Kızlar 65 günlüğüz iki üç gündür gaz sancımız başladı normal midir? Daha önce yoktu? Dr una yazdım nurse damla önerdi günde 2-3 kere. Peki hergün mü kullancam? Bugüne kadar gaz yokken (yok demiyim ama bu kadar acı çekmiyordu acısı yüzüne vuruyor ) ne oldu da gaz çıktı sizde nasıl
esrbhr
, dert ortağım. diğer konu başlığında yazmıştım ama bi yandan da tereddüt ettim doğum yaptın mı ne durumdasın bilemedim. Mart annelerinde görünce yazmak istedim. Hayırlı olsun çok ama çok sevindim. Ben de şubat annesiyim
benimki nin de çenesi düşük konusuyor yine emziği de konuşurken dusuyor ooo simdi hareketler de basladi bi bebek rahatlatıcı müzik acayim da barickendinden gecsin
Yani tv ya da telefon zararli canim oyle diolar uzmanlar. Beynini modlastiriyo. Onunla konusman, kendi kendine oyuncaklariyla oynamasi , gelisimi acisindan daha uygun
Kızlar 65 günlüğüz iki üç gündür gaz sancımız başladı normal midir? Daha önce yoktu? Dr una yazdım nurse damla önerdi günde 2-3 kere. Peki hergün mü kullancam? Bugüne kadar gaz yokken (yok demiyim ama bu kadar acı çekmiyordu acısı yüzüne vuruyor ) ne oldu da gaz çıktı sizde nasıl
Benim kızımnda iki aylık olduktan sonra gazını çıkaramaz oldu biogaia kullanıyorduk doktorumuz sab simplex de ekle dedi günde 3 kez 5 er damla veriyorum biraz rahatladı sanki
Bugün 73 günlük
Benim kızımnda iki aylık olduktan sonra gazını çıkaramaz oldu biogaia kullanıyorduk doktorumuz sab simplex de ekle dedi günde 3 kez 5 er damla veriyorum biraz rahatladı sanki
Bugün 73 günlük
Hergün mü veriyorsunuz? Benim de 73 günlükmüş şimdi hesapladım. Bende biogia vardı. Dr umuz nurse kullan onu kullanma dedi sebebini bilmiyorum. Bugün başlıcaz. Bu gaz olayı kaçıncı aya kadar devam edecekmiş bilginiz var mı
Yani tv ya da telefon zararli canim oyle diolar uzmanlar. Beynini modlastiriyo. Onunla konusman, kendi kendine oyuncaklariyla oynamasi , gelisimi acisindan daha uygun