2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Cok sukur ki esim iyi bakiyor gozum arkada kalmiyor bir meme verme olayim var :)

Onun bir caresi yok diye biliyorum varsada ben bilmiyorum cnm acikcasi

Geçmiş olsun canım, neyseki sorunu tespit edebilmişsiniz. Yüzündekilerin fotoğrafı var mı? Benim bebeğimde de var yüzünde. Bugün boynuna doğru inmiş.doktora foto attım. Bepantol sensiderm kullan dedi.bugn başladık bakalım.
Benim de bebeğim 2 3 gün öncesine kadar çok ağlıyordu. Bugün itibariyle azaldı ağlamalarımız. Kilo alımımız ilk ay için iyiydi ama insan alerjik bişey mi var diye düşünüyor

Benim bebeğim 12 de yatıyor. Saat 2 gibi uyanıyor. Sonra 4 5 civarı. Sonra genelde 6 6 buçuk. Genelde daha uyumuyor. İki gündür 6 dan sonra 8 e kadar 1 uyku daha eklendi. Bir de çok kaka yapıyor. Gece iki kere bez değişiyoruz.

Bizim bugün 40 ımız çıktı henüz çok erken ama ben sipariş verdim yarın gelecek bakalım ne zaman ilgisini çekecek :)
Fisher price ın piyanolu sunu aldım bakalım umarım sever ve vakit geçirir

Yaa çok sevindim bizimki de sever inşallah . Pusetine oyuncaklarından asıyorum korkuyor gibi geliyor ama . Onları sever belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…