Öpmese bile temas yeter yazıyor Allah korusunGecmemistir canimn uzlme
Yok az fazla versem kusuyor bizimkinin midesi küçükmü ne max 100ml içiyo aksam kendi sagdığım sütü verdim 120cc idi kustu hep fazlayıBen de günde 1 kez mama veriyorum 2. ayını doldurmak üzere. Verdiğimde günde 1 kez 120 cc veriyorum, mamanın üstünde haftasına göre ne kadar içeceği yazıyor, aslında 150 cc vermem gerek ama emdiği için aynı zamanda yetiyor. Her gün de vermiyorum mesela dün vermedim. Sütümün yetmediği zamanlarda veriyorum.
60 a benımkıde doymuyor 90 ideL gibi şimdilikBen 60cc veriyordum bu hafta artık 90cc vermeye başladım çünkü yetmiyor arıyor versem 120 bile içecek ama 90 veriyorum şimdilik 45 günlük
Ben hemşireye sormuştum aşıya gittiğimde arada mama verebilir miyim diye.Mama yiyen bebekler anne sütünü erken bırakır dedi.Hiç riske atmayım ihtiyaç olursa vereyim dedim ben de.Ben de günde 1 kez mama veriyorum 2. ayını doldurmak üzere. Verdiğimde günde 1 kez 120 cc veriyorum, mamanın üstünde haftasına göre ne kadar içeceği yazıyor, aslında 150 cc vermem gerek ama emdiği için aynı zamanda yetiyor. Her gün de vermiyorum mesela dün vermedim. Sütümün yetmediği zamanlarda veriyorum.
Hayir beni emmiyor da. Zorladim dun biraz. Koparmaya calisti meme ucunu, bakti ki kopmicak vazgectiBizde 6.30dan beri dovusuyoruzsag mememin dili olsada konissa yaslandi gariban . Bizde baristik uyuuyorum bende uyucam .
iyi cnmIsali bitmedi ama kaka sayisi azaldi canim . Daha iyi cok sukur
cnm zaten saydığını iciriyorum ya hemen hem bebege hem makineye degil hepsi bebege yetişmiyor mu oyle bi sonraki dolanı emiyor,bi debosaltmiyorum memeyi acısı geçene kadarSem sagdikca memeler hem bebege hem sagima yetisebilmek icin fazla uretiyo. Makina yerine elle sagim dene. Ama caliscam buzluga atarim diyosan o ayrı
Canım yaa biz de tüp bebek tedavisi olduk. O ay dr kist var bu ay embriyo transferi yapıp embriyolarımızı riske atmayalım tatilinizi yapın gelin öyle transfer edelim dedi. Tatile gittik adet olmam gerekirken olmadım benim günü gününe olur. Tatilde hastaneye gidip kan verdim mucizemi öğrendim 10 yıl sonra45-50 günde bir adet görüyordum bir ara da 3-4 ay adet olmadım aslında mucize benim kızım tedaviye başylayacağımız ay hamile kaldım
Allah korusun canım üzme kendini nolur. Allahın izniyle bişi olmazArkadaşlar çok moralim bozuk uyku muyku kalmadı bende eşimde uçuk vardı bebeği öpmedi ama koklucam derken değdirdi yüzüne
Arkadaşlar mama ölçülerinizmi bunlar bende günde bir defa veriyodurmda azmış veriyorum acaba60 a benımkıde doymuyor 90 ideL gibi şimdilik
Ya çok güzel moral oldu bana da 2 yaşCok kotu oluyo oyle olunca bende bide x2. Ama geciyor. Yusra da hep kendimi oyle teskin ediyodum bunda da oyle. Bak uc ay gecti bile diyorum.2 yaşa ne kaldi ki şurda
Biraktimi canim seni tamamen?Hayir beni emmiyor da. Zorladim dun biraz. Koparmaya calisti meme ucunu, bakti ki kopmicak vazgecti
