2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ilk basta ögürüyordu oglumda. Yavas yavas sallayarak soktum agizina. Agizina girince emzigi hafif sallamaya devam ettim. Emzigin tam ortasini parmagimla tiklattim.
Ögürünce cikar, sonra hemen tekrar dene. Emzigin ucunu anne sütü, yada suyla islat biraz. Üzerinde 2-3 damla kaliyor, onun sayesinde daha kolay aliyor bazen. Emzigi verirken emzirme pozisyonunda gögüse yakin tut. Birde öyle dene. Insallah alir

Cnm tesadufen gordum. Gecmos.olsun bununla
Insallah hersey cok daha iyi olur

Valla kiraci olmasam cok sey yapcamda eve kiraciyim sesimi çıkarmıyorum sikisik falan oturuyoruz oyun halisi çok yer kaplamaz yinede ya :)
Bizim de öyle oğlanın odası küçük.Ev büyük güya ama odalar küçük.Salonda sallanan beşik,benim odamda küçük beşik,odasında normal beşik her yer dolu.Dışarıda çıkaramıcaz bakalım oyalanma açısından almak iyi olur gibime geliyor.Kızımda almamıştım.

Benimki de öyle sesten yutkunmadan süt de geldiğini anlıyorum.Ama hep meme istiyor.Emzik bazen alıyor bazen hiç almıyor.

Sizin doktorunuz nerede canım?

Sizin doktorunuz nerede canım?
Doktorumuz üniversite hastanesinde kuzum ve ısrarla çıkmayın evden diyor. Ama mesajla da belli bir yere kadar. Ne 1 aylık kontrol olduk, ne iki aylık... Bir de herşeye normal diyor, belki içim rahat etsin diye ama muayene etmeden dediği için benim içim içimi yiyordu. Biz de özel hastanede bir doktora muayene olalım bakalım dedik. Zaten o da bizim doktorun öğrencisiymiş zamanında Tarzları aynı. Sadece bayanların çocuklara yaklaşımını daha çok sevdiğimden mi bilmiyorum içime tam sinmeyen ufacık bir nokta oldu

Benimki bir süre emiyor sonra süt gelmeyince atıp ağlamaya başlıyor. Yani emdiği 3-5 dk yı geçmiyor. Öğürüyor zorla verince de

Valla bizimki bayandı da noldu kuzum ilaç verip yolladı sürekli hiç bir şey anlatmadan, bu yenisi de diğer doktordan geçtik diye benimseyemedi galiba geçen meme reddi yaşıyoruz dedim mesaj attım sen her şeyi meme reddine bağlıyorsun oyna sev 4 saat emmezse kaşıkla ver diyo, bu kadarını ben hiç düşünememişim gibi, bir doktora denk gelemedik şöyle güzelce açıklama yapan felan

Ya ben de emzik tutmasini cok istiyorum ama tutmuyor. Bazen cildiracak gibi oliyorum. Bu yontemle ben de deneyeyim ☺

Sağol canım. Süreç kısa değil herhalde ama hamd olsun, çaresi var ya, katlanacağız. Evladım sağlıklı olsun, ağrısı sızısı olmasın, ben hep aynı şeyi yemeye de razıyım
Ahh analik ahh derdin kederin mutlulugun sevincin huznun hic bir seye benzemez... insallah en kisa surede atlatirsiniz canim insallahh .

Kizlar bizim gaita tahlili berdigimiz gun alerjindr una gitmistik.ön sutun fazla olabilir biraz sag somra emzir demisti bana. Tahlil sonucu cikmadan oncede ben ekimle sagdim biraz 15 20 ml kadar . Sagarkende diyorumki on sut ama me kdar koyu ve yagli sonra baktim uag tabakasi var sutte sagmadim . Meger benehim hasta diye coktan antikorlar uretmeye baslamis sutum. Dunde ara takviye veriirimm die biraz sagdim oda oyle koyu sarimsi ve yagliydi. Rabbim ne kdar buyuk bir kez daha gordum

Benimki de öyle sesten yutkunmadan süt de geldiğini anlıyorum.Ama hep meme istiyor.Emzik bazen alıyor bazen hiç almıyor.
Emdikten sonra huysuzluk yapınca diyorum ki doymamış. Dün mesela 90 ml mama verdim, sustu. Halbuki 1 saat emzirmiştim öncesinde. Memede Süt de var. Niye emmiyor doyacağı şekilde anlamıyorum. Mamayı içince sustu ya sağım yaptım 60ml çıktı mesela. Sağımla 60 çıktıysa memede fazlası vardır. İçse doyacaktı ama içmiyor. Vallahi çok yoruldum düşünmekten.
Kızlar sağlık ocağında bu konuda danışacağım emzirme hemşiresi varmıdır ya. Memede Süt varken mama vermek de beni üzüyor

Bizimde sağlık ocağı ile ev arasında 500 grama yakın fark vardı. Geçen hafta gittik ölçüme eve Gelince de ben tarttım sizin yaptığınız gibi

Kızlar merhabalar, benim kızımı yüz üstü yatırmaya çalıştığımda hep ağlıyor zar zor tutmaya çalışıyorum ama kafayı değil de poposunu kaldırmaya ayaklarından destek almaya çalışıyor, 66 günlük normal mi sizce

ben gittim boştu devlet hastanesi girişte ateşe bakıyorlar maskesiz almıyorlar oturanlarda sosyal mesafe falan var
Bana en yakın malesef ümrsniye devlet hastanesi. İstanbulfa devlete gitmeye korkuuorum sahsen şu süreçte.

Saat 7 de kalkıp 8 e kadar altı değişip meme emmesine ragmen uyutamayınca ehh diyip sırtımı dondum eşim bebeği aldı salona gitti bu saate kadar uyumuşum ben şok
2 gün önce bende aynısını yaptım uyumadı gece uykusuna dalmadı bıraktım yatağında e bizde insanız yorulduk artık. Eşim uyutup koymuş yatağına. Bende gece 3te uyandım. Öyle gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…