezdim 23 saat bende duruyor kokumu alıyor 1 saatte babanınkini alsınsabah olmaz artık bugun suan yine ağlıyor nasıl gazmıs arkadaş yapıyorda bitmiyor bugun kka yapamadı 1 kere tek yaptı ondan heralde bu
Gecmis olsun canim. Cayla sildinmi hicBebegimin sol gozunde akinti olusmys kizlar ,her sabah serumla temizliyorum aksamustuden beri az az geliyor yarinda pazar ne yapabilirimki
Tahin icinde susamda yapabilir mis ama bu zamana kadar kan yapmazmiydi ki farklı yedigin bir şeydir belkideSagolcanim. Sut olsunndiye tahinhelbsi yiyordum oda dun bitti .
Sut alerjisi ise sut urunleri olan herseyden etkilerEvet canim sutle yaptim . Ama sutu direk icmedim
Dogurdugum gunden beri tahinin1gun aksatmadim canim kac paket yedim haddi hesabi yok bunu bende merak ediyorum .ramazan pidesi yedim dun bide 1tane fistik bugun . Sut ictinmindiye sorumca direk icmedim yani o anlamda dedim canim. Yoksa sut urunlerinide araliksiz tuketiyorumTahin icinde susamda yapabilir mis ama bu zamana kadar kan yapmazmiydi ki farklı yedigin bir şeydir belkide
Ahh yavrumm . Cok gecmis olsun canim.Alerji en korktuğum konu. Yusra da 6 aylıkken sik buronşiolit gecirdigi icin suphelenildi. Yani ilk solunumla ortaya cikti bizde. Sonra 1 yasindayken ara ara kizarikliklar oldu. Alerjisi toz ve latexti. Sonra ara ara vucut kizarikligi hep artmaya basladi. Mesela pamukla oynuyordu bir ara hemen kizariyordu benek benek, pamuk toz toplar çünkü. Evdeki yünlü seyleri kullanmaz oldum. Koltuklari onceki sene kisin 3 4 kere silmistim. Bu sene yikattim. Hali degistiremedigim icin sık yikatiyordum. Ama bu sene iyice artti. Suan hava kullaniyor sabah akşam koruyucu olarak.. alerji surubu kullaniyor
süt bezesi gibi sanki once var mıydıYani memenin üst kısmında yumusak degil elime baya gelıo masaj yapmaya çalısıyorum süt bezesiyse sönsün diye hiç inmiyor meme boşalsa da var hareketli derken tam memenin ortası oldugu için bastırınca meme yumusak o da alta kayıyo ama hissediyorum yinede var genel cerrahiye gitmelimiyim
hareketli demek basınca iste içe inmesi kayması demek ,yumuşak olması da basınca yine elimim o kıstın icine girmesi demek kotu kistler baya sert,basınca başka yere kaymayan oluşumlardır sen yine de icin rahat etsin git cnm dr a ben ormalde patoloji laboratuvarında calisiyorum ondan biliyorum bunlariYani memenin üst kısmında yumusak degil elime baya gelıo masaj yapmaya çalısıyorum süt bezesiyse sönsün diye hiç inmiyor meme boşalsa da var hareketli derken tam memenin ortası oldugu için bastırınca meme yumusak o da alta kayıyo ama hissediyorum yinede var genel cerrahiye gitmelimiyim
bence de sor cnm ben kesiyorum soyle kesmeden once tırnak makasina alkol ,kolonya sıkıyorum kesiyorum ,ellerine kolonya sıkıyorum bebegin sonra tekrar tırnak makasında sıkıyorum,40 i çıkmadan da kestim bi,de oyle bsy ypk da :) duymadım kv dem de kes dedi baya uzun tırnaklı doğdu daBiz 33 günlüğüz 40da kesicem inşallah ama şu tetenozu da sormam lazım
Yok onceden yoktu bu memeler sertleşmeye basladıktan sonra oldu ama meme bosalsada inmiyor ağrımıyorda ilgincbişisüt bezesi gibi sanki once var mıydı
Alerji isi cok karmasik insallah bulursun bende yusrada gida mi acaba diye hep tetikteydim. 3 gun kuralida yapmamistim. Eslemde yapicam. Cunku o da alerjik gibiDogurdugum gunden beri tahinin1gun aksatmadim canim kac paket yedim haddi hesabi yok bunu bende merak ediyorum .ramazan pidesi yedim dun bide 1tane fistik bugun . Sut ictinmindiye sorumca direk icmedim yani o anlamda dedim canim. Yoksa sut urunlerinide araliksiz tuketiyorum
ha o benim sağ meme de de vardi geciyor cnm kanalın biri baya genişliyor bi yerinden uyuyup kalırsam sertleşince yine orasi şişiyor olabildigince dolmasin gogsun az sik emzir sağ düzelir,zamanla duzelecek ,yine de icim rahat etmiyor dersen dr a gitYok onceden yoktu bu memeler sertleşmeye basladıktan sonra oldu ama meme bosalsada inmiyor ağrımıyorda ilgincbişi
Olursunuz canım. Zamanla ve dikkatle çözülüyor.Dediğin gibi olabilir kuzum böyle böyle kurtarcaz sizi dedi ama inşallah başarılı oluruz
Yaa valla içimi rahatlattın dediğin gibi süt bezesidir ozaman bi süre daha takip edim gecmezse gideriö belki ozamana viruste azalır inşallahhareketli demek basınca iste içe inmesi kayması demek ,yumuşak olması da basınca yine elimim o kıstın icine girmesi demek kotu kistler baya sert,basınca başka yere kaymayan oluşumlardır sen yine de icin rahat etsin git cnm dr a ben ormalde patoloji laboratuvarında calisiyorum ondan biliyorum bunlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?