Ne bu canım yaa normalmi4-5 gun kolonya ile temizle bacoderm varsa evde sur cnm
Yok o ben değildimcnm bebeğinin göbeğinde şişlik olan sen miydin gobek fıtığı resmini atmıştı biri de inerken olmus olabilir diyecektim kolonya oradaki şişliği ve enfeksiyonu alır onunla temizle polonyalı makyaj pamuğunu uzerine koy bi 5 dk dursun
biz şu an öyleyiz huysuz el ağızda tükürükler başladı ve ishalBiz ilk kez ateşlenince korktuk ishalde oldu dra götürdük daha diş yok dedi. Antibiyotik verdi. Babannemiz hayir o diş cikarcak dedi kadını sallamadim drdan iyimi bilecek dedim. 2 gun sonra diş göründü
Acelen ne ne guzel anne sutu aliyor cmm 4cok erkenEmziren analarım ekgıdaya 4 demı 6 damı baslıyorsunuz planınız ne4 de baslamayı dusunuyorum mama degıl tabıkı corbalar
biraz enfeksiyon olmus gibi cnm sen dediklerimi yap kolonya ile sil sabah akşam ,evde antibiyotikli bi krem varsa sur bana dr bacoderm önermişti esin alabilir sabah akşam sur cnm banyodan sonra ıslak kalmis enfeksiyon olmus buradan herkese diyorum ara ara 2-3 gunde bir kulak çöpüne kolonya dokun bi tarafı ile silip diğer tarafıyla kurulayın özellikle banyodan sonra ve yazları sıcakta yapinNe bu canım yaa normalmi
cnm onu bebek belirler biraz da kilo alımı yavas olunca ebeler diyor aile hekimliğinde ben mecbur erken başlamıştım ama sütun iyiyse 5.5-6 aydan once baslamaEmziren analarım ekgıdaya 4 demı 6 damı baslıyorsunuz planınız ne4 de baslamayı dusunuyorum mama degıl tabıkı corbalar
Elimde mendil olunca hızımı alamıyorum zaar tilililiAcelen ne ne guzel anne sutu aliyor cmm 4cok erken
Evet canım bende oyle dusunuyorum zaten bakalim duruma gore neler olacakcnm onu bebek belirler biraz da kilo alımı yavas olunca ebeler diyor aile hekimliğinde ben mecbur erken başlamıştım ama sütun iyiyse 5.5-6 aydan once baslama
Ben görmedim dediğini sağol canım inşalllah inerbiraz enfeksiyon olmus gibi cnm sen dediklerimi yap kolonya ile sil sabah akşam ,evde antibiyotikli bi krem varsa sur bana dr bacoderm önermişti esin alabilir sabah akşam sur cnm banyodan sonra ıslak kalmis enfeksiyon olmus buradan herkese diyorum ara ara 2-3 gunde bir kulak çöpüne kolonya dokun bi tarafı ile silip diğer tarafıyla kurulayın özellikle banyodan sonra ve yazları sıcakta yapin
Annem de aynı dediğin gibi yapar meyhane pilavı der nerelisin bacım senOooof of of of of yaktın beni dinininini yaktın beni yaktın beniiii (ferdinin şarkusuu) bulgur pilavı salçalımı hemde accık sulumu yaaaaaa can evimden vurdun bacıııucook severim cokta guzel yaparım meyhane pilavı derler ama bızım oralarda sulusu yapılır adıda domatesli bulgur pilavı yanında da tursu ayran yada cacık dur bugunde aksam yemenin yanına yapim sütüm ceker sımdı tililili
Bizim babamız da karpuz tattırmış geçen gün şapır şupur yapıyordu ağzını.Ne yersek elimize bakıyor küçücük şey büyüdükçe isteyecek elimizdekileri bıdığımCanım 4 derken hafif hafif yanı 6.aya hazırlık babındailk bebem de korktum hep yedirmeye sımdı oyle yapmıcam ne kadar erken baslarsa okadar Iyı dıye dusunuyorum bu konuda ıcımdeki muthıs heyecanını yasaman lazım anlatamam lostinimparadisim ilkinde yemek yedırmede fena zorlanınca buyuk konustum cunku bidaha bebem olursa dıkıyacam agzına ilk aydan dıye tabıı yinede zaman ne gosterecek bilemiyorum. Zaten babamız cooooktaaan basladı ufaktan muzdur erıktir tattırıyor.
Daha cok cok erken. Ben yusraya bir yasinda yaptirdimKız bebiş anneleri kızçelerinizin kulaklarını ne zaman deldireceksinizcoronadan çıkamıyoruz ama maksat muhabbet
Yooo bir orda tutturdu asla guvenmemBebannelere guvenin
Yusra da o hatayi yaptim. Eslemde 5.5 aydan sonra tadimlara baslamayi dusunuyorum. Erken ek gida sutu de azaltirEmziren analarım ekgıdaya 4 demı 6 damı baslıyorsunuz planınız ne4 de baslamayı dusunuyorum mama degıl tabıkı corbalar
Bence acele ediyosun yanlis anlama. Daha bagirsaklari sütü sindirebilir. Hatta cogu bebeğimiz sütü bile hazmedemiyor daha. Eger öyle olsaydi benim buyuk kiz cok yemek yemeliydi. 4.5 aylik baslamistim ek gidaya. Cocuk tiksindi ilk bir sene dogru duzgyn bişey yediremedim. Yogurt kendi istegiyle 15 aylikken yemeye basladi, tarhana corbasi bu sene yiyor. Bunlar ona ilk verdiklerimdi. Nasil tiksindirdiysemCanım 4 derken hafif hafif yanı 6.aya hazırlık babındailk bebem de korktum hep yedirmeye sımdı oyle yapmıcam ne kadar erken baslarsa okadar Iyı dıye dusunuyorum bu konuda ıcımdeki muthıs heyecanını yasaman lazım anlatamam lostinimparadisim ilkinde yemek yedırmede fena zorlanınca buyuk konustum cunku bidaha bebem olursa dıkıyacam agzına ilk aydan dıye tabıı yinede zaman ne gosterecek bilemiyorum. Zaten babamız cooooktaaan basladı ufaktan muzdur erıktir tattırıyor.
Ben hep veriyorum kefir. Faydasi yok malesefBiri kefiri yazmıştı iyi geldi diye denesene ben denemeyi düşünüyorum
İshali nasil anladin kac kez yapiyorbiz şu an öyleyiz huysuz el ağızda tükürükler başladı ve ishal
Ek gidaya gecince baslicak asil savaslar. Hangisini doyurcaz diye düşüncez. Bi yandan sut verdigimiz günleri ozleriz diyorum. Cunku yusra da mama verirken amma rahatmisim diyodum :dAcelen ne ne guzel anne sutu aliyor cmm 4cok erken
Aaaa ben yakın zamanda deldirmeyi düşünüyorum hem aklı ermesin Hemde kemikleşme tam oluşmadan canı çok yanmaz diyorlar . Bir arkadaşım 2. Ayda deldirdi hattaDaha cok cok erken. Ben yusraya bir yasinda yaptirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?