2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Yok o ben değildim

Biz ilk kez ateşlenince korktuk ishalde oldu dra götürdük daha diş yok dedi. Antibiyotik verdi. Babannemiz hayir o diş cikarcak dedi kadını sallamadim drdan iyimi bilecek dedim. 2 gun sonra diş göründü
biz şu an öyleyiz huysuz el ağızda tükürükler başladı ve ishal

Ne bu canım yaa normalmi
biraz enfeksiyon olmus gibi cnm sen dediklerimi yap kolonya ile sil sabah akşam ,evde antibiyotikli bi krem varsa sur bana dr bacoderm önermişti esin alabilir sabah akşam sur cnm banyodan sonra ıslak kalmis enfeksiyon olmus buradan herkese diyorum ara ara 2-3 gunde bir kulak çöpüne kolonya dokun bi tarafı ile silip diğer tarafıyla kurulayın özellikle banyodan sonra ve yazları sıcakta yapin

Emziren analarım ekgıdaya 4 demı 6 damı baslıyorsunuz planınız ne4 de baslamayı dusunuyorum mama degıl tabıkı corbalar
cnm onu bebek belirler biraz da kilo alımı yavas olunca ebeler diyor aile hekimliğinde ben mecbur erken başlamıştım ama sütun iyiyse 5.5-6 aydan once baslama

cnm onu bebek belirler biraz da kilo alımı yavas olunca ebeler diyor aile hekimliğinde ben mecbur erken başlamıştım ama sütun iyiyse 5.5-6 aydan once baslama
Evet canım bende oyle dusunuyorum zaten bakalim duruma gore neler olacak

Ben görmedim dediğini sağol canım inşalllah iner

Annem de aynı dediğin gibi yapar meyhane pilavı der nerelisin bacım sen

Bizim babamız da karpuz tattırmış geçen gün şapır şupur yapıyordu ağzını.Ne yersek elimize bakıyor küçücük şey büyüdükçe isteyecek elimizdekileri bıdığım

Bence acele ediyosun yanlis anlama. Daha bagirsaklari sütü sindirebilir. Hatta cogu bebeğimiz sütü bile hazmedemiyor daha. Eger öyle olsaydi benim buyuk kiz cok yemek yemeliydi. 4.5 aylik baslamistim ek gidaya. Cocuk tiksindi ilk bir sene dogru duzgyn bişey yediremedim. Yogurt kendi istegiyle 15 aylikken yemeye basladi, tarhana corbasi bu sene yiyor. Bunlar ona ilk verdiklerimdi. Nasil tiksindirdiysem

Tv yada video izletme konusunda biz o konuda da cok buyuk hata yaptik. Yeterki yemek yesin, misafirlikte yeterki otursun diye diye, hastalandiginda hava verebilmek icin yusra hep tv ye telefona maruz kaldi. Asil suclu benim. Babannesi ananesi yada dedeleri degil. Ben izin vermemeliydim. 2 yasindayken eskiden soylediklerinide soylemez olmustu. Agustosta 25 aylikken psikologa başladık. Sonra konusmaya basladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…