Çok erken değil mi dr unuz ne diyor. Bağırsakları sindirime 6. Aya kadar anca hazır olduğu için ilk 6 ay anne sütü diyorlar.sonra bağırsak sindirim hastalıkları ile uğraşmayın maazallahCanım 4 derken hafif hafif yanı 6.aya hazırlık babındailk bebem de korktum hep yedirmeye sımdı oyle yapmıcam ne kadar erken baslarsa okadar Iyı dıye dusunuyorum bu konuda ıcımdeki muthıs heyecanını yasaman lazım anlatamam lostinimparadisim ilkinde yemek yedırmede fena zorlanınca buyuk konustum cunku bidaha bebem olursa dıkıyacam agzına ilk aydan dıye tabıı yinede zaman ne gosterecek bilemiyorum. Zaten babamız cooooktaaan basladı ufaktan muzdur erıktir tattırıyor.
Valla ben daha pek araştırmadım bu konuyu ama doktorlar 6 ay brirşey vermeyin diyorlar. Annemde tattırmazsan alışamaz zor yer diyor bilmiyom. 5 aydan sonra tattıtırım birşeyleri heralde.Canım 4 derken hafif hafif yanı 6.aya hazırlık babındailk bebem de korktum hep yedirmeye sımdı oyle yapmıcam ne kadar erken baslarsa okadar Iyı dıye dusunuyorum bu konuda ıcımdeki muthıs heyecanını yasaman lazım anlatamam lostinimparadisