2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Gaz oldugunda ayak hareketlerinden falan aZ cok anlıyorum tamam gazı da vardı ama gazı yokkende feryat figan aglıyor babası alıyor asla durmuyor onda ben alıom susuyor

Kizlar size bahsetmeden edemicem.
Ben hamileyken allerji oldu vucudum, krem losyon kullanmadim. Karnimin alt kismi ve belimin yanlari mor mor catladi bu surecte. Dogumdan sonra, bio oil catlak yagini kullanmaya basladim
Her gun dus sonrasi. Su an morluklar bitmek uzere, izler silinio, mucize gibi acayip mutluyum. Sizinle de paylasmak istedim.

Gaz oldugunda ayak hareketlerinden falan aZ cok anlıyorum tamam gazı da vardı ama gazı yokkende feryat figan aglıyor babası alıyor asla durmuyor onda ben alıom susuyor
Babasinin kucagindaki durusu fln rahatsiz edio olabilir mi bebegini ya da bebeginin babasinin degil de senin kokuna ihtiyaci vardir fln

Al bi dayaklik adam daha

Benimki de durmaz babasında :) gazi olmasa da agliyorlar iste. En azından benimki öyle:)
Ben pilates topuna oturup Kucagimda ziplatiyorim sadece oyle duruyor uyanıkken..

Geçmiş olsun canim insallh tekrarlamaz cok bilmiyorum alerji konusunu ama bu ara sık tükettiğin gida var miydi? Esler hep rahat takiliyor bisey oluncada ee soyleseydin dikkt etsen oluyor sonra sen uzme kndini

Canım bu alerji konusunda her bebeğin bünyesi farklı. Her doktorun uygulama, tedavi şekli de farklı. Gözlemlemek istemiş olabilir. Ben kızımın alerjisini geç fark ettim, tolere edilseydi o ederdi 5 buçuk ayda. Ha senin doktorun hepsini aynı anda değil ama kademeli verince tolere edıp edemeyeceğini deniyorsa o başka. Yumurta ve tavuğu aynı anda değil de vücut tavuğu kabul edebiliyorsa kademeli şekilde yumurtaya geçmeyi düşünüyor olabilir. Tepkisini takip ediyordur belki de.

Merhaba benim de bebeğim 37 günlük bugün. Dün ağlamadan 1 saat geçirdi annem şükür namazı kıldı resmen ağlayan bebek çok zor gerçekten katıla katıla ağlıyor bir de bişey olmuş gibi. İki gündür sakinleşmeye başladı benimki. Battaniye arasında sallıyoruz çok ağlayınca hemen susuyor aklında bulunsun. İnşallah kırkıyla birlikte tamamen biter diye dua ediyorum.

Babasinin kucagindaki durusu fln rahatsiz edio olabilir mi bebegini ya da bebeginin babasinin degil de senin kokuna ihtiyaci vardir fln
Ama bezdim 23 saat bende duruyor kokumu alıyor 1 saatte babanınkini alsın sabah olmaz artık bugun suan yine ağlıyor nasıl gazmıs arkadaş yapıyorda bitmiyor bugun kka yapamadı 1 kere tek yaptı ondan heralde bu

Anam hepsi aynı benimki de bi lokmadan bişey olmaz diyor sanki zayıflama diyeti
Anlatamadım bi türlü alerji bitince yavaş yvaş yemeye başlayacağımı

Dediğin gibi olabilir kuzum böyle böyle kurtarcaz sizi dedi ama inşallah başarılı oluruz

Allahim yarabbim isi dahada zorlastiriyorlar ... bende hep diyorum tadi guzelmi hosunami hidiyor karsimda yemek. Bem zar zor yemek yapiyorum sonra cay keyfi yanina aburcubur gebelikte zaten yasakti gebekik sekerinden simdide bu alerji arkadasla ugrascam... Yinede dua ediyorum rabbim dermansiz dert vermesin diye...ben sıki diyete girdigimde beni ne esim ne annem ne kayinvalidem anlar . Azcik ucundan al bisey olmaz kafasimda hepside.... Allah sabir versin hepimize ne diyeyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…