2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bugün çocukların yasağı kaktı diye onları doğaya götürdük. Kızım toprakla oynadı. Bebeğimin rüzgarda nefesi kesiliyordu. Yanakları güneşten kıpkırmızı oldu. Güneş alerjim olduğu için en çok etkilenen ben oldum. Dönüşte asansörün kapısında halı yikamacilarla karşılaştık. Eşim zaten dışarıya pek istekli değil, bunlar bir sürü eve girip çıkıyorlar. Hastalık kapmışlarsa hemen arkalarından asansöre bindiğimiz için bize bulaşabilir dedi. Benim de moralimi bozdu. Büyük kuzum çok mutluydu. Sabah pikniğe gidecezzz diye uyandı. Çocuk yaşıtlarıyla oynamak istiyor. Tanıdık birini gördük, uzaktan konuştuk. Onlar biraz uzagimiza oturdular. Yanlarında çocuklar vardı, kızım oraya gitmek istedi ama izin veremedim

Ciks ciks ciks halbuki vitamin 3 kofte olicalti 4 kofte iyyyy

Revani yaptim icine ceviz ve portakal kabugu da ekledim. Efso oldu iki dilim goturdum. Sanirim pisman da diilim. Aklim diger dilimlerde
Heheeeyytt bacı bacı yavaaaş yanı aksama yemıs oldugum haslanmis pilav ile baslayan dıyet listemi paylastım ardından senin bu yorumu okudum heeeeç olmadı en azından bıtane diyeydin 2 deyince 2 2 4 esi can daha cok cekiiii tilili de değil ac ayı oynamaaaaz

ay sen makroskobikk olrak incele cnm renk,kıvam,koku ,teve
cnm sen nerelerdesin yaa
Canım valla bebişle zaman nasıl geçiyor anlamıyorum benim ki biraz gazlıydı ancak rahatladık arada okuyorum ben uyku öncesi buralardayım nasılsın sen nasıl gidiyor

Canim diyetle sutun azalmiyor mu ben bu kadarcik yesem gercekten normalde de doyamam masadan tok kalkmayinca giidp gelip atistiriyorum daha kotu oluyor

Haslanmis pilav dedigin ne canim lapa mi yoksa bildigimiz pilav siz haslamami diyosuniz

Canım valla bebişle zaman nasıl geçiyor anlamıyorum benim ki biraz gazlıydı ancak rahatladık arada okuyorum ben uyku öncesi buralardayım nasılsın sen nasıl gidiyor
bi de ikiz annemiz vardi alti61 mi neydi ya adı :) bir oğlu bir kizi olacakti:) oldular da zaten de o zaten giremez maglum ikiz

bende badem yagi kullandim cnm o yok evde kizimda da kullandim ve başına kirliğine de kullandim masallah kizim sari olmasına rağmen kirpikleri gür ve uzun oğluma da sürüyorum :)
Bebeğinizin saçına ve kaşlarına mi badem yağı sürüyorsunuz. Zararı olmaz mi gözünü yakmaz mi. Yanı ıyi geliyorsa bense süruyum

sen neymissin be mustafa kağan ömrümü yedi bebe gunduz iki dk uyumuyir gece zor daliyir uykuya bu nasil bi hengamedir ,bu ne bohem bune boktan bi yaşam tarzıdır,bu ne dingil hayat :)
Benimki de Utku kağan aynı vallahi Kağanlar mı böyle acaba

8.hafta atağındayız. Berbat geçiyor bugün 2. Gün daha. Nolur ki kısa sürse bugün hiç susmadan ağladı. Gündüz uykusu desen hiç yok. Saat 10 da yorgunluktan sızdı kaldı

Bizimki de parka baktı öyle yanından geçerken.
Park dolu, maşallah yürek yemişler.
Oğlum gitmek istedi, hay dedim yanından geçmenin sırası mıydı.
Oturdu içime, akşam oturdum bi posta ona ağladım.

Canim diyetle sutun azalmiyor mu ben bu kadarcik yesem gercekten normalde de doyamam masadan tok kalkmayinca giidp gelip atistiriyorum daha kotu oluyor
Bıara bende oyle oldum karıstırma mutfaktan cıkmıyor dum sonra Kendıme geldım bu sekılde denıcem bıde herseyi haşlama yicem bakalım azalır gıbı olursa daha yumusatıcam listemi

Son düzenleme:
Haslanmis pilav dedigin ne canim lapa mi yoksa bildigimiz pilav siz haslamami diyosuniz
Tabiii ya kilo 56 olunca bilmezsin haşlamamı taşlamamı dilo diloooo yaylalaaaar tililii

Neyse cvp verim bari simdi merak eder bızım meraklı
Haşlama cınımmmm bulguru kaymamıs suda pişiriyorumkalkımde bir kayfe ıcım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…