Esleminde son zamanlarda gazi cok artti. Metsilde ise pek yaramadı daha cok sıkıştırdı. Bide çantanın icinde kırılmış her yer ilaç olduMaşallah baya erken başlamış senin kız da . Anam sağı solu belli olmuyor bu bebelerin. Bir de kolik benim bebek yaaa valla kafayı yicem
11:30 da yattı 1:30 4:30 6:30 hep kalktık yattık sabaha kadar en son 7:30 sonra aşıya gittik 10da.Kafamı zor taşıyorum bizim bıdık 1 kg almış geçen ay 600 grdı.Mama vermeme gerek kalmadı kafam da rahatladı aç mı kalıyor diye düşünmekten.Bayramdan sonra da doktora götürücem bakalım .Sabahin 4.30 unda kalk anne dedi.emdi zicti alt degisildi gulucukler saciyorannecim seni bu saatte kaldirdim k bakma al sana guzel bir gulucuk diyor bende oy degmezmi senin bu gulusune yavrum diyip tek gozlu dev gibi ilgileniyorum.
Ben de 1 nolu beziBen hala 2 noyu bitirmeye calisiyorum :)
Ben iki tane damla denedim ama yok işe yaramıyor. Benim anladığım biz bunu çekeceğiz bitene kadar. Şimdi yeni biberon siparişi verdim kolik bebekler için aparat var içinde belki işe yarar. Akşam 5ten 9-10 a kadar ağlıyor krize giriyor susturmakta çok zorlanıyorum. Bütün enerjim bitiyor zaten . 14. Haftaya kadar sürer diyorlar bitmesini bekliyorum çok zor bir durum.Esleminde son zamanlarda gazi cok artti. Metsilde ise pek yaramadı daha cok sıkıştırdı. Bide çantanın icinde kırılmış her yer ilaç oldu
Bizde öyle dua ediyoruz. Eslemdeki bu istah ek gidada da kendini gosterir umarim
Evet bende öyle derdim çok büyük konuşmuşum. 52günlük benimde ama bak tv çok zararlıymış izletme dediler
44 gğnlül canm hiç denemedim bi deneyeceğim bendeşaka ni yana eskiden TV izletmeyeceim telefon vermeyeceğim diyordum ama fikirlerim değişecek korkarım bazen çaresiz kalıyorum
Haklısın canmNe kadar gec izlerse o kadar iyi bencede ama hic durmuyorsa ,sadece ses acabilirsiniz cocugu baska yone cevirip boylece görmezler cok fazla renk oldugu icin simdi hepsinin dikkatini ceker .. dil gelisimini cok geciktirir tablet ,tv nasil alisirsa oyle gider
Sana guveniyorum45li aldık 45de 2 no var. İkidebir değiştirir bitiririm ben onları
At atBenimkinin mi canim? Anne sutu aliyor ya sari baya ama sivi olarak bizimkinide incelersen atarim sana ozelden❤
Bizimde oyle oldu. Hic durmuyordu avutamadim aile hek goturdum 4 aylikti bakti gozunuz aydin dis geliyo dediBenim buyuk kiz 4 5 aylikken acayip salyaliydi. Oyle boyle degil onluksuz tutamazduk icine mendil koyardım. Ama 9 aylik dis cikardi
Kızım üç aylık çıkarmıştı dişlerini olabilir yani erken değilValla bizim doktor da bazı bebekler erken dış belirtisi gösterir dedi. Daha çok erken bencede ama bilemedim .
Ben de ilk çocukta ek gıdaya geçince yemek yedirirken reklamları açıyordum bir tek öyle yiyordu napayım.44 gğnlül canm hiç denemedim bi deneyeceğim bendeşaka ni yana eskiden TV izletmeyeceim telefon vermeyeceğim diyordum ama fikirlerim değişecek korkarım bazen çaresiz kalıyorum
Aynen canm büyük konuşmamak lazım gerçekten herşey olabilir artık öyle düşünüyorumBen de ilk çocukta ek gıdaya geçince yemek yedirirken reklamları açıyordum bir tek öyle yiyordu napayım.
evet her sey yarimyamalak kaliyor iki cocukluyum bende
Aynen bende öyle biliyorum canım. Sanki 4 aydan sonraydıHemen yapılıyor muymuş menenjit kızımda geç yaptırmıştım sanki.
Valla buyuk kizda gaz ve kabızlığı 2.5 yasa kadar cektim ben. Ama boyle aksam krizleri pek olmazdi. Buna damlada iyi gelmediBen iki tane damla denedim ama yok işe yaramıyor. Benim anladığım biz bunu çekeceğiz bitene kadar. Şimdi yeni biberon siparişi verdim kolik bebekler için aparat var içinde belki işe yarar. Akşam 5ten 9-10 a kadar ağlıyor krize giriyor susturmakta çok zorlanıyorum. Bütün enerjim bitiyor zaten . 14. Haftaya kadar sürer diyorlar bitmesini bekliyorum çok zor bir durum.
Biz ilk kez ateşlenince korktuk ishalde oldu dra götürdük daha diş yok dedi. Antibiyotik verdi. Babannemiz hayir o diş cikarcak dedi kadını sallamadim drdan iyimi bilecek dedim. 2 gun sonra diş göründüBizimde oyle oldu. Hic durmuyordu avutamadim aile hek goturdum 4 aylikti bakti gozunuz aydin dis geliyo dedibende sandimki ertesi gun dis patlatacak 9. Ayda cikardi
Bizde aynı durumdayız çok şaşkınım canım rutinde değişen birşey yok nurse kullanmaya devam ediyoruz ama resmen sancı çekiyor yavrum . İlaç biraz bulanık geldi bana etki etmiyor mu diye metsil de veriyorum bazen. İdare edicez artıkKızlar 65 günlüğüz iki üç gündür gaz sancımız başladı normal midir? Daha önce yoktu? Dr una yazdım nurse damla önerdi günde 2-3 kere. Peki hergün mü kullancam? Bugüne kadar gaz yokken (yok demiyim ama bu kadar acı çekmiyordu acısı yüzüne vuruyor ) ne oldu da gaz çıktı sizde nasıl
Evet hazır Altınkılıç marka siz evdede yapabilirsinizMerhaba kefiri marketten hazir mi aldınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?