2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Rota alışı yapılmalı mı sizce kızlar yanı çok pahalı tereddüt ettim tabi herşeyden önce sağlık ama bilemedim

İnanmıyorum aynı şeyler bizde de var . Bugün doktor diş çıkartma belirtileri dedi ama erken başlamış dedi. En erken 5. Ayda dış çıkarır dedi. Yani cekecegiz anlasilan
benim kizin 3.5 aylikken alttaki iki dışı patlamisti

evlât kac yasinda olursa olsun evlat iste cnm :) gercekten üzülüyor insan

Bizim saclar cok uzun degil yaa Bide hala cok konak var nasil gecer acaba
Hindistanceviz yagini sür 3-4 saat beklet, sonra sampuanla normal yika. Banyo sonrasi konak taragi ile tara. Fazla yayilmadan durdum ben. Büyük oglumdayken bilmiyordum konak tabakasi kaplamisti basini cok zor arinmistirdik.

Herşeyi alan ben bi tarak ile fırça almamışım. Ysrın kalça için dışarı çıkıcam vakit bulursam alayım yapayım bari. Hastane sonrası banyo yapıcaz zaten iyi olur. Benimki huylu dokununca çekiyoe bazen kendini

Selam kızlar bugün oğluma çocuk şarkıları açtım baya yarım saati geçik seyretti sonra sıkıldı tabi en çok ceviz adam şarkısını sevdi oyalamak için benim gibi çare arayanlara duyurulur
İzlemek için fazla erken değil mi? Bence sadece dinletin. Gözlerine ve beynine zararlı..Ben sadece dinletiyorum. Ki çocuk müziklerinde sıkılıyo..

Ah canim yaa ben bazen cok uzuluyorum buyuge eziliyor ve 2. Planda kalmis gibi oluyor. Bebeklenince daha cok etkiliyor beni ozenmesi o duruma. .

Benimki de öyle, dokundurtmuyor kendine ama kafası ne kadar kasiniyorsa artık zavallı kuzumun hoşuna bile gitti. Yarın senin kuzu da rahatlar.

Selam kızlar bugün oğluma çocuk şarkıları açtım baya yarım saati geçik seyretti sonra sıkıldı tabi en çok ceviz adam şarkısını sevdi oyalamak için benim gibi çare arayanlara duyurulur
Izlet izlet izlette 2 gun sonra konusmaya baslayinca ilk sozcugu anne bana telefon al olsun . Saka bir yana goze ve beyne zararli canim. Onunn yerine ayetel kursi yasin rukye sofa ayetleri nazar dualari falan ac bebekler col sever ve sakinlesir.

Yusrada arada goguslerime dokunuyo. Hiçbir şey demiyorum bende. Yusra emmeyi bilmiyor cunku hatirlamiyor. Ama bebek gormeye bi ablam gelmişti. 22 aylık kizi yusraya oynadi sonra gekdi annesini emdi yusra cok sasirdi o aksam gogsumu öptü. Ne kadar etkileniyolar aslında

Kizlar biz bugun isitme testini yaptirdik 18indeydi randevu yasak olunca gittik bugun. Alerji dr ile de gorustum 15gun daha diyetm yediklerimi ve kakalri not alicam kan varmi yokmu yazicam . Rota virusunun etkisi hala suruyor olabilir dedi knlar cok minik. Esim diyoki ozellikle dr a soyle fenerle ve kulak pamugiyla kaka kurcalayip kani oyle buluyorum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…