2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ya kızlar bebeğim memede uyuyor. Napsam bırakmıyor zorla ayırmaya çalıştığımda da memelerim çok acıyor önceden damağını filan kaldırıp ağzını açmaya çalışırdım açardı artık o da kar etmiyor. Burnunu sıkıyodum azıcık yine bırakırdı bugün o da olmuyor. Mahvoldum acıdan

Yaa valla içimi rahatlattın dediğin gibi süt bezesidir ozaman bi süre daha takip edim gecmezse gideriö belki ozamana viruste azalır inşallah
ins. cnm bunu varis gibi dusun varis de damarın bi yerinin genişleyip şişmesi elinle basarsın icine çöker o da göğüs sut bezinin içindeki sut kanalı dolunca acır baya genişler ilk zamanlar sagsan da düzelmez ama zamanla sağınca düzeldiğini göreceksin

dudağının bi kenarından işaret parmağını bük ağız icine yavaşça şok meme ucunu yavaşça kavra ve çek piş piş diyerek yap bunları cnm

Serce parmagimi sokunca cikiyo meme

Saglam cikti :)

Oturma odasi 23-24 derece, ben kisa kollu body ,1 tane uzun kollu tisört, kalin askili ayakli tulum giydiriyorum. Ekstra patik, corap giydirmiyorum. Üzerine ince battaniye örtüyorum. Bodysi hep kisa kollu. Yatak odasi bir tik daha serin, gece uyurken resimdeki gibi seyden giydiriyorum, ekstra battaniye örtmüyorum.

Eklentiler

• Screenshot_20200425-232138_Google.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 29
Tırnakları kesip törpü yap yoksa sivriliği gitmiyor. İlk günler çok çiziyor yüzünü ama sonra alışıyor. Aç bence artık ellerini farketmesi mutluluk sebebi
Hastanedeyken eldive giydirmistim, hemsire uyarmisti giydirmeyin diye. Bebek vücud isisini el ayak bastan sagliyormus. Elini hem hissetmesi gerekiyor dedi. Birdahada giydirmedim.

Eklentiler

• Screenshot_20200426-002228.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 29
Bizimde uzun tırnklı doğdu kız eli gibi, kendi kendine kırılıp duruyor koparıyorum bende yavaşça

Benimki memeyi bırakıyor bide yanağını yastık gibi üstüne yerleştirip uyuyor yirim yaaaaa bitiyorummmm

Benim okuduguma göre bebegin bagirsaklari anca 6 aylikken hazir oluyormus ek gidaya. Büyük oglumda doktor 4 aylikken baslayabilirsin demisti ama ben onu dinlemedim 6.ayi bekledim. Bir sorunda yasamadim cok sükür.
Yine öyle yapmaya düsünüyorum. Birde püre halinde degilde biraz pütürlü yedirmistim. Bazen eline veriyordum havucu, elmayi,brokoliyi falan.

Benim doktor ilk 6 ay sadece anne sütü dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…