- 19 Mayıs 2018
- 3.742
- 6.377
- 158
- 32
He şimdi anladım çok teşekkür ederim canım16 mart beklenen dogum tarihi oldugu icin , hep onu baz alaraktan hesaplicaksin. Bir sonraki atak haftasi 8 haftalikken basliyor. Takvimi al, basla 16 marttan itibaren 8e kadar saymaya. O haftaya geldiginde, bebegin o tarihde atak geciricek demek oluyor.
Değişmez değişmez sıkma canınıPek öyle özel bir şey yemiyodum açıkçası. Bilmiyorum ki ya
İnşallah canım ya hiçbirimizinki olmasın öyleGeçen benimde aynı oldu iki gün sürdü perişan etti biziinşallah bugün yapmaz senin prensin
Benim doktorum ağlasa da mama vermeyeceksin dedi. Atak dönemini çok zor geçirdik süt yok memede diye nasıl sinirleniyordualtı ay vermeyecekmişim mama. İnşallah yeterli sütüm olur gelişimi iyi olur da vermem. Ama gelişimi iyiyse uyumuyor diye seninde mama vermeni tavsiye etmem.
İyiki bilgilendirdiniz bende geçen 2-3 günkü huzursuzluğu niye diye kafa patlatıyoruz eşimle. İyiki var kadınlar klübü ❤
Sağol canımRahatlamıştır gecmis olsun geriden okuyabiliyorum anca ,bizimde damlamız yok şimdilik
Sorma yaaSonuc olarak cocugunda kafasi karisti fazladan mapus yatti
Sorma yaao kadar uğraştım hiçbiri tutmadı
Kesinlikle yeme canim. Cikolata ve diger paket gidalardan uzak durunca bebekeler cokk sakinlesiyo .Oğlum ilk defa bugün gece ağlayarak uyanmadı. 3,5 da bir kalkıyordu gaz sancısıyla birde 5 te. Bugün 3,5ta sadece emmek için kalktı uyudu sonra 6 da kalktı az birşey ağlayıp kakasını yaptı.
Normalde hergün çikolata ve kuruyemiş yerdim dün yemedim ondan oldu heralde. İkisinide yemiycem bir daha.
Maşallah canım bunla geçmiş olsun. Aman bebeklerimiz hasta olmasın ya.Kizlar cok sukur oglum baya toparladi. Oyle toparladiki uykular yine harap amaann o iyi olsunsa ben uyumayayim .
Sagol canim .insallah valla cok zor bi surecti bnm icin .cenem dislerim agriyor farkinda degilim dislerimi sıkmisimMaşallah canım bunla geçmiş olsun. Aman bebeklerimiz hasta olmasın ya.
Battaniyede sallamayi denesen cnm bizde ise yaradiEriyorum canım damla da fayda etmiyor vali a
Bebe ilk gunlere gore iyi cnm :) takilip gidiyoruz senin bebe nasil :)Tilililisağol hasatım zamanım nassın bakem bebe nasıl bebee
Yedek vardi da tek canta yapmistim. Nerden bileyim sabahin köründe kuscaginiAyyyyevet iyi olmamis ama 2 kucukncocuklu evden cok bisey beklemicek kimse . Sende nie yedek koymuyosun kiz cocuga . Ben hala koyarim .yanima ne almasam olazim olur cunku
Bizde damla iyi geldi sanirimOğlum ilk defa bugün gece ağlayarak uyanmadı. 3,5 da bir kalkıyordu gaz sancısıyla birde 5 te. Bugün 3,5ta sadece emmek için kalktı uyudu sonra 6 da kalktı az birşey ağlayıp kakasını yaptı.
Normalde hergün çikolata ve kuruyemiş yerdim dün yemedim ondan oldu heralde. İkisinide yemiycem bir daha.
Valla büyük başarı ne yaptın ne ettin çıkardınbende ite kaka nasil dogurdum ama kendi zorumla sen bana gunun var nie dogurmak istiyosun diyodun gunu bekleseydim hastaneden cikinca okula yazdirmaya gitmem gerekcekti
Bizde takılıyoz dezzemm suan annem dizlerini kırmıs otutturmus benı kucagına oyun oynuyooooc tililiBebe ilk gunlere gore iyi cnm :) takilip gidiyoruz senin bebe nasil :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?