- 20 Ağustos 2014
- 1.841
- 3.493
- 133
- 37
Gaz oldugunda ayak hareketlerinden falan aZ cok anlıyorum tamam gazı da vardı ama gazı yokkende feryat figan aglıyor babası alıyor asla durmuyor onda ben alıom susuyorAtak haftası beklenen dogum tarihi ne göre hesaplaniyormus. Ben programı indirdim orda öyle yazıyor. Mesela benim oğlumun 11 nisan beklenen tarihi ama 28 martta geldi. 11 nisana göre hesapliyo.bu tarihten sonra 5.hafta olduğu söyleniyor atak haftasının. Bu arada gaz için relectaz diye bir damla aldım tesaduf mu bilmiorum ama baya rahatladı..
Haklsin yavrum sen. Ama sasirdik mi tabiki hayir. Hepsi bole bunlarin , oglum haricbenim dunyam basima yikilmis adam abrtiyosum diyor. Simdi hatasini anladi ama neye yarar
Babasinin kucagindaki durusu fln rahatsiz edio olabilir mi bebegini ya da bebeginin babasinin degil de senin kokuna ihtiyaci vardir flnGaz oldugunda ayak hareketlerinden falan aZ cok anlıyorum tamam gazı da vardı ama gazı yokkende feryat figan aglıyor babası alıyor asla durmuyor onda ben alıom susuyor
Al bi dayaklik adam dahaBenim eşim de diyor ki, kafana göre iş yapıyorsun. Çocuğun kötü beslenmesine sebep olmuyor musun böyle bir sürü besini keserek. Ben yarın iki hafta olacak süt ürünlerini, dana etini, yumurtayı, kuruyemişleri, susamlı kısacası şüphelendiğim herşeyi kestim. Alerjen olduğunu bildiğim çilek, portakal ve kiviyi yemiyorum. Domates çiğ hiç tüketmedim, pişmiş olarak yiyorum ama. Paketli de hiç birşey yemedim. Canım nasıl çekiyorDün markete gitti. Geldi, balkona koydu. Bozulacak şeyler var dedi. Ben de 2 saat sonra gittim almaya ki, dondurma da var. Niye dondurma var demiyorsun, heba olmuş hepsi diyorum. Nasıl söylemedim, söyledim, sen umursamamışsın, ben yapsam yapmadığını bırakmazsın diyor. Ben de patladım en sonunda. Süt içeren ve çok sevdiğim birşeyi kendin dolaba kaldırmak yerine bana bu görevi yüklediğinde canımın çekmesi seni mutlu mu edecekti dedim. Düşünemedim, sen de yersin diyor. Delireceğim. Yiyememekten zor olan bu cinsle uğraşmak
Benimki de durmaz babasında :) gazi olmasa da agliyorlar iste. En azından benimki öyle:)Gaz oldugunda ayak hareketlerinden falan aZ cok anlıyorum tamam gazı da vardı ama gazı yokkende feryat figan aglıyor babası alıyor asla durmuyor onda ben alıom susuyor
Kizlar ben cok kotuyum tepetaklak oldum. Cisinde bir sey yok cok sukur 1 defa oldu ama tabi takipteyim... kakasinda sadece mukus kalmisti tum dokuntusude gecmisti. Az once kaka yapti mukuslu ve kanli kaka. Elimi ayagim tutmuyor. Bugun kabul gunum herhalde . Esimlede tartistik. Alerji diye diye alerji yapmisim cocugu. Bir suru agladim hala agliyorum ne yapacagimi bilmiyorum. Ben uzulunce takip et ne yedin degisik bisey mi yedin diyor. Hani 2.cocuk rahatti
Canım bu alerji konusunda her bebeğin bünyesi farklı. Her doktorun uygulama, tedavi şekli de farklı. Gözlemlemek istemiş olabilir. Ben kızımın alerjisini geç fark ettim, tolere edilseydi o ederdi 5 buçuk ayda. Ha senin doktorun hepsini aynı anda değil ama kademeli verince tolere edıp edemeyeceğini deniyorsa o başka. Yumurta ve tavuğu aynı anda değil de vücut tavuğu kabul edebiliyorsa kademeli şekilde yumurtaya geçmeyi düşünüyor olabilir. Tepkisini takip ediyordur belki de.Biz anneler çok güçlüyüz inan düşününce, ama onlar farkında değiller. Doktor gözlemle konuşalım 15 gün sonra dedi kuzum, sadece mukusu döküntüleri alerji boyutunda değerlendirmiyo bence, sana bişey sorcam kuzum böyle yiye yiye tolere eder mi vücudu alerji varsa eğer, 10 gün denetmesindeki amacı anlamadım pek fazla, o an sormakta aklıma gelmedi
Merhaba benim de bebeğim 37 günlük bugün. Dün ağlamadan 1 saat geçirdi annem şükür namazı kıldı resmenBende Mart annesiyim24 martta kucağıma aldım dün bir aylık olduk ama inanılmaz zor bir bebek emmediği sürece sürekli ağlıyor ama hiç durmadan ümitle 40’ını bekliyorum dua edin sakinleşsin artık
Ben de bunu merak ediyorum ne zaman geçecek acabaKızlar bu hamılelıkte oluşan gobek cızgısı bende hala gecmedı 47.gun bugun
