2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kac cm senin kiz yusrs oyle büyümüş görünüyor gözüme 12.5 kg 94 cm baya alt sınırda oysa
Yaa bamada acaip buyuk geliyor yuzi gozu falan kafasi ne kdar kocamanmis meger 19 kilo boyuyda 116 galiba canim bayador olcmuyordum iyi hatirlattin yarin bi olceyim. . Hamileyken hic kucagima almadim bana diyoki beni bi kucagima alsan ne kdar buyudum.50 100 kiloyum

Detaycı anneler en ince detaya kadar bakar

Izlet izlet izlette 2 gun sonra konusmaya baslayinca ilk sozcugu anne bana telefon al olsun . Saka bir yana goze ve beyne zararli canim. Onunn yerine ayetel kursi yasin rukye sofa ayetleri nazar dualari falan ac bebekler col sever ve sakinlesir.
Kız 5 dakika anca bakıyo zırlıyo hemen baya uzaktan baktı

Zeytinyagin asidi yakabilir. Hindistanceviz yagini kullan
bende badem yagi kullandim cnm o yok evde kizimda da kullandim ve başına kirliğine de kullandim masallah kizim sari olmasına rağmen kirpikleri gür ve uzun oğluma da sürüyorum :)

cnm ya yerim onu :) benim kizim da bugun bana kargo gelecekti anne 20 mayıs tarihli diyor dogum günü hediyesi yollayacaktı kuzenim ona onu diyor

heyt be aferin kimin pink i :)

Izlet izlet izlette 2 gun sonra konusmaya baslayinca ilk sozcugu anne bana telefon al olsun . Saka bir yana goze ve beyne zararli canim. Onunn yerine ayetel kursi yasin rukye sofa ayetleri nazar dualari falan ac bebekler col sever ve sakinlesir.
hatta bi cübbeli hoca patlatirsak mükemmel olur :) evet dj koy bi cübbeli oradan :) şaka şaka :) dogru söylüyorsun cnm gecen benim oglan kudurdu ayet-el kürsüden bi girdim bütün namaz sürelerini kulağına okudum uyudu gitti Allah in hikmeti var ya...

Kızlar hayırlı geceler direk olaya dalıyorum.
Doğum sonrası üçüncü ilişki oldu hiç istek yok Bende neyse
Birde bu bademcik bartolyon işi bozuyor
Eşime bir şey dememiştim onu fark etmedi ancak şimdi ilişki sonrası bana sen zevk almıyor musun hiç kaygan olmuyor dedi.
Çok özür diliyorum yazdım yani neyse .
Bu bartolyon da ilişki öncesi salgı salgılayıp kayganlık yapma göreviymiş. O zaman bi sıkıntı var bu durumda . Aynaya bakınca bademcik gibi gözüküyor demiştim
Bu durumu yaşayan ya da bilen var mi

evet var ama o salgisizligin nedeni malesef sevgili sut hormonumuz prolaktin cnm sut hormonu kabızlık,o bölgede kuruluk ve zevk alamama ve ya az alma sıkıntıları yapiyor vücut tamamen beynen ve bedenen bebege odakliyor kendini kayganlaştırıcı kullanmak gerekiyor cnm ve mümkünse bebek uyandi mi acıktı mi gibi şeyleri o an aklindan cikar

Bi tadina bakmadigin kaldi nasilda gozunu belertmis inceliyosun diyo . Bi somraki level tat dedim
zaten kokuda da tamamsın ekşimsi ,mayamsi,mayhoş :) hatta Eşlem in ki de tatlıydı ilk zamanlar seninkinin sadece mayhoş ve ekşi,nedense çok dikkatimi çekti bu konu laboratuvar tek . olunca sanirim özledim :)

Birde tabi öncesinde terliyim diye yatmadan duş almıştım önceden dr verdiği vajina sabunu ile de bi güzel yıkadım pakladım ondan sonra da kurudu garibim .
2.normal doğum sonuç bu .
Bazen bebek yağı sürüyordum duştan sonra
Peki nasıl toparlicak bu .
Eşime dedim farklı bir sıkıntı hissesiyorsan söyle .
Senin canım yanmasın diye dedim diyor .
Öyle yaa üzüldüm ama pert e ciktik

Benim de ikinci doğum, minik bir kesi oldu doğumda.
Ama canım çok yanıyor ilişkide.
İlkinde böyle değildi.

evet ya resmen ikinci el esyalara döndük oradan buradan yayımız cikti ucu da eşimize batıyor :) kayganlaştırıcı iyi bi çözüm ve malesef prezervatif ile korunma olmuyor zaten bsy hissedilmiyor o da kuru yere yapışıp kaliyor kayganlaştırıcı süreden bu sefer yerinden cikiyor falan ,benimde o dediğin salgı bezi sarkması olmustu bu çocukta kendi yetim cikti içerden içimi hep diktiler salgı bezi toz bezi gibi düp düz oldu,kizmistim onlara kesi atin cnm yaniyor diye ama bi acidan ve icerinin daralmasi acisindan iyi oldu icim hep dikiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…