2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canım emin değilim ama bir kere yemeyle kan olmaz diye biliyorum. Daha düzenli ve sürekli yediğin birşeyden kaynaklı olması daha mümkün gibi geliyor. Tabi sen daha iyi bilirsin
Bende emim degilim ilk defa basima gekiyir canim. Dayimin torunlari alerjik kuzene sordum onun iki cocugu 2yigeni alerjik o yaoabilir alerji cok degisik dedi. O degilsede pilava knorr koymustm biskuvili pasta yemistim yemez olaydim ....

Canım gecmıs olsun yaa kakada kan olunca alerjimi demekmiş.eşin senimi sucluyor yanı bunun ıcın
Evet cnm alerji belirtisinin ta kendisi kakada kan... yok vucutta dokumtu vardi bem ozamanda alerji diyordum kakada mukus vardi alerji diyordum her seye alerji diye diye alerji ettin sonunda diyo iste sacmaliyor

Bende emim degilim ilk defa basima gekiyir canim. Dayimin torunlari alerjik kuzene sordum onun iki cocugu 2yigeni alerjik o yaoabilir alerji cok degisik dedi. O degilsede pilava knorr koymustm biskuvili pasta yemistim yemez olaydim ....
Sanki fıstık yer yemez kan olmaz gibi
Evet fıstık ve diğer kabuklu yemişler güçlü alerjenler
Ama sanki inek sütü alerjisi gibi
Dr osman gönülalın inek sütü alerjisi videosu var bi onu izle istersen

Bazi erkeklee oyle oliyo canim. Sanki senin demenle alerjimi olcak cocuk. Anneler anlıyor kim ne derse desin. Eslem bizi görmüyor esim 1 hafta daha bekleyelim dedi ama gecmeyecek zaman bana
Canım neden görmediğini düşünüyorsun? Söylediysen de ben kaçırmışım. Rabbim aklına getirdiğini uzak tutsun

Ya bu dokuntu nasil oluyor kizkardesimin bebegininde yuzu cok.fena dokuyor ama mukus veya kan yok.kakada . doktor alerji diil demis ama.anlamadik . cocugun heryeri doktu saclarinin ici bile suan boynundan asagida yayilmaya basladi .

Canım neden görmediğini düşünüyorsun? Söylediysen de ben kaçırmışım. Rabbim aklına getirdiğini uzak tutsun
Yarin 9 haftalik olcak. Bizi hic takip etmiyor. Elimizi yada bizi hicbirseui takip etmiyor gülmüyor. Bu aksam esim parmagina iyice gozune yanaştirdi normalde refleksle kapamasi gerekir kapamadi hic orali olmadi...

Odur öyleyse kuzum, aman boşver fıstık olsun yemezsin olur biter, bizimki bu akşam çok fena ağlıyomızır mızır geziyoruz antrede

Benim eşim de diyor ki, kafana göre iş yapıyorsun. Çocuğun kötü beslenmesine sebep olmuyor musun böyle bir sürü besini keserek. Ben yarın iki hafta olacak süt ürünlerini, dana etini, yumurtayı, kuruyemişleri, susamlı kısacası şüphelendiğim herşeyi kestim. Alerjen olduğunu bildiğim çilek, portakal ve kiviyi yemiyorum. Domates çiğ hiç tüketmedim, pişmiş olarak yiyorum ama. Paketli de hiç birşey yemedim. Canım nasıl çekiyor Dün markete gitti. Geldi, balkona koydu. Bozulacak şeyler var dedi. Ben de 2 saat sonra gittim almaya ki, dondurma da var. Niye dondurma var demiyorsun, heba olmuş hepsi diyorum. Nasıl söylemedim, söyledim, sen umursamamışsın, ben yapsam yapmadığını bırakmazsın diyor. Ben de patladım en sonunda. Süt içeren ve çok sevdiğim birşeyi kendin dolaba kaldırmak yerine bana bu görevi yüklediğinde canımın çekmesi seni mutlu mu edecekti dedim. Düşünemedim, sen de yersin diyor. Delireceğim. Yiyememekten zor olan bu cinsle uğraşmak

Ya bu dokuntu nasil oluyor kizkardesimin bebegininde yuzu cok.fena dokuyor ama mukus veya kan yok.kakada . doktor alerji diil demis ama.anlamadik . cocugun heryeri doktu saclarinin ici bile suan boynundan asagida yayilmaya basladi .
Valla canım minik minik oluyor,bazı doktorlar kan görmeden alerji demiyormuş,ben de anlamıyorm ki

Hepsi aynı bunların, bugün tavuğu açalı 4.gün durmuyo şuanda bana hala tavuktan olmayabilir diyo

Kızlar bu atak haftası nasıl ya bizim bugun 40. Günü ama nette dogması gereken tarih diyor her türlü bebeğim o takvimle uyumsuz demem o ki bugğn kafayı yiyecegim bebeğim sabah 7 bucukta gazla uyandı o saatten beridir sadece ya aglıyor ya yarım saatlik uyuyor ya meme emiyor kucagımdan inmiyor uyuyor indirdiğim an feryat figan hiç böyle değildi atak falanmıdır bu

Atak haftası beklenen dogum tarihi ne göre hesaplaniyormus. Ben programı indirdim orda öyle yazıyor. Mesela benim oğlumun 11 nisan beklenen tarihi ama 28 martta geldi. 11 nisana göre hesapliyo.bu tarihten sonra 5.hafta olduğu söyleniyor atak haftasının. Bu arada gaz için relectaz diye bir damla aldım tesaduf mu bilmiorum ama baya rahatladı..

Evet cnm alerji belirtisinin ta kendisi kakada kan... yok vucutta dokumtu vardi bem ozamanda alerji diyordum kakada mukus vardi alerji diyordum her seye alerji diye diye alerji ettin sonunda diyo iste sacmaliyor
Sankı bız ıstyoruz oyle olmasını cocuk bızım cocuk degıl sankı bız dogurmadık erkekleri anlamıyorum benımkı de aynı

Canim cok gecmis olsun. Sen inek sutu fln mi ictin ? Benimki de 1 kere yapmisti sut icitigm gun de ondan aklima geldi. Nasil simdi? Devam etti mi kanli kaka yoksa kesildi mi ?

Yani önvesinde olaa anlardım benim kolaltlarımda çıktı kitleler bebek emdikçe ben sağdıkça indi ama onlar ağrılıydı bunda ağrı olmayınca korktum bende nebilim iyice pimpirik oldum
Korkma ınsallah bısey yoktur. Takip et ama doktor ada Git muhakkak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…