- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Yaa bamada acaip buyuk geliyor yuzi gozu falan kafasi ne kdar kocamanmis megerKac cm senin kiz yusrs oyle büyümüş görünüyor gözüme 12.5 kg 94 cmbaya alt sınırda oysa
Ben 2 numara kullaniyorumYaa bezden cis taşıyor sa kucukmudur. 3 nodanda tasti kac kez.bugun esim bir tan 3 no bir tane 4 no aldi ama 4te buyuk gelir daha 6 kg
Detaycı anneler en ince detaya kadar bakarKizlar biz bugun isitme testini yaptirdik 18indeydi randevu yasak olunca gittik bugun. Alerji dr ile de gorustum 15gun daha diyetm yediklerimi ve kakalri not alicam kan varmi yokmu yazicam . Rota virusunun etkisi hala suruyor olabilir dedi knlar cok minik. Esim diyoki ozellikle dr a soyle fenerle ve kulak pamugiyla kaka kurcalayip kani oyle buluyorum diye
Bi tadina bakmadigin kaldi nasilda gozunu belertmis inceliyosun diyoDetaycı anneler en ince detaya kadar bakar
Normalde 5 dakika anca bakıyor uzaktan bideİzlemek için fazla erken değil mi? Bence sadece dinletin. Gözlerine ve beynine zararlı..Ben sadece dinletiyorum. Ki çocuk müziklerinde sıkılıyo..
Kız 5 dakika anca bakıyo zırlıyo hemenIzlet izlet izlette 2 gun sonra konusmaya baslayinca ilk sozcugu anne bana telefon al olsun. Saka bir yana goze ve beyne zararli canim. Onunn yerine ayetel kursi yasin rukye sofa ayetleri nazar dualari falan ac bebekler col sever ve sakinlesir.
Markete, eczaneye gitmem zaman alacak sanırım, atamıyorum tedirginliğimi.Ayy havalar da mis gibi bu aralar ☺ Ben de dun yine bi eczaneye ciktim. O bile cok iyi hissettirdi.
Tmm kanka karıstırmaNe anladin tili lilialerjiden dolayi sut urunleri tuketmedigim icindi bu muhabbet. Ciddiyeti yok
bende badem yagi kullandim cnm o yok evde kizimda da kullandim ve başına kirliğine de kullandim masallah kizim sari olmasına rağmen kirpikleri gür ve uzun oğluma da sürüyorum :)Zeytinyagin asidi yakabilir. Hindistanceviz yagini kullan
valla ben 4 u bir haftadir kullaniyorum prima aktif bebekYaa bezden cis taşıyor sa kucukmudur. 3 nodanda tasti kac kez.bugun esim bir tan 3 no bir tane 4 no aldi ama 4te buyuk gelir daha 6 kg
bilmem genelde bitki çaylarının ölçeği su bardağı yada büyük cay fincanı oluyor cnm bende koyuyordum su bardagina200ml le cok duru oldu canmcay bardagiyla daha cok cikiyor tadi 2paket almistim
cnm ya yerim onu :) benim kizim da bugun bana kargo gelecekti anne 20 mayıs tarihli diyor dogum günü hediyesi yollayacaktı kuzenim ona onu diyorYaa bamada acaip buyuk geliyor yuzi gozu falan kafasi ne kdar kocamanmis meger19 kilo boyuyda 116 galiba canim bayador olcmuyordum iyi hatirlattin yarin bi olceyim. . Hamileyken hic kucagima almadim bana diyoki beni bi kucagima alsan ne kdar buyudum.50 100 kiloyum
heyt be aferin kimin pink i :)Kizlar biz bugun isitme testini yaptirdik 18indeydi randevu yasak olunca gittik bugun. Alerji dr ile de gorustum 15gun daha diyetm yediklerimi ve kakalri not alicam kan varmi yokmu yazicam . Rota virusunun etkisi hala suruyor olabilir dedi knlar cok minik. Esim diyoki ozellikle dr a soyle fenerle ve kulak pamugiyla kaka kurcalayip kani oyle buluyorum diye
hatta bi cübbeli hoca patlatirsak mükemmel olur :) evet dj koy bi cübbeli oradan :) şaka şaka :) dogru söylüyorsun cnm gecen benim oglan kudurdu ayet-el kürsüden bi girdim bütün namaz sürelerini kulağına okudum uyudu gitti Allah in hikmeti var ya...Izlet izlet izlette 2 gun sonra konusmaya baslayinca ilk sozcugu anne bana telefon al olsun. Saka bir yana goze ve beyne zararli canim. Onunn yerine ayetel kursi yasin rukye sofa ayetleri nazar dualari falan ac bebekler col sever ve sakinlesir.