Gunduz de uykum gelio aslinda ama uyuyamiyorum, zaten deliksiz max 40dk uyur, o da hic ses, hisirti fln olmicakzaten su ramazan gecsin, ben daha erken uyicam..yemegimi erkenden yerim, esim de isten gelince yer. Sonra ikisi vakit gecirsin die birakirim. Boyle yaslancam bende
Korkma canim Allah korumustur insallahÖpmese bile temas yeter yazıyor Allah korusun
Cnm masallah seninki biberona ragmen memeni reddetmiyo.gun boy uyumayıp hic durmayıp gece 2 de ancak uyuyunca 4.5 saat bebek de bende uyumuşuz göğüsler davul tabi ki emiyor sonra hemen sagicam nasil aciyor ya uyuyunca da boyle oluyor
bi sabah veriyorum sagip bi de aksam yatmadan sabah hem dolmuş oluyor hem de rahat kahvalti yapayim diye,aksam da uykuya rahat geçsin diye tika basa doymadıkça uyumuyor gündüz hep meme yani 12 saatte bi biberon vermiş oluyorum o ara unutuyor galiba :) Şimdi elimde gece 170 ml sagdigim sütten 80 ml kaldi onu da cocopops ile büyüğe vercem :)Cnm masallah seninki biberona ragmen memeni reddetmiyo.
cnm pelin akılın ikizleri var ya onlarda anmıyormuş ama sık sağmış yetmiş sutu vazgeçme olsun biberon olsun ne olacak sanki sabir ve azimle 6 ay i tamamla cnm o kaynanan olmayaydı olmayacaktı ama iste napacaksın ben sevinmiştim sirf biberonla sagarak iki bebeğine yettigineHayir beni emmiyor da. Zorladim dun biraz. Koparmaya calisti meme ucunu, bakti ki kopmicak vazgecti
Gunduz de uykum gelio aslinda ama uyuyamiyorum, zaten deliksiz max 40dk uyur, o da hic ses, hisirti fln olmicakzaten su ramazan gecsin, ben daha erken uyicam..yemegimi erkenden yerim, esim de isten gelince yer. Sonra ikisi vakit gecirsin die birakirim. Boyle yaslancam bende
sondurmustur sabah memeleri:)Benimki de bütün gün ağladı uyumadı gece de bir buçukta zor uyuttuk sabah bir kalktım yedibuçukNe zamandır bu kadar saat uyumamıştık gece hatta hiç Göğüslerim çok doluydu yarım saatte bir emdiği için dolmaya vakit bulamıyorlar ki garipler
cnm sanirim sağdıkça da kalori gidiyor ben regl ile 2.5 kilo verdim dedim ama bdedigin gibi hem sağım hem emzirme ile kalori yakıyorum galiba :) yani vücut yetmeye calisiyor ha bire üretip kalori yakıyorum dediğin gibi uyku sersemi dediğini anlamadim ama kahvalti yapinca anladim :)Sem sagdikca memeler hem bebege hem sagima yetisebilmek icin fazla uretiyo. Makina yerine elle sagim dene. Ama caliscam buzluga atarim diyosan o ayrı
Bizde yemekler tam cebelleşme. Oldukca sakin duran eslem agzima iki lokma girecek diye bagirmaya başlıyor pusetten. Pusette tezgahta bu aradaBiraktimi canim seni tamamen?. Hahahha ilkbcocuklar oyle sese karsi hassas. Ruzgar esse uyanirlar. Bizimkininn ablasi sagolsun bide ben oturma odasinda yatiriyorum gunduz sese alissinn diye bir yanimda uzuluyo seste uyuyo diye . Esinn cokmu gec geliyo canim ? Ben olsam beklerdim ayri yemek zorunda kalinca benn sanki hic tat alamiyorum.bide ben ailede masada birlikte olmaya cok onem veririm . Yemek yerken kizim burnumdann getirir oglum muhakkak uyanik be bagriyor olur ama tum cabamizla 4kisi oturuyoruz esim onumenl ekmek parcaliyo kolay yiyim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?