- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
Ne güzel doktora denk gelmişsiniz canım, maşallah kuzucuğun kilo alımınaDoktor nasıl karar verdiniz süt alerjisi olduğuna dedi. Ben de döküntülerden, kakanın durumundan ve diğer belirtilerden bahsettim. Doktoruyla mesaj yoluyla teşhisi koyup diyetle ilerlediğimizi söyledim. Siz zaten işi büyük ölçüde halletmişsiniz dedi. Kilo alımı da gayet iyiymiş. 600 gr almış 15 günde. O yüzden diyetle aynen devam dedi ve diyet listesi verdi canım. İşte tek göğsümün çok az olduğunu da duyduğundan normal mama kullanamayacağımız için çıkardı bir kutu mama verdi. Döküntüler için önce Linola kullanıyorum. Şampuanı ve kremi mutlaka aynı marka olsun dedi. Eğer işe yaramazsa başka bir markaya geçeceğiz. Linola benim elimde olandı, o yüzden onunla devam. Hangisinin işe yarayacağı belli olmazmış zaten. Rota, süt alerjisi olan bebeklere yapılmasını tavsiye ettiğimiz bir aşı değildir, o yüzden ondan bahsetmeyeceğim ama menenjit aşısı için iki isim vereyim araştırın, aklınıza yatarsa yaparız bir dahaki gelişte dedi. Çok gazlı bir bebek, ne kullanıyorsunuz dedi. Colinoxu bir süre daha kullanıp işe yaramazsa değiştirecekmiş. Sabahtan da bir merkezde kalça usg çektirdik, sorun çıkmadı şükür.
Emzirdikten sonra, gazini cikarinca, emzigini veriyorum uyuyor bazen.Kızlar bebeği desteksiz uyuyan varmı?
Yani sallamadan müziksiz meme emmeden vs
Ufal toka takabilirsin. Böylece karistirmamis olursun. Kizinin kücük tokalarindan tak, rahatsiz etmiyecek olandanYaaa nasil yorgunsan kiyamam. Bende her uyandığımda en son hangi memeyi emzirdim diye düşünüyorum
Kiloları kafaya taktım bende emziriyorum diye duzenlı yiyorum canım ne isterse ama cidden kilolarımda Cok fazlaya bi anda 1.5 kilo almışım bi hasta olaydım kizlaaarr
Tartı yanılmıyorsaMasallaj cnm cokk iyi
Biz de 4+1Bizde 3+1e sigamiyoruz
Valla kiraci olmasam cok sey yapcamda eve kiraciyim sesimi çıkarmıyorum sikisik falan oturuyoruzBiz de 4+1
İnşallah güzel haberlerle ve memnun dönersiniz canım. Açıkçası çok aşırı ısındım diyemem ama dediğin gibi, bilgilendirme yaptığı için beğendim tarzını. Sadece bir tık ağır kanlı gibi... Şu virüs bitse de güzel doktorumuzla devam etsek desem de belki sonraki kontrollerde fikrim değişirNe güzel doktora denk gelmişsiniz canım, maşallah kuzucuğun kilo alımınabize hiç böyle bilgilendirmeler yapan doktora denk gelmedik daha. Rota konusunu anlattığın için çok sağol kuzum ben de alerjik olduğunu düşündüğüm için kararsızdım. Bakalım Çarşamba bize ne diyecek alerji uzmanı aynı gün çocuk doktoruna da gideceğiz bakalım ne olacak
merhabalarİyi akşamlar kızlar, maşşlh tam gaz devam ediyorsunuz, ben yetişemiyorum,
eee laboratuvar tek. olunca işim bu kan,idrar,dışkı :) söke söke alirim :)Ayyy israr almak cok zor isiyi yontwm bulmusssun
oyle bi dunya mi varmis ya uzaylidir o bebek :)Kızlar bebeği desteksiz uyuyan varmı?
Yani sallamadan müziksiz meme emmeden vs
Allahim korktuguna ugratmasin cnm ins. ,Eslemimiz sagliklidir ins. guzel gelinim benim o :)Sanirim 1 ay icinde temas baslamazsa oyle bakacaklarcingiraklara da bakmiyo seslerini duyuyo. Kalc yaptirdik normaldi
Ah bir emziğe alışsaydı benimki deEmzirdikten sonra, gazini cikarinca, emzigini veriyorum uyuyor bazen.
Varmış varmış bize düşmez tabi öyle bebeleroyle bi dunya mi varmis ya uzaylidir o bebek :)
Maşallah canım. Emiyor mu, sütüm geliyor mu derken almış ne güzelMasallah bizde olduk asilari 5700 olmusuz bizde
Hahahahaha harikasineee laboratuvar tek. olunca işim bu kan,idrar,dışkı :) söke söke alirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?