Ama bezdim 23 saat bende duruyor kokumu alıyor 1 saatte babanınkini alsınBabasinin kucagindaki durusu fln rahatsiz edio olabilir mi bebegini ya da bebeginin babasinin degil de senin kokuna ihtiyaci vardir fln
Sagolcanim. Sut olsunndiye tahinhelbsi yiyordum oda dun bitti .Geçmiş olsun canim insallh tekrarlamaz cok bilmiyorum alerji konusunu ama bu ara sık tükettiğin gida var miydi? Esler hep rahat takiliyor bisey oluncada ee soyleseydin dikkt etsen oluyor sonra sen uzme kndini
Anam hepsi aynı benimki de bi lokmadan bişey olmaz diyor sanki zayıflama diyetiBenim eşim de diyor ki, kafana göre iş yapıyorsun. Çocuğun kötü beslenmesine sebep olmuyor musun böyle bir sürü besini keserek. Ben yarın iki hafta olacak süt ürünlerini, dana etini, yumurtayı, kuruyemişleri, susamlı kısacası şüphelendiğim herşeyi kestim. Alerjen olduğunu bildiğim çilek, portakal ve kiviyi yemiyorum. Domates çiğ hiç tüketmedim, pişmiş olarak yiyorum ama. Paketli de hiç birşey yemedim. Canım nasıl çekiyorDün markete gitti. Geldi, balkona koydu. Bozulacak şeyler var dedi. Ben de 2 saat sonra gittim almaya ki, dondurma da var. Niye dondurma var demiyorsun, heba olmuş hepsi diyorum. Nasıl söylemedim, söyledim, sen umursamamışsın, ben yapsam yapmadığını bırakmazsın diyor. Ben de patladım en sonunda. Süt içeren ve çok sevdiğim birşeyi kendin dolaba kaldırmak yerine bana bu görevi yüklediğinde canımın çekmesi seni mutlu mu edecekti dedim. Düşünemedim, sen de yersin diyor. Delireceğim. Yiyememekten zor olan bu cinsle uğraşmak
1seneye yakin duruyor o cizgiBen de bunu merak ediyorum ne zaman geçecek acaba
Ah pink benimkini de kesin o mahvettiSagolcanim. Sut olsunndiye tahinhelbsi yiyordum oda dun bitti .
Dediğin gibi olabilir kuzum böyle böyle kurtarcaz sizi dedi ama inşallah başarılı oluruzCanım bu alerji konusunda her bebeğin bünyesi farklı. Her doktorun uygulama, tedavi şekli de farklı. Gözlemlemek istemiş olabilir. Ben kızımın alerjisini geç fark ettim, tolere edilseydi o ederdi 5 buçuk ayda. Ha senin doktorun hepsini aynı anda değil ama kademeli verince tolere edıp edemeyeceğini deniyorsa o başka. Yumurta ve tavuğu aynı anda değil de vücut tavuğu kabul edebiliyorsa kademeli şekilde yumurtaya geçmeyi düşünüyor olabilir. Tepkisini takip ediyordur belki de.
Insn tek tatlim oydu cnm. Yaa nirmaldede sevmem simdi nasil guzel geliyoAh pink benimkini de kesin o mahvetti
Kocaman bi dilim keser yerdim her sabah şiödi canım çekiyo ama yemiyorum
Icmedim sut cnm.kesildi cnm 1kere oldu . Kanmi oldu sizdedeCanim cok gecmis olsun. Sen inek sutu fln mi ictin ? Benimki de 1 kere yapmisti sut icitigm gun de ondan aklima geldi. Nasil simdi? Devam etti mi kanli kaka yoksa kesildi mi ?
Allahim yarabbim isi dahada zorlastiriyorlar ... bende hep diyorum tadi guzelmi hosunami hidiyor karsimda yemek. Bem zar zor yemek yapiyorum sonra cay keyfi yanina aburcubur gebelikte zaten yasakti gebekik sekerinden simdide bu alerji arkadasla ugrascam... Yinede dua ediyorum rabbim dermansiz dert vermesin diye...ben sıki diyete girdigimde beni ne esim ne annem ne kayinvalidem anlar . Azcik ucundan al bisey olmaz kafasimda hepside.... Allah sabir versin hepimize ne diyeyim...Benim eşim de diyor ki, kafana göre iş yapıyorsun. Çocuğun kötü beslenmesine sebep olmuyor musun böyle bir sürü besini keserek. Ben yarın iki hafta olacak süt ürünlerini, dana etini, yumurtayı, kuruyemişleri, susamlı kısacası şüphelendiğim herşeyi kestim. Alerjen olduğunu bildiğim çilek, portakal ve kiviyi yemiyorum. Domates çiğ hiç tüketmedim, pişmiş olarak yiyorum ama. Paketli de hiç birşey yemedim. Canım nasıl çekiyorDün markete gitti. Geldi, balkona koydu. Bozulacak şeyler var dedi. Ben de 2 saat sonra gittim almaya ki, dondurma da var. Niye dondurma var demiyorsun, heba olmuş hepsi diyorum. Nasıl söylemedim, söyledim, sen umursamamışsın, ben yapsam yapmadığını bırakmazsın diyor. Ben de patladım en sonunda. Süt içeren ve çok sevdiğim birşeyi kendin dolaba kaldırmak yerine bana bu görevi yüklediğinde canımın çekmesi seni mutlu mu edecekti dedim. Düşünemedim, sen de yersin diyor. Delireceğim. Yiyememekten zor olan bu cinsle uğraşmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?