2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Eli acaba o yüzden mi hep kafasındaymış kuzumun. Saçını çekmese bile kafasında cogunlukla.. oy annem benim ya..
Kaşınıyor olabilir canım. Ben bazen ellerimi kafasına sürüyorum, hoşuna gidiyor. Bazen de kızıyor, tamam anladım kaşınmıyor diyorum.

Bendede bartholin bezi biri sarkmis durumda. Ilk dogumdan beri öyle. Henüz ikinci iliskiyi yasamadik. Istek sifir bende. 2 cocuklada uykusuz yorgun oluyorum zaten. Ikisi uyusuda bende uyusam diye bekliyorum zaten

Ee ilk doğumdan sonra duzelmedi
Kadın doğum doktoru bu konuda bir şey dedi mi
Bende gideceğim birde benim çatı ağrısı gibi agrım oluyor sanki hamile gibi yatakda ayaklarımı sağa sola uzatırken rahîm bölgesi kemikleri agriyor

Rota alışı yapılmalı mı sizce kızlar yanı çok pahalı tereddüt ettim tabi herşeyden önce sağlık ama bilemedim
Ben rota ve menenjit yaptırdım. Önemli dedi doktorumuz. Menenjit çok ateş ve ağrı yaptı çok ağır bir aşıymış

Doktor birsey demedi, rahatsizlikta vermiyor sadece görüntü kötü.

Agrim sizim yok cok sükür

Oyuncak tutamıyor daha ama sürekli konuşuyoruz
Benimki de tutmuyor canim zaten de ana kucagina asili sekilde renkli, hisirtili toplar var ici elyafli. Siyah beyaz bi tarafi, diger tarafi da renkli. Arada degistiriyorum, cok dikkatini cekio. Bazen hisirtadiyorum fln dikkat kesilio. Yemek yaparken ben, o ana kucaginda mesgul olmus oluo.
Dedigin gibi konusunca da mest oluo.
Bi sure daha uzak tutalim bence tv / tlfdan.

Bende 2 paket 4 aldim gece onu bagliyirum 3num biraz vardi onlari bitirmeye calisiyorum ohlusumun şüşünü baldirlarini sıkiyo 3 numre
Ayy 3 hadi neyse, sleepy 4 ve 4+var. Sirf 3 sıktı die 4 kullanmaya baslamistim. Ama ayni sonuc, bacaklri sikio, lastik izi kipkirmizi.
Molfix pure aldim, primaya kazandirmiyim die bi sans verdim. Simdilik iyi gidio cis kokusu yok. Lastik izi yok. Denemeye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…