Direk 4 aldırsaydım keşkeCnm bnce senin oglanada 4 num anca olur . Kilodan dolayi
Bizde dun 1 paket 3 no, 1 paket 4 no aldik. Zaten daha 3 no ilk pakedini bitiremedim bu da sızdırıyor. Acaba bu da kucuk ben anlamiyor muyim. Bide bacakları cok kizarmaya basladiDirek 4 aldırsaydım keşke
Cok nadiren veriyordumMama veriyor muydun canim ?
Cok cok az var gibi takip et. Cok onemsenmicek gibi duruyo. Benimki cok daha faxlaydiKizlar biri yardim edebilir mi ? Bezinde mukus dediginiz sey mi bu anlamadim, ve cok cok acik sari kaka var ya, beyaz da degil tam ama icime kurt dustu. Mama yiyo, anne sutu de almio hic nerdeyse. Foto koyucam, nolur kusura bakmayin, ozur dilerim. Bilen varsa ,yorum yazarsa sevinirim. Doktora yazdim ama cevap vermedi hala.
kaşına dikkatli sürüyorum kirpilerine de iki işaret parmağını üst kısmını yagliyorum uçlarını birbirine bakanca şekilde gözlere yaklastiriyorum rimel gibi kirpilere değdirip hafif yukari yukarı yapiyorum hic aglamadilarBebeğinizin saçına ve kaşlarına mi badem yağı sürüyorsunuz. Zararı olmaz mi gözünü yakmaz mi. Yanı ıyi geliyorsa bense süruyum
olabilir cnm biz diş sıkıntısı yasiyoruzBenimki de Utku kağan aynı vallahi Kağanlar mı böyle acaba
evet cnmEvet o vardı bir de ortuka vardı
Bizimda aynı kakası beline kadr çıkıyor yanlara çişi çıkıyor backlar kıpkırmızı bezden mi yoksa küçük geldiğinden mi anlayamadım bir türlüBizde dun 1 paket 3 no, 1 paket 4 no aldik. Zaten daha 3 no ilk pakedini bitiremedim bu da sızdırıyor. Acaba bu da kucuk ben anlamiyor muyim. Bide bacakları cok kizarmaya basladi
A Altibirlik61bi de ikiz annemiz vardi alti61 mi neydi ya adı :) bir oğlu bir kizi olacakti:) oldular da zaten de o zaten giremez maglum ikiz
Ayni hayata benide kat :) sabah 4.30 da asker diye dikti basima :)sen neymissin be mustafa kağan ömrümü yedi bebe gunduz iki dk uyumuyir gece zor daliyir uykuya bu nasil bi hengamedir ,bu ne bohem bune boktan bi yaşam tarzıdır,bu ne dingil hayat :)
Ben hala 2 noyu bitirmeye calisiyorum :)Bizde dun 1 paket 3 no, 1 paket 4 no aldik. Zaten daha 3 no ilk pakedini bitiremedim bu da sızdırıyor. Acaba bu da kucuk ben anlamiyor muyim. Bide bacakları cok kizarmaya basladi
bizimki 2 de yatti simdi emzirmeye kaldırdım cnmSabahin 4.30 unda kalk anne dedi.emdi zicti alt degisildi gulucukler saciyorannecim seni bu saatte kaldirdim k bakma al sana guzel bir gulucuk diyor bende oy degmezmi senin bu gulusune yavrum diyip tek gozlu dev gibi ilgileniyorum.
Cokmu 3numDirek 4 aldırsaydım keşke
Afiyet olsun sekerim sut olsun kilo olmasin amiinnTabiii ya kilo 56 olunca bilmezsin haşlamamı taşlamamı dilo diloooo yaylalaaaar tililii
Neyse cvp verim bari simdi merak eder bızım meraklı
Haşlama cınımmmm bulguru kaymamıs suda pişiriyorumkalkımde bir kayfe ıcım bari
Kac gecedir benim kizimda kalkiyor. Bebege auri ona ayri bide sahur hazirlamak cok zor geliyo bazen . Sahurda bi bakiyorum ailecek onlineSelam. Dünden beri bı turlu giremedim foruma. Son bi kac gundur cok az uyuyorum ve bu beni cok fena carpti manyak gibiyim.
Bugun eslem sahurda emmeye kalktı 6ya kadar uyumadı. Delircem sandim. Sonra oyle sizmisimki 8de alarmi duymamisim esim gitmis haberim yok. Yusra 9a dogru kalkti yanıma geldi ilk geldiginde anlamadım uyandığını babasi evde saniyorum ikinciye gelip baba yok deyince anladım. Cok zor kendime geldim. Apar topar bi kahvaltı, ardindan cocuklari disari cikardik. 2 saat yuruduk gölette. Epey kalabalikti. Tabi yusra yerinde durmuyo epey zorladi bizi. Ellerini yuzune agzina surmeye kalkisiyo. Eve geldim darma duman yemek yok... En son saat 6dan sonra cocuklar uyudu ben yine uyuyamadim sadece 15dk uyumuşum. Eslem disarda hep uyudu. Evde aksamdan beri huysuz. Kutsal carsambadan mutevellit tuvaletini yaptı, ne zaman yapsa daha huysuzlaniyo insan rahatlarbizde durum beyleyken beyle
Vazo sallan sallan patsen neymissin be mustafa kağan ömrümü yedi bebe gunduz iki dk uyumuyir gece zor daliyir uykuya bu nasil bi hengamedir ,bu ne bohem bune boktan bi yaşam tarzıdır,bu ne dingil hayat :)
Cok azcik var canim. Kaka rengi bana tuhaf geldiKizlar biri yardim edebilir mi ? Bezinde mukus dediginiz sey mi bu anlamadim, ve cok cok acik sari kaka var ya, beyaz da degil tam ama icime kurt dustu. Mama yiyo, anne sutu de almio hic nerdeyse. Foto koyucam, nolur kusura bakmayin, ozur dilerim. Bilen varsa ,yorum yazarsa sevinirim. Doktora yazdim ama cevap vermedi hala.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?