evet var ama o salgisizligin nedeni malesef sevgili sut hormonumuz prolaktin cnm sut hormonu kabızlık,o bölgede kuruluk ve zevk alamama ve ya az alma sıkıntıları yapiyor vücut tamamen beynen ve bedenen bebege odakliyor kendini kayganlaştırıcı kullanmak gerekiyor cnm ve mümkünse bebek uyandi mi acıktı mi gibi şeyleri o an aklindan cikarKızlar hayırlı geceler direk olaya dalıyorum.
Doğum sonrası üçüncü ilişki oldu hiç istek yok Bende neyse
Birde bu bademcik bartolyon işi bozuyor
Eşime bir şey dememiştim onu fark etmedi ancak şimdi ilişki sonrası bana sen zevk almıyor musun hiç kaygan olmuyor dedi.
Çok özür diliyorum yazdım yani neyse .
Bu bartolyon da ilişki öncesi salgı salgılayıp kayganlık yapma göreviymiş. O zaman bi sıkıntı var bu durumda . Aynaya bakınca bademcik gibi gözüküyor demiştim
Bu durumu yaşayan ya da bilen var mi
zaten kokuda da tamamsın ekşimsi ,mayamsi,mayhoş :) hatta Eşlem in ki de tatlıydı ilk zamanlar seninkinin sadece mayhoş ve ekşi,nedense çok dikkatimi çekti bu konu laboratuvar tek . olunca sanirim özledim :)Bi tadina bakmadigin kaldi nasilda gozunu belertmis inceliyosun diyo. Bi somraki level tat dedim
evet var ama o salgisizligin nedeni malesef sevgili sut hormonumuz prolaktin cnm sut hormonu kabızlık,o bölgede kuruluk ve zevk alamama ve ya az alma sıkıntıları yapiyor vücut tamamen beynen ve bedenen bebege odakliyor kendini kayganlaştırıcı kullanmak gerekiyor cnm ve mümkünse bebek uyandi mi acıktı mi gibi şeyleri o an aklindan cikar
Benim de ikinci doğum, minik bir kesi oldu doğumda.Birde tabi öncesinde terliyim diye yatmadan duş almıştım önceden dr verdiği vajina sabunu ile de bi güzel yıkadım pakladım ondan sonra da kurudu garibim .
2.normal doğum sonuç bu .
Bazen bebek yağı sürüyordum duştan sonra
Peki nasıl toparlicak bu .
Eşime dedim farklı bir sıkıntı hissesiyorsan söyle .
Senin canım yanmasın diye dedim diyor .
Öyle yaa üzüldüm ama pert e ciktik
evet ya resmen ikinci el esyalara döndük oradan buradan yayımız cikti ucu da eşimize batıyor :) kayganlaştırıcı iyi bi çözüm ve malesef prezervatif ile korunma olmuyor zaten bsy hissedilmiyor o da kuru yere yapışıp kaliyor kayganlaştırıcı süreden bu sefer yerinden cikiyor falan ,benimde o dediğin salgı bezi sarkması olmustu bu çocukta kendi yetim cikti içerden içimi hep diktiler salgı bezi toz bezi gibi düp düz oldu,kizmistim onlara kesi atin cnm yaniyor diye ama bi acidan ve icerinin daralmasi acisindan iyi oldu icim hep dikişBirde tabi öncesinde terliyim diye yatmadan duş almıştım önceden dr verdiği vajina sabunu ile de bi güzel yıkadım pakladım ondan sonra da kurudu garibim .
2.normal doğum sonuç bu .
Bazen bebek yağı sürüyordum duştan sonra
Peki nasıl toparlicak bu .
Eşime dedim farklı bir sıkıntı hissesiyorsan söyle .
Senin canım yanmasın diye dedim diyor .
Öyle yaa üzüldüm ama pert e ciktik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?