2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Salgı bezi çıkmıştı düzeldi mi yani
Benim kesi atıldı dr dikersen çok az dikisin var estetik yapıyorum dedi ama
Bana açıklık da fazla gibi geliyor aynaya bakınca boğaz köprüsü gibi anlamadim ki.
Epidural de sancı hissedilmiyor ama demekki yüksek sancı verdiler
Ilk doğum da çok kötü bir doğum sürecim oldu ama sonrasında böyle sorun olmamıştı

zaten kokuda da tamamsın ekşimsi ,mayamsi,mayhoş :) hatta Eşlem in ki de tatlıydı ilk zamanlar seninkinin sadece mayhoş ve ekşi,nedense çok dikkatimi çekti bu konu laboratuvar tek . olunca sanirim özledim :)
Meslek aski . Iste bitek tat kaldi tobe yarabbim

Evt aslinda kim oldugu farketmiyor sanirim bu ara neyi görseler yaris halindeler ,kiyamiyorum ki bende bu hallerine normalde hep kucagimda yatar ondan mi yapiyor neden bilmiyorum bana bakinca kucakliyorum hemen yemesi etkilendi mi yusraninda

Varr malesef . Harfiyen ayni durumdayim

Kesinlikle canim. Benimkide sordum sari cicege favori ilahisi

Bendede bartholin bezi biri sarkmis durumda. Ilk dogumdan beri öyle. Henüz ikinci iliskiyi yasamadik. Istek sifir bende. 2 cocuklada uykusuz yorgun oluyorum zaten. Ikisi uyusuda bende uyusam diye bekliyorum zaten

Selam kızlar bugün oğluma çocuk şarkıları açtım baya yarım saati geçik seyretti sonra sıkıldı tabi en çok ceviz adam şarkısını sevdi oyalamak için benim gibi çare arayanlara duyurulur
Ben onu uzun suredir yapiyorum cnm benimki en cok ari vizvizviz birde benim annem guzel annem sarkisini cok begendi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…