2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Selam kızlar bugün oğluma çocuk şarkıları açtım baya yarım saati geçik seyretti sonra sıkıldı tabi en çok ceviz adam şarkısını sevdi oyalamak için benim gibi çare arayanlara duyurulur

izletme kuzuu bir daha, su anda hepsinin dikkatini tv cekiyor, algı ve kaygı bozuklugu dikkat eksikligi gec konusma bir sürü seye sebep oluyor henüz hic birsey bilmeyen bebekler icin cok tehlikeli

Onlar dis cıkarma belirtisi degil ayına gore normal gelisimi bu ay elini yakalayabilirse parmagını emecek ve salyası fazlalasacak normal hepsi elini agzından cekme emiyor diye bizim doktor özellikle uyardı
Valla bizim doktor da bazı bebekler erken dış belirtisi gösterir dedi. Daha çok erken bencede ama bilemedim .

Selam kızlar bugün oğluma çocuk şarkıları açtım baya yarım saati geçik seyretti sonra sıkıldı tabi en çok ceviz adam şarkısını sevdi oyalamak için benim gibi çare arayanlara duyurulur
Kız senin bebeye maşallah canm..60 CC rezene içiyor TV izliyor..büyümüştü küçülmüşç maşallahh

Valla bizim doktor da bazı bebekler erken dış belirtisi gösterir dedi. Daha çok erken bencede ama bilemedim .

Aaa cok sasırdım 2 aylık bebek icin öyle demesine, evet erken dis cıkarıyorlar ama 2 aylıkken degil 2 cocuk annesiyim ikisinde de aynı ayda aynı seyleri yasıyorum.

Ayy gercekten mi
Nasil mutlu oldum su an yorumunu okuyunca. Cok tikanio burnu. Surekli aciyoruz, hirildio yazik uyurken fln. Iki gundur artti da. Canimsin ya ❤ Allah razi olsun

Oyy canim benim Allah sendende razi olsun❤
Oglum ilk hastalandığında doktor söylemişti bizede normalde günlük temizledigim icin birikmiyordu ama hastalik zamaninda gercektende cok yogun mukus atti, doktorunuzda takipteymis sorun yoktur insallah

44 gğnlül canm hiç denemedim bi deneyeceğim bende şaka ni yana eskiden TV izletmeyeceim telefon vermeyeceğim diyordum ama fikirlerim değişecek korkarım bazen çaresiz kalıyorum
Evet bende öyle derdim çok büyük konuşmuşum. 52günlük benimde ama bak tv çok zararlıymış izletme dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…