2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Selam. Dünden beri bı turlu giremedim foruma. Son bi kac gundur cok az uyuyorum ve bu beni cok fena carpti manyak gibiyim.
Bugun eslem sahurda emmeye kalktı 6ya kadar uyumadı. Delircem sandim. Sonra oyle sizmisimki 8de alarmi duymamisim esim gitmis haberim yok. Yusra 9a dogru kalkti yanıma geldi ilk geldiginde anlamadım uyandığını babasi evde saniyorum ikinciye gelip baba yok deyince anladım. Cok zor kendime geldim. Apar topar bi kahvaltı, ardindan cocuklari disari cikardik. 2 saat yuruduk gölette. Epey kalabalikti. Tabi yusra yerinde durmuyo epey zorladi bizi. Ellerini yuzune agzina surmeye kalkisiyo. Eve geldim darma duman yemek yok... En son saat 6dan sonra cocuklar uyudu ben yine uyuyamadim sadece 15dk uyumuşum. Eslem disarda hep uyudu. Evde aksamdan beri huysuz. Kutsal carsambadan mutevellit tuvaletini yaptı, ne zaman yapsa daha huysuzlaniyo insan rahatlar bizde durum beyleyken beyle

Cok cok az var gibi takip et. Cok onemsenmicek gibi duruyo. Benimki cok daha faxlaydi

Bebeğinizin saçına ve kaşlarına mi badem yağı sürüyorsunuz. Zararı olmaz mi gözünü yakmaz mi. Yanı ıyi geliyorsa bense süruyum
kaşına dikkatli sürüyorum kirpilerine de iki işaret parmağını üst kısmını yagliyorum uçlarını birbirine bakanca şekilde gözlere yaklastiriyorum rimel gibi kirpilere değdirip hafif yukari yukarı yapiyorum hic aglamadilar

Bizde dun 1 paket 3 no, 1 paket 4 no aldik. Zaten daha 3 no ilk pakedini bitiremedim bu da sızdırıyor. Acaba bu da kucuk ben anlamiyor muyim. Bide bacakları cok kizarmaya basladi
Bizimda aynı kakası beline kadr çıkıyor yanlara çişi çıkıyor backlar kıpkırmızı bezden mi yoksa küçük geldiğinden mi anlayamadım bir türlü

Sabahin 4.30 unda kalk anne dedi.emdi zicti alt degisildi gulucukler saciyor annecim seni bu saatte kaldirdim k bakma al sana guzel bir gulucuk diyor bende oy degmezmi senin bu gulusune yavrum diyip tek gozlu dev gibi ilgileniyorum.

Sabahin 4.30 unda kalk anne dedi.emdi zicti alt degisildi gulucukler saciyor annecim seni bu saatte kaldirdim k bakma al sana guzel bir gulucuk diyor bende oy degmezmi senin bu gulusune yavrum diyip tek gozlu dev gibi ilgileniyorum.
bizimki 2 de yatti simdi emzirmeye kaldırdım cnm

Afiyet olsun sekerim sut olsun kilo olmasin amiinn. Bulhur pilavini teryagli salcasiz severim. Bazende domates biberli salcali hafifte sulu severim hic haslamadim . Sabah kalkomca ilik 1bardak suya limon sikip ic canim bana cok faydasi olmustu kilo vermeye . Tansiyon prob yoksa tabi

Kac gecedir benim kizimda kalkiyor. Bebege auri ona ayri bide sahur hazirlamak cok zor geliyo bazen . Sahurda bi bakiyorum ailecek online. Suan gozlerim beynin uyku merkezone sirtini dayadi hadi gardas kalk gidek yatak diyo cinar efendi tisiliyo olmaz dio . Senin eslem pohundann ayrilamiyo bence

Cok azcik var canim. Kaka rengi bana tuhaf geldi beyaza yakin gibi mi benmi uykusuzluktan oyle goruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…