kaşına dikkatli sürüyorum kirpilerine de iki işaret parmağını üst kısmını yagliyorum uçlarını birbirine bakanca şekilde gözlere yaklastiriyorum rimel gibi kirpilere değdirip hafif yukari yukarı yapiyorum hic aglamadilar
Afiyet olsun sekerim sut olsun kilo olmasin amiinn. Bulhur pilavini teryagli salcasiz severim. Bazende domates biberli salcali hafifte sulu severim hic haslamadim . Sabah kalkomca ilik 1bardak suya limon sikip ic canim bana cok faydasi olmustu kilo vermeye . Tansiyon prob yoksa tabi
Biz ilk kez ateşlenince korktuk ishalde oldu dra götürdük daha diş yok dedi. Antibiyotik verdi. Babannemiz hayir o diş cikarcak dedi kadını sallamadim drdan iyimi bilecek dedim. 2 gun sonra diş göründü
Kızlar napıyorsunuz ben yarın oğlumu sünnet ettiricem. Bir yandan olsun bitsin diyorum bir yandan korkuyorum nasıl olcak canı yancak vs diye. Özel klinikte yaptırıcaz önlemleri alıyorlarmış korona içinde. Uff napcaz bakalım.
Canım 4 derken hafif hafif yanı 6.aya hazırlık babında ilk bebem de korktum hep yedirmeye sımdı oyle yapmıcam ne kadar erken baslarsa okadar Iyı dıye dusunuyorum bu konuda ıcımdeki muthıs heyecanını yasaman lazım anlatamam lostinimparadisimilkinde yemek yedırmede fena zorlanınca buyuk konustum cunku bidaha bebem olursa dıkıyacam agzına ilk aydan dıye tabıı yinede zaman ne gosterecek bilemiyorum. Zaten babamız cooooktaaan basladı ufaktan muzdur erıktir tattırıyor.
cnm bebeğinin göbeğinde şişlik olan sen miydin gobek fıtığı resmini atmıştı biri de inerken olmus olabilir diyecektim kolonya oradaki şişliği ve enfeksiyonu alır onunla temizle polonyalı makyaj pamuğunu uzerine koy bi 5 dk dursun