2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Yalniz olmadigimi bilmek guzel kolay gelsin simdiden nasil ymek yedigimi bile anlamiyorum cogu zaman telastan bziim diyete daha cok var
Bende oyleyim bazen yemek yerken bebıs uyanıp agliyo acıkıyo kalkıyorum sofradan bu sefer de istahim kacıyo olsun canı sagolsun kuzumun

Peki canım sizde genetik mi kirpik uzun yoksa badem yağının faydası mı ben de bebişime süreyim

Oooof of of of of yaktın beni dinininini yaktın beni yaktın beniiii (ferdinin şarkusuu) bulgur pilavı salçalımı hemde accık sulumu yaaaaaa can evimden vurdun bacıııucook severim cokta guzel yaparım meyhane pilavı derler ama bızım oralarda sulusu yapılır adıda domatesli bulgur pilavı yanında da tursu ayran yada cacık dur bugunde aksam yemenin yanına yapim sütüm ceker sımdı tililili

Bizde meyhane pilavi deriz

Emziren analarım ekgıdaya 4 demı 6 damı baslıyorsunuz planınız ne4 de baslamayı dusunuyorum mama degıl tabıkı corbalar

Emziren analarım ekgıdaya 4 demı 6 damı baslıyorsunuz planınız ne4 de baslamayı dusunuyorum mama degıl tabıkı corbalar
4 çok erken değil mi canım? 5.5 aylıkken yoğurt, havuç, patates tadımlara başlayıp 6 aylıkken ek gıdaya geçmeyi düşünüyorum.

4 çok erken değil mi canım? 5.5 aylıkken yoğurt, havuç, patates tadımlara başlayıp 6 aylıkken ek gıdaya geçmeyi düşünüyorum.
Canım 4 derken hafif hafif yanı 6.aya hazırlık babında ilk bebem de korktum hep yedirmeye sımdı oyle yapmıcam ne kadar erken baslarsa okadar Iyı dıye dusunuyorum bu konuda ıcımdeki muthıs heyecanını yasaman lazım anlatamam lostinimparadisimilkinde yemek yedırmede fena zorlanınca buyuk konustum cunku bidaha bebem olursa dıkıyacam agzına ilk aydan dıye tabıı yinede zaman ne gosterecek bilemiyorum. Zaten babamız cooooktaaan basladı ufaktan muzdur erıktir tattırıyor.

cnm bebeğinin göbeğinde şişlik olan sen miydin gobek fıtığı resmini atmıştı biri de inerken olmus olabilir diyecektim kolonya oradaki şişliği ve enfeksiyonu alır onunla temizle polonyalı makyaj pamuğunu uzerine koy bi 5 dk dursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…