- 12 Mart 2019
- 1.914
- 1.015
- 133
Tvdeki youtube dan canımSeyretti derken? Yoube mu acip telefonda mi seyretti ?
benim kizin 3.5 aylikken alttaki iki dışı patlamistiİnanmıyorum aynı şeyler bizde de var . Bugün doktor diş çıkartma belirtileri dedi ama erken başlamış dedi. En erken 5. Ayda dış çıkarır dedi. Yani cekecegiz anlasilan
evlât kac yasinda olursa olsun evlat iste cnm :) gercekten üzülüyor insanBenimkinin işi bitmedi daha tuvalete beni çağırır hala.Suyunu bile ayağına ister.Kendin alabilirsin dediğimizde benimle ilgilenmiyorsunuz diyor.Ben de ek gıdaya geçiş zamanını bekliyorum sürekli meme olayı diğer çocuğa haksızlık.Geçen annemden istemiş birşey bana söyleseydin dedim sen kardeşimi emziriyorsun hep dedi.İçim gitti doğru dürüst oyun oynayamıyorum hiç onunla.
benim ki 7 kilo olmus masallah yiyorum yiyoruuummmmOhh mis gibi olmusturMinciria mincira sevmek istiyorum bende yaa arada silkeliyorum hafif ama daha kiyamiyorum
Hindistanceviz yagini sür 3-4 saat beklet, sonra sampuanla normal yika. Banyo sonrasi konak taragi ile tara. Fazla yayilmadan durdum ben. Büyük oglumdayken bilmiyordum konak tabakasi kaplamisti basini cok zor arinmistirdik.Bizim saclar cok uzun degil yaaBide hala cok konak var nasil gecer acaba
Zeytinyagin asidi yakabilir. Hindistanceviz yagini kullanya ben kabartma tizsuz yaptim acikcasi ama anneler kabartma tozu diyor bence sade yağla yapin
Ben yaptirdimRota alışı yapılmalı mı sizce kızlar yanı çok pahalı tereddüt ettim tabi herşeyden önce sağlık ama bilemedim
Herşeyi alan ben bi tarak ile fırça almamışım. Ysrın kalça için dışarı çıkıcam vakit bulursam alayım yapayım bari. Hastane sonrası banyo yapıcaz zaten iyi olur. Benimki huylu dokununca çekiyoe bazen kendiniBen hindistan cevizi yağı sürdüm. Biraz bekledikten sonra taradım. Bingildagin etrafını hafif hafif kaşıdım, baktım hoşuna gidiyor kafayı bastırmadan bir güzel kaşımaya devam ettim. Biraz kaşıma biraz tarak derken konakları toplayıp güzel bir banyo yaptırdım.
İzlemek için fazla erken değil mi? Bence sadece dinletin. Gözlerine ve beynine zararlı..Ben sadece dinletiyorum. Ki çocuk müziklerinde sıkılıyo..Selam kızlar bugün oğluma çocuk şarkıları açtım baya yarım saati geçik seyrettisonra sıkıldı tabi en çok ceviz adam şarkısını sevdi oyalamak için benim gibi çare arayanlara duyurulur
Ah canim yaa ben bazen cok uzuluyorum buyuge eziliyor ve 2. Planda kalmis gibi oluyor. Bebeklenince daha cok etkiliyor beni ozenmesi o duruma.Emzirirken beni bıraksa gercekten hepsine raziyim her emzirmeden sonra 2gundur kucagima geliyor emer gibi yapiyor gazini cikartiyorum yatiriyorum kizim gibi oyun oynuyoruz saniyoryavrumm yaa onlarda kucuk hevesleniyorlar tabi beraber oynarlar artik
Benimki de öyle, dokundurtmuyor kendine ama kafası ne kadar kasiniyorsa artık zavallı kuzumun hoşuna bile gitti. Yarın senin kuzu da rahatlar.Herşeyi alan ben bi tarak ile fırça almamışım. Ysrın kalça için dışarı çıkıcam vakit bulursam alayım yapayım bari. Hastane sonrası banyo yapıcaz zaten iyi olur. Benimki huylu dokununca çekiyoe bazen kendini
Izlet izlet izlette 2 gun sonra konusmaya baslayinca ilk sozcugu anne bana telefon al olsunSelam kızlar bugün oğluma çocuk şarkıları açtım baya yarım saati geçik seyrettisonra sıkıldı tabi en çok ceviz adam şarkısını sevdi oyalamak için benim gibi çare arayanlara duyurulur
Ne anladin tili liliYalnış anladım galubaaaa sildim yorumu
Evet bıttı dıyorum 3 4 gun sonra pat yeniden. Yine kesildi bakalım yeniden baslıcakmı
Yusrada arada goguslerime dokunuyo. Hiçbir şey demiyorum bende. Yusra emmeyi bilmiyor cunku hatirlamiyor. Ama bebek gormeye bi ablam gelmişti. 22 aylık kizi yusraya oynadi sonra gekdi annesini emdi yusra cok sasirdi o aksam gogsumu öptü. Ne kadar etkileniyolar aslındaEmzirirken beni bıraksa gercekten hepsine raziyim her emzirmeden sonra 2gundur kucagima geliyor emer gibi yapiyor gazini cikartiyorum yatiriyorum kizim gibi oyun oynuyoruz saniyoryavrumm yaa onlarda kucuk hevesleniyorlar tabi beraber oynarlar artik
Yaa bezden cis taşıyor sa kucukmudur. 3 nodanda tasti kac kez.bugun esim bir tan 3 no bir tane 4 no aldi ama 4te buyuk gelir daha 6 kgbenim ki 7 kilo olmus masallah yiyorum yiyoruuummmm
Seninkinin yarisi kaliyomus benimkinin hepisidisardaYusrada giriyo yatiyo icine yarısi disinda kaliyo tabi
200ml le cok duru oldu canmcay bardagiyla daha cok cikiyor tadi 2paket almistimvalla bi su bardagina koydumben,bu arada içinden bitki tozları parcalari cikiyor ic onlari da bana bsy olmadi ictim :)
Kac cm senin kiz yusrs oyle büyümüş görünüyor gözüme 12.5 kg 94 cmSeninkinin yarisi kaliyomus benimkinin hepisidisarda. Sanada almisrik kirmistin dedim artik evet hatirliyorum dio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?