2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Oğlum ilk defa bugün gece ağlayarak uyanmadı. 3,5 da bir kalkıyordu gaz sancısıyla birde 5 te. Bugün 3,5ta sadece emmek için kalktı uyudu sonra 6 da kalktı az birşey ağlayıp kakasını yaptı.
Normalde hergün çikolata ve kuruyemiş yerdim dün yemedim ondan oldu heralde. İkisinide yemiycem bir daha.

He şimdi anladım çok teşekkür ederim canım

İnşallah canım ya hiçbirimizinki olmasın öyle

Kesinlikle yeme canim. Cikolata ve diger paket gidalardan uzak durunca bebekeler cokk sakinlesiyo .

Bugün youtube da bebek videoları izliyordum, oğlum bir bebeğin sesini duyunca dudaklarını büzüştürerek ağlamaya başladı kıyamam ya çok komikti Yok annem kardeş gelmiyor dedim

Maşallah canım bunla geçmiş olsun. Aman bebeklerimiz hasta olmasın ya.
Sagol canim .insallah valla cok zor bi surecti bnm icin .cenem dislerim agriyor farkinda degilim dislerimi sıkmisim . Allah dermansiz dert vermesin cok sukur. Bir iki gune daha iyi olur insallah

Bizde damla iyi geldi sanirim

bende ite kaka nasil dogurdum ama kendi zorumla sen bana gunun var nie dogurmak istiyosun diyodun gunu bekleseydim hastaneden cikinca okula yazdirmaya gitmem gerekcekti
Valla büyük başarı ne yaptın ne ettin çıkardın
Bende günüm gelmeden senin dediklerini yapmaya çalışıyodum ama başarılı olamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…