Selam kızlar bugün oğluma çocuk şarkıları açtım baya yarım saati geçik seyrettisonra sıkıldı tabi en çok ceviz adam şarkısını sevdi oyalamak için benim gibi çare arayanlara duyurulur
Valla bizim doktor da bazı bebekler erken dış belirtisi gösterir dedi. Daha çok erken bencede ama bilemedim .Onlar dis cıkarma belirtisi degil ayına gore normal gelisimi bu ay elini yakalayabilirse parmagını emecek ve salyası fazlalasacak normal hepsi elini agzından cekme emiyor diye bizim doktor özellikle uyardı
Kız senin bebeye maşallah canm..60 CC rezene içiyor TV izliyor..büyümüştü küçülmüşç maşallahhSelam kızlar bugün oğluma çocuk şarkıları açtım baya yarım saati geçik seyrettisonra sıkıldı tabi en çok ceviz adam şarkısını sevdi oyalamak için benim gibi çare arayanlara duyurulur
Valla bizim doktor da bazı bebekler erken dış belirtisi gösterir dedi. Daha çok erken bencede ama bilemedim .
Aynen A Altibirlik61bi de ikiz annemiz vardi alti61 mi neydi ya adı :) bir oğlu bir kizi olacakti:) oldular da zaten de o zaten giremez maglum ikiz
Ayy gercekten mi
Nasil mutlu oldum su an yorumunu okuyunca. Cok tikanio burnu. Surekli aciyoruz, hirildio yazik uyurken fln. Iki gundur artti da. Canimsin ya ❤ Allah razi olsun
En erken 5 aylıkken dış çıkarır dedi. Ama belirtileri erken başlamış dediAaa cok sasırdım 2 aylık bebek icin öyle demesine, evet erken dis cıkarıyorlar ama 2 aylıkken degil2 cocuk annesiyim ikisinde de aynı ayda aynı seyleri yasıyorum.
Rengide boylemi cnm
Bizde öyle dua ediyoruz. Eslemdeki bu istah ek gidada da kendini gosterir umarimbebekler ekgidaya baslayinca belki yerler diye dusunuyorum bn ins. Oyle olur
Bu olmasi gereken bisey canim ellerini taniyor. 3 4 aylikken eller yumruktan acilcak ve incelemeye baslicakkar :dSelam kizlar bebisler nasıl. Bizimki el sürekli ağızda elini yiyor da yiyor. Salya artışı da var. İki aylık bebede dış çıkartma belirtileri nedir ya
Benim buyuk kiz 4 5 aylikken acayip salyaliydi. Oyle boyle degil onluksuz tutamazduk icine mendil koyardım. Ama 9 aylik dis cikardiEn erken 5 aylıkken dış çıkarır dedi. Ama belirtileri erken başlamış dedi
Seninki kaç günlük canım?Kız senin bebeye maşallah canm..60 CC rezene içiyor TV izliyor..büyümüştü küçülmüşç maşallahh
izletme kuzuu bir daha, su anda hepsinin dikkatini tv cekiyor, algı ve kaygı bozuklugu dikkat eksikligi gec konusma bir sürü seye sebep oluyor henüz hic birsey bilmeyen bebekler icin cok tehlikeli
45li aldık 45de 2 no var. İkidebir değiştirir bitiririm ben onlarıCokmu 3num
Maşallah baya erken başlamış senin kız da . Anam sağı solu belli olmuyor bu bebelerin. Bir de kolik benim bebek yaaa valla kafayı yicemBenim buyuk kiz 4 5 aylikken acayip salyaliydi. Oyle boyle degil onluksuz tutamazduk icine mendil koyardım. Ama 9 aylik dis cikardi
44 gğnlül canm hiç denemedim bi deneyeceğim bendeSeninki kaç günlük canım?
Sende koysan seninkide izler
Allah seni rezeneye çok güldüm
Evet bende öyle derdim çok büyük konuşmuşum. 52günlük benimde ama bak tv çok zararlıymış izletme dediler44 gğnlül canm hiç denemedim bi deneyeceğim bendeşaka ni yana eskiden TV izletmeyeceim telefon vermeyeceğim diyordum ama fikirlerim değişecek korkarım bazen çaresiz kalıyorum
3 aylıkken salyalanmaya, kaşınmaya, kaşınırken ağlamaya başladı, 8 aylık diş çıkardıBenim buyuk kiz 4 5 aylikken acayip salyaliydi. Oyle boyle degil onluksuz tutamazduk icine mendil koyardım. Ama 9 aylik dis cikardi
Her 3 4 mamada bir olmak uzere, birkac damla zeytinyagi ekliyorum. Mama yiyo hep.sutum cok az ne yazik ki artik.m
sanki sutu sindirememiş gibi sade sut mu veriyorsun cnm
Amin canimOyy canim benim Allah sendende razi olsun❤
Oglum ilk hastalandığında doktor söylemişti bizede normalde günlük temizledigim icin birikmiyordu ama hastalik zamaninda gercektende cok yogun mukus atti, doktorunuzda takipteymis sorun yoktur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?