2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Peki ne zaman geçiyormuş csnim biliyor musun. Yanı hep orda durmuyor inşalalh:)

Ben programı indirdim orda beklenen dogum tarihi diyor. Hangisi doğru ki acaba
Mantıken bunlar gelişim evresi mesela 5. Hafta atağında tanıdıklarına Gülümser diyor mesela bunu 5 hafta erken doğan çocuk doğduktan sonra gülümsemek için 10 hafta beklemez diye düşünüyorum...

Kız melek hele birde bu atak meselesini bana anlat bacı accık detay ver haaa acaıp merak ettim simdi
Her atak bebegin gelisimi icin önemli bir adimdir. Ilk atak(5 haftalik) sonrasi mesela bebek daha uzaga görmeye baslar, 75cm kadar uzakligi daha net görür.
8-9 arasi haftalik atakta, bebek elini kesfetmeyi ögrenir, ellerini cevirmeye baslar. Elini bakmaya baslar. Desenleri daha iyi ayirtmaya baslar, bulanik görme azalir. Isigs ve gölge oyunlarina bayilir. Kendi sesinden hosnut olur, ses cikarmaya bayilir örnegin "ah", "üh","eh".
Beyni hizla büyümeye devam eder, bas cevresi genisler.

Bebekle konusurken mimikler yapin, gülümseyerek konusun. Esneyin, üzgün ifadesi yapin, komik mimikler yapin. Ve her mimikte uzun süre öyle durun, bebek sizi incelesin.

Son düzenleme:
Bunlari anlatan bir uygulama varmi pekii?

Mantıken bunlar gelişim evresi mesela 5. Hafta atağında tanıdıklarına Gülümser diyor mesela bunu 5 hafta erken doğan çocuk doğduktan sonra gülümsemek için 10 hafta beklemez diye düşünüyorum...
Yanı evet öyle dusununce mantıksız geliyor. Ben 28 martta doğum yaptım. Bizim atak haftası 12 mayıs diyor. Bakalim göreceğiz 12 mayısta

Benim bebişim de başladı agulara gülücüklere uyurken bile özlüyorum şimdi onu

Kuruyemiş hic yemedim ama cikolata nerdeyse hergun yiyorum oyle güçsüz hissediyorumki bazen 2gundur filtre kahveyede basladim dokunur mu diye dusunuyorum sade cikolatalr rahatsiz etmez belki cnm oyle uyutmuycak gazi olmuyor

Bizimki de bugün geldi merak eden varsa foto atabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…