2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Çok erken değil mi dr unuz ne diyor. Bağırsakları sindirime 6. Aya kadar anca hazır olduğu için ilk 6 ay anne sütü diyorlar.sonra bağırsak sindirim hastalıkları ile uğraşmayın maazallah

Valla ben daha pek araştırmadım bu konuyu ama doktorlar 6 ay brirşey vermeyin diyorlar. Annemde tattırmazsan alışamaz zor yer diyor bilmiyom. 5 aydan sonra tattıtırım birşeyleri heralde.

Fıtık inerken öyle bir şişlik yapmaz ki bizde yapmadı başka bir şey o sanırım kolanya doğru mu sterilize etmek için bilemedim

2 aylik asisindan sonra terleme artisi olan varmi ? Sali gunu oldu asisini en gicik bugun yaa su saate kadar uyumadi . Bacaklarimda demran kalmadi sallamaktan memeleri hic demiyorum bile .

Aaaa ben yakın zamanda deldirmeyi düşünüyorum hem aklı ermesin Hemde kemikleşme tam oluşmadan canı çok yanmaz diyorlar . Bir arkadaşım 2. Ayda deldirdi hatta
Kemiklesmeyle ne alakasi var ki zaten yumusak orasi. 6 aydan once deldirmeyin diye uzmanlar hep uyariyor yine de sen bilirsin

Valla ben daha pek araştırmadım bu konuyu ama doktorlar 6 ay brirşey vermeyin diyorlar. Annemde tattırmazsan alışamaz zor yer diyor bilmiyom. 5 aydan sonra tattıtırım birşeyleri heralde.
Bazı doktorlarda 4. Ay onerıyolar bakalım canım duruma gore.

Çok erken değil mi dr unuz ne diyor. Bağırsakları sindirime 6. Aya kadar anca hazır olduğu için ilk 6 ay anne sütü diyorlar.sonra bağırsak sindirim hastalıkları ile uğraşmayın maazallah
Olabılır canım dgrudur Doktora sormadım ama sorcam.. Bazı doktorlar 4.ay onerıyolar. Ama henuz dusunuyorum zaten kesin karar vermedim. Bakalım

Haklısın canım dgrudur belki her bebek bır olmaz ama.Benim buyuk oglanda tam tersi oldu işte Yedirmeye korktum hep sonrası husran idi Onun ıcın sordum yazdım buraya sızlerden gelen fıkır tecrube onerılere dıkkat edecegım.

Bizim babamız da karpuz tattırmış geçen gün şapır şupur yapıyordu ağzını.Ne yersek elimize bakıyor küçücük şey büyüdükçe isteyecek elimizdekileri bıdığım
Maşallah bizimki erıgı yalıyor yalıyor cekınce basıyor ayarı ıngaa ıngaaa
Anası yisin totosunuu

Ben anladimki asil onemli olan cocuga yemegi sevdirmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…