ins. cnm bunu varis gibi dusun varis de damarın bi yerinin genişleyip şişmesi elinle basarsın icine çöker o da göğüs sut bezinin içindeki sut kanalı dolunca acır baya genişler ilk zamanlar sagsan da düzelmez ama zamanla sağınca düzeldiğini göreceksinYaa valla içimi rahatlattın dediğin gibi süt bezesidir ozaman bi süre daha takip edim gecmezse gideriö belki ozamana viruste azalır inşallah
dudağının bi kenarından işaret parmağını bük ağız icine yavaşça şok meme ucunu yavaşça kavra ve çek piş piş diyerek yap bunları cnmYa kızlar bebeğim memede uyuyor. Napsam bırakmıyor zorla ayırmaya çalıştığımda da memelerim çok acıyorönceden damağını filan kaldırıp ağzını açmaya çalışırdım açardı artık o da kar etmiyor. Burnunu sıkıyodum azıcık yine bırakırdı bugün o da olmuyor. Mahvoldum acıdan
Teşekkür ederim deneyeceğim canımdudağının bi kenarından işaret parmağını bük ağız icine yavaşça şok meme ucunu yavaşça kavra ve çek piş piş diyerek yap bunları cnm
Ya kızlar bebeğim memede uyuyor. Napsam bırakmıyor zorla ayırmaya çalıştığımda da memelerim çok acıyorönceden damağını filan kaldırıp ağzını açmaya çalışırdım açardı artık o da kar etmiyor. Burnunu sıkıyodum azıcık yine bırakırdı bugün o da olmuyor. Mahvoldum acıdan
Saglam cikti :)Gazı azalırsa az az başlarız yemeye
Hala duruyor mu sağlam çıktı mı?
Hala sapasağlam yani?
Canım 21 buz gibi değil mi ben 24 ten aşağı düşürmüyorum doktor öyle dedi bize 24 te iki kat penye giydiriyom bir de çorap
Allah razı olsun herkese yardımcı oluyorsun
Hastanedeyken eldive giydirmistim, hemsire uyarmisti giydirmeyin diye. Bebek vücud isisini el ayak bastan sagliyormus. Elini hem hissetmesi gerekiyor dedi. Birdahada giydirmedim.Tırnakları kesip törpü yap yoksa sivriliği gitmiyor. İlk günler çok çiziyor yüzünü ama sonra alışıyor. Aç bence artık ellerini farketmesi mutluluk sebebi
Ya kızlar bebeğim memede uyuyor. Napsam bırakmıyor zorla ayırmaya çalıştığımda da memelerim çok acıyorönceden damağını filan kaldırıp ağzını açmaya çalışırdım açardı artık o da kar etmiyor. Burnunu sıkıyodum azıcık yine bırakırdı bugün o da olmuyor. Mahvoldum acıdan
Ben asi olmadan kesmeye basladim. Gelecek ay yapilcak asisi daha. Ben 2-3 kere kestim bile.Ya burdan birisi tetenoz olmadan kesmeyin demiş ondan korktum.
Zaten eldivenlerini çıkarınca çok korkuyor saldırıyor kazağımı falan yakalasa parmaklarını kırıcak gibi yapışıyor korkudan
Bizimde uzun tırnklı doğdu kız eli gibi,bence de sor cnm ben kesiyorum soyle kesmeden once tırnak makasina alkol ,kolonya sıkıyorum kesiyorum ,ellerine kolonya sıkıyorum bebegin sonra tekrar tırnak makasında sıkıyorum,40 i çıkmadan da kestim bi,de oyle bsy ypk da :) duymadım kv dem de kes dedi baya uzun tırnaklı doğdu da
Bende kesip ellerini eldivensiz tutmayı çok istiyorum ama elleri buz gibi oluveriyor yaBen asi olmadan kesmeye basladim. Gelecek ay yapilcak asisi daha. Ben 2-3 kere kestim bile.
Inek sütü 1 yasinda önce verilmiyor. Bebe bisküvisinide hic tavsiye etmem. Seker cok var icinde. Büyük oglumda hic yedirmemistim. Kendim yaptim genelde evde.Bende mama eklerim heralde. Peki kac aylikken verceksin sut ve bebe biskuvisini canim ?
Bitme değil canım avmler kuaförler falan kademeli açılacak.Acıklama yapılmış 15 mayısta vırusun bitecegıne dair duydunuzmu tilililili
Benimkide duruyor daha.Kızlar bu hamılelıkte oluşan gobek cızgısı bende hala gecmedı 47.gun bugun
Benimki memeyi bırakıyor bide yanağını yastık gibi üstüne yerleştirip uyuyor yirim yaaaaa bitiyorummmmYa kızlar bebeğim memede uyuyor. Napsam bırakmıyor zorla ayırmaya çalıştığımda da memelerim çok acıyorönceden damağını filan kaldırıp ağzını açmaya çalışırdım açardı artık o da kar etmiyor. Burnunu sıkıyodum azıcık yine bırakırdı bugün o da olmuyor. Mahvoldum acıdan
Benim okuduguma göre bebegin bagirsaklari anca 6 aylikken hazir oluyormus ek gidaya. Büyük oglumda doktor 4 aylikken baslayabilirsin demisti ama ben onu dinlemedim 6.ayi bekledim. Bir sorunda yasamadim cok sükür.Biz daha 43 günlüğüz kızımda dört buçuk ayda başlamıştım mama yiyordu sadece.Bir de annemlerle beraberdik hep o ver demişti.Bir de çevremde altı aydan sonra başlayanlar hep sorun yaşamışlardı bebekleri yemiyorlardı yutamıyorlardı.
Ayyy aynıısıBenimki memeyi bırakıyor bide yanağını yastık gibi üstüne yerleştirip uyuyor yirim yaaaaa bitiyorummmm
Benim doktor ilk 6 ay sadece anne sütü dediBenim okuduguma göre bebegin bagirsaklari anca 6 aylikken hazir oluyormus ek gidaya. Büyük oglumda doktor 4 aylikken baslayabilirsin demisti ama ben onu dinlemedim 6.ayi bekledim. Bir sorunda yasamadim cok sükür.
Yine öyle yapmaya düsünüyorum. Birde püre halinde degilde biraz pütürlü yedirmistim. Bazen eline veriyordum havucu, elmayi,brokoliyi falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?