2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ne güzel doktora denk gelmişsiniz canım, maşallah kuzucuğun kilo alımına bize hiç böyle bilgilendirmeler yapan doktora denk gelmedik daha. Rota konusunu anlattığın için çok sağol kuzum ben de alerjik olduğunu düşündüğüm için kararsızdım. Bakalım Çarşamba bize ne diyecek alerji uzmanı aynı gün çocuk doktoruna da gideceğiz bakalım ne olacak

ya bi anda 1.5 kilo almışım bi hasta olaydım kizlaaarr
Kiloları kafaya taktım bende emziriyorum diye duzenlı yiyorum canım ne isterse ama cidden kilolarımda Cok fazla nasıl gidecek diye kara kara dusnur oldum Cok uzuluyorum gercekten... Birde karnım gogsum ciddi sarktı Cok moralim bozuk psikolojikmen cok etkilendim bu durumdan ve gıderekte buyumeye basladi bu moralsızlık.

İnşallah güzel haberlerle ve memnun dönersiniz canım. Açıkçası çok aşırı ısındım diyemem ama dediğin gibi, bilgilendirme yaptığı için beğendim tarzını. Sadece bir tık ağır kanlı gibi... Şu virüs bitse de güzel doktorumuzla devam etsek desem de belki sonraki kontrollerde fikrim değişir

Kızlar bebeği emziği geç tutan var mı? Bebeğin 4 benim bebeğim Ne yaptıysam emziği tutmadı. Iki emip bırakıyor gerçek meme mi diye bakıyor olmadığını anlayınca da bırakıyor. yine de bir umut her gün deniyorum inşallah tutar
Emzirdikten sonra, gazini cikarinca, emzigini veriyorum uyuyor bazen.
Ah bir emziğe alışsaydı benimki de

Benimkine sütü ne zaman doyacağı kadar ölçülü içirsem uzun uyuyor. Memeden emince saat başı ayaktayız hayır anlamıyorum yarım saat memede kalıyor bu çocuk. benimkisi dudak tiryakisi galiba
Ne zaman doyduğunu anlayıp doyunca bırakır acaba memeyi. Bırakıyor aradan 2 dk geçince tekrar vermeye çalışıyorum yine alıyor memeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…