Ben 1 ayda rekor kg aldim.Evet aynaya bakasim yok ama yemeseydim korona zamani uzuntuden sütümde gidebilirdi. Elbet veririm diyorum. 3 aydan sonra evde leslie baslicam belki ileride disark çıkmayada baslarizya bi anda 1.5 kilo almışım bi hasta olaydım kizlaaarr
3yas mis buyukten rahatligina az kaldi diren ajooAy kiyamam bazen insan anlayamiyor ya en zor zamanlar diyorum.sonra 2.5 yaşa bakiyorum dahada zor
bi de yika poposunu elini yuzunu ben her gun sabah gunduz basladigini anlasin diye yikiyorum gece de yikiyorum boyle krize girince popo yikiyorum ,erkekler popo acmayo seviyor agliyor hemen donu bi yere bezi bi yere atiyoruz pipili show basliyor vuvuvuuu, emzik de iyi ya hakkini yiyemem, hemen susuyor emzik candır gerisi heyecandırEee benimki rekora kostu oglen 4 saat uyudu bos bos bagriyo suan actim altini ise saga sola dedim
Masallahh canimEslem 43 gunde 1700 aldi. Son 700 gr hastaneye yattiktan sonra aldi. Sagimdan ve memeleri bitirtmeye basladiktan sonra hem uykusu artti hemde kg alimi artti. Ve sanirim memeyi daha iyi tutuyo eskisi gibi acimiyo
Tutmuyir anacim turmuyorbi de yika poposunu elini yuzunu ben her gun sabah gunduz basladigini anlasin diye yikiyorum gece de yikiyorum boyle krize girince popo yikiyorum ,erkekler popo acmayo seviyor agliyor hemen donu bi yere bezi bi yere atiyoruz pipili show basliyor vuvuvuuu, emzik de iyi ya hakkini yiyemem, hemen susuyor emzik candır gerisi heyecandır
ha dogru de suyu gorunce popo hepten foşlatır :) bi gün idrar tahlili vercez kizim kilo almıyor diye 8 aylikti bi yapışkanlı torba verdiler kizimin bezi doluyor bi baktim o poşet tutmuyor ki bunu çıplatdım o zaman e e diyordu çişe kakaya popoyu soguk suyla yikadim elime tasi aldim hadi kizim çiş,e e falan dedim geçtim parke uzerine poposu acik anam yıkayınca bu fos diye saldı tastan tüplere böldüm goturdum hastaneye :) yani kızınızla tahlil yapacaksanız on numara yöntem simdi büyüdü cisim yok diyordu hastanede tüpü gösterdim hadi iksir yapıcaz kizim iki dakika da saldı çişi ,daha da buyuyunce artik ne derim bilmiyorum:)Tutmuyir anacim turmuyor
bende spiral taktirdim ya oturana kadar hafif diyet lazim sonra spor ins. sindi yapsam kayar falanBen 1 ayda rekor kg aldim.Evet aynaya bakasim yok ama yemeseydim korona zamani uzuntuden sütümde gidebilirdi. Elbet veririm diyorum. 3 aydan sonra evde leslie baslicam belki ileride disark çıkmayada baslariz
daha ana okulu var bizimkinin sonra ilkokul odevler var derken baya bi maraton var kizlar3yas mis buyukten rahatligina az kaldi diren ajoo
Ayyy israr almak cok zor isha dogru de suyu gorunce popo hepten foşlatır :) bi gün idrar tahlili vercez kizim kilo almıyor diye 8 aylikti bi yapışkanlı torba verdiler kizimin bezi doluyor bi baktim o poşet tutmuyor ki bunu çıplatdım o zaman e e diyordu çişe kakaya popoyu soguk suyla yikadim elime tasi aldim hadi kizim çiş,e e falan dedim geçtim parke uzerine poposu acik anam yıkayınca bu fos diye saldı tastan tüplere böldüm goturdum hastaneye :) yani kızınızla tahlil yapacaksanız on numara yöntem simdi büyüdü cisim yok diyordu hastanede tüpü gösterdim hadi iksir yapıcaz kizim iki dakika da saldı çişi ,daha da buyuyunce artik ne derim bilmiyorum:)
Bizde lazimligin beyaz yerini cikarip alta almistik icine de o idrar kabini koymustukha dogru de suyu gorunce popo hepten foşlatır :) bi gün idrar tahlili vercez kizim kilo almıyor diye 8 aylikti bi yapışkanlı torba verdiler kizimin bezi doluyor bi baktim o poşet tutmuyor ki bunu çıplatdım o zaman e e diyordu çişe kakaya popoyu soguk suyla yikadim elime tasi aldim hadi kizim çiş,e e falan dedim geçtim parke uzerine poposu acik anam yıkayınca bu fos diye saldı tastan tüplere böldüm goturdum hastaneye :) yani kızınızla tahlil yapacaksanız on numara yöntem simdi büyüdü cisim yok diyordu hastanede tüpü gösterdim hadi iksir yapıcaz kizim iki dakika da saldı çişi ,daha da buyuyunce artik ne derim bilmiyorum:)
Canım vücudun savaşmasına müsaade etmek için bildiğim kadarıyla. Anne eli zamanla ateş ölçer gibi oluyor. Ben ölmeden daha sıcaklığın 37 civarında seyrettiğini anladım. Az müsaade et dedim. İlk çocukta en büyük korkum ateşti. 38.1 gördüm. Ha gayret sabaha ne kaldı, 38.5 olsun verirsin dedim. Öyle öyle gitti. Büyük oğlumda sağlık ocağı ateş olmasa bile ver, ağrısı olur demişti. Her aşı sonrası verirdim. Şimdi yaptığıma kızıyorum. Bırak da bir gün ağrısı oluversin ne olacak ki ama nerde o zaman ben de bu soğukkanlılık... Sen de uygun görmüşsün vermişsinKizlar olcemedim ki. Ates olcerimizin ekrani hic gostermiyor. Calisiyor saniyordum niye bozulmus anlamadim. B Babyiscoming canim neden surup verme dedin? Hemsireler ates yaparsa ates dusurucu ver demisti.
