- 6 Temmuz 2019
- 1.627
- 3.457
- 53
Vazo sallan sallan pat
üzerimden tır gecmis gibiyim:)Ayni hayata benide kat :) sabah 4.30 da asker diye dikti basima :)
cnm limon,portakal,yogurt aşırıya kaçmayın bebe de pişik olurAfiyet olsun sekerim sut olsun kilo olmasin amiinn. Bulhur pilavini teryagli salcasiz severim. Bazende domates biberli salcali hafifte sulu severim hic haslamadim . Sabah kalkomca ilik 1bardak suya limon sikip ic canim bana cok faydasi olmustu kilo vermeye . Tansiyon prob yoksa tabi
Merhaba kefiri marketten hazir mi aldınızMerhaba arkadaşlar nasılsınız bebişleriniz nasıl... iyisinizdir inşallah.. benim bebeğimin 4. Haftadan beri saat akşam 9 da başlayan gaz kolik ağlamaları vardı.. şükür buna doğal bir çözüm buldum.. sizinlede paylaşmak istedim.. belki aynı sıkıntıları yaşayanınız vardır.. çünkü okuduğum bazı forumlarda gaz damlalarının bile etki etmediği bebekler var.. benim kızım gibi.. ne gaz damlası be probiyotik.. arkadaşlar ben 1,5 haftadır sütüm artsın diye günde 1 bardak yatmadan kefir içiyordum ve kızımın 3 gündür kolik ağlamaları yok denecek kadar azaldı.. ve benden 15 gün sonra doğum yapan bşr arkadaşım sütü bol olsun diye doğumundan beri günde bir bardak içiyordu.. ve bebeğinde şu vakte kadar kolik ağlamaları olmadı.. bende başlayıp böyle olunca içtiğim kefirin sütümden bebeğin bağırsaklarına olumlu etki yaptığını keşfettim.. sizede yazmak istedim inşallah bir yararım dokunur benim gibi olanlara.. emziren anneler eğer bebeğinizin kolik gaz sancısı ağlamaları varsa denemenizi şiddetle tavsiye ediyorum..
Zaten yemiyordu ki ayni bizim
Bıara bende oyle oldum karıstırma mutfaktan cıkmıyor dumsonra Kendıme geldım bu sekılde denıcem bıde herseyi haşlama yicem bakalım azalır gıbı olursa daha yumusatıcam listemi
Cok azcik var canim. Kaka rengi bana tuhaf geldibeyaza yakin gibi mi benmi uykusuzluktan oyle goruyorum
Günaydın erkenden uyanan herkese
2buçuktan 4buçuğa kadar memeden ayıramadım. Ağlaya ağlaya salıncağa koydum. Sözde sallanırken kusmasın diye başında bekliyordum. Ne ara yatağa geldim bilmiyorum. Sesine bir uyandım saat 6. Salıncak, tepinmesinden bir sağa doğru dönüyor bir sola. Üzerine örttüğüm battaniyeyi yere fırlatmış.
Bir de burnu tıkanmışBurnu açtık yarım yamalak hem emiyor hem ıkınıp gaz çıkarmaya çalışıyor. Beline kadar kaka yaptı mıydı tamamdır. İşte o zaman temizlenirken ağlama kotamız doluyor
Yorumun iicn cok saol. Benimki mama yiyo da hep. Allerjik bi sey olma ihtimali sifir aslinda, cunku hic olmamisti su gune kadar bi sey.Cok cok az var gibi takip et. Cok onemsenmicek gibi duruyo. Benimki cok daha faxlaydi
Yok canim dogru goruyorsun. Canim sikildi. Doktor gozlemleyin sonraki bezleirni de dedi. Olmazsa tahlil isteriz dedi. Kaka yolu gozluyorumCok azcik var canim. Kaka rengi bana tuhaf geldibeyaza yakin gibi mi benmi uykusuzluktan oyle goruyorum
Ayy gercekten miR Renklirenkli benimkinin cogu zman boyle oluyor anne sutune ragmen , burnunu serumla temizleyince geniz akintisi oldugu zmanda yapiyor yapiskan
Insallah 1kerelik bideydirYok canim dogru goruyorsun. Canim sikildi. Doktor gozlemleyin sonraki bezleirni de dedi. Olmazsa tahlil isteriz dedi. Kaka yolu gozluyorum
Rengide boylemi cnmR Renklirenkli benimkinin cogu zman boyle oluyor anne sutune ragmen , burnunu serumla temizleyince geniz akintisi oldugu zmanda yapiyor yapiskan
Ne dmeek canim. Aman olmasin da cok zor gercekten. Yine de Allah beterinden korusin tabiYorumun iicn cok saol. Benimki mama yiyo da hep. Allerjik bi sey olma ihtimali sifir aslinda, cunku hic olmamisti su gune kadar bi sey.
sanki sutu sindirememiş gibi sade sut mu veriyorsun cnmKizlar biri yardim edebilir mi ? Bezinde mukus dediginiz sey mi bu anlamadim, ve cok cok acik sari kaka var ya, beyaz da degil tam ama icime kurt dustu. Mama yiyo, anne sutu de almio hic nerdeyse. Foto koyucam, nolur kusura bakmayin, ozur dilerim. Bilen varsa ,yorum yazarsa sevinirim. Doktora yazdim ama cevap vermedi hala.
cnm rengi normal mama yediği icin korkma ,mukus da cok yok cnmKizlar biri yardim edebilir mi ? Bezinde mukus dediginiz sey mi bu anlamadim, ve cok cok acik sari kaka var ya, beyaz da degil tam ama icime kurt dustu. Mama yiyo, anne sutu de almio hic nerdeyse. Foto koyucam, nolur kusura bakmayin, ozur dilerim. Bilen varsa ,yorum yazarsa sevinirim. Doktora yazdim ama cevap vermedi hala.
Onlar dis cıkarma belirtisi degil ayına gore normal gelisimi bu ay elini yakalayabilirse parmagını emecek ve salyası fazlalasacak normal hepsi elini agzından cekme emiyor diye bizim doktor özellikle uyardıSelam kizlar bebisler nasıl. Bizimki el sürekli ağızda elini yiyor da yiyor. Salya artışı da var. İki aylık bebede dış çıkartma belirtileri nedir ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?