2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar 65 günlüğüz iki üç gündür gaz sancımız başladı normal midir? Daha önce yoktu? Dr una yazdım nurse damla önerdi günde 2-3 kere. Peki hergün mü kullancam? Bugüne kadar gaz yokken (yok demiyim ama bu kadar acı çekmiyordu acısı yüzüne vuruyor ) ne oldu da gaz çıktı sizde nasıl

esrbhr , dert ortağım. diğer konu başlığında yazmıştım ama bi yandan da tereddüt ettim doğum yaptın mı ne durumdasın bilemedim. Mart annelerinde görünce yazmak istedim. Hayırlı olsun çok ama çok sevindim. Ben de şubat annesiyim

Asidan berindogru duzgun emmedi benim sipa. Nasilda huysz zehir gibi. Konisacak mizirdanasi var gulecek mizirdanasi var zicacak mizirdanasi var . Bugunde boyle gececek anlasilan

Benimki de öyle, dokundurtmuyor kendine ama kafası ne kadar kasiniyorsa artık zavallı kuzumun hoşuna bile gitti. Yarın senin kuzu da rahatlar.
Eli acaba o yüzden mi hep kafasındaymış kuzumun. Saçını çekmese bile kafasında cogunlukla.. oy annem benim ya..

Benim kızımnda iki aylık olduktan sonra gazını çıkaramaz oldu biogaia kullanıyorduk doktorumuz sab simplex de ekle dedi günde 3 kez 5 er damla veriyorum biraz rahatladı sanki
Bugün 73 günlük

Benim kızımnda iki aylık olduktan sonra gazını çıkaramaz oldu biogaia kullanıyorduk doktorumuz sab simplex de ekle dedi günde 3 kez 5 er damla veriyorum biraz rahatladı sanki
Bugün 73 günlük
Hergün mü veriyorsunuz? Benim de 73 günlükmüş şimdi hesapladım. Bende biogia vardı. Dr umuz nurse kullan onu kullanma dedi sebebini bilmiyorum. Bugün başlıcaz. Bu gaz olayı kaçıncı aya kadar devam edecekmiş bilginiz var mı

ilginç bi şekilde uyandığımdan beri ol gozum bulanık görüyor yikadim ettim nasil rahatsiz ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…