Nasıl oldu oğlun canım? Bugün sabahtan ayrı öğleden sonra ayrı doktora gidince giremedimAyy ayy
İnşallah işe yarar canım. Bizimki yine kilo almış ama doktor sütüm azalır ve zorda kalırsam diye alerji maması verdi bir kutu, elimde bulunsun ama kullanmak zorunda olmayayım inşallahKaşıkla çok başarısız olduk kuzum 40ml sütün yarısı mideye yarısı dışarı gitti bugün de fincanla deneyeceğim bakalım, bir de kaşık biberon siparişi vercem
İnşallah kullanmak zorunda kalmazsın kuzum, ben de Çarşamba günü gittiğimde isteyeceğim. Bu akşam ağlama krizine girdi yine yatarak zor kabul ettirdim memeyi,kaşık biberonda yokmuş e bebekte aradım netten sipariş verdim haftaya ancak gelirİnşallah işe yarar canım. Bizimki yine kilo almış ama doktor sütüm azalır ve zorda kalırsam diye alerji maması verdi bir kutu, elimde bulunsun ama kullanmak zorunda olmayayım inşallah
Doktor nasıl karar verdiniz süt alerjisi olduğuna dedi. Ben de döküntülerden, kakanın durumundan ve diğer belirtilerden bahsettim. Doktoruyla mesaj yoluyla teşhisi koyup diyetle ilerlediğimizi söyledim. Siz zaten işi büyük ölçüde halletmişsiniz dedi. Kilo alımı da gayet iyiymiş. 600 gr almış 15 günde. O yüzden diyetle aynen devam dedi ve diyet listesi verdi canım. İşte tek göğsümün çok az olduğunu da duyduğundan normal mama kullanamayacağımız için çıkardı bir kutu mama verdi. Döküntüler için önce Linola kullanıyorum. Şampuanı ve kremi mutlaka aynı marka olsun dedi. Eğer işe yaramazsa başka bir markaya geçeceğiz. Linola benim elimde olandı, o yüzden onunla devam. Hangisinin işe yarayacağı belli olmazmış zaten. Rota, süt alerjisi olan bebeklere yapılmasını tavsiye ettiğimiz bir aşı değildir, o yüzden ondan bahsetmeyeceğim ama menenjit aşısı için iki isim vereyim araştırın, aklınıza yatarsa yaparız bir dahaki gelişte dedi. Çok gazlı bir bebek, ne kullanıyorsunuz dedi. Colinoxu bir süre daha kullanıp işe yaramazsa değiştirecekmiş. Sabahtan da bir merkezde kalça usg çektirdik, sorun çıkmadı şükür.İnşallah kullanmak zorunda kalmazsın kuzum, ben de Çarşamba günü gittiğimde isteyeceğim. Bu akşam ağlama krizine girdi yine yatarak zor kabul ettirdim memeyi,kaşık biberonda yokmuş e bebekte aradım netten sipariş verdim haftaya ancak gelirne dedi doktor kuzum?
Canim sabah semptomlari artmisti . Probiyotik damla aldim aksam 6da verdim 12ue kadar hic kaka yapmadi ama bida rahatsizlik verdi asiri derecede aglamasi huysuzligu vardi . Kaka yapti biraz normale donmus cok mutluyumNasıl oldu oğlun canım? Bugün sabahtan ayrı öğleden sonra ayrı doktora gidince giremedim
Hadi inşallah daha da iyi olsun kuzum. Geçmiş olsun tekrarCanim sabah semptomlari artmisti . Probiyotik damla aldim aksam 6da verdim 12ue kadar hic kaka yapmadi ama bida rahatsizlik verdi asiri derecede aglamasi huysuzligu vardi . Kaka yapti biraz normale donmus cok mutluyum
Cok sagol canim..Hadi inşallah daha da iyi olsun kuzum. Geçmiş olsun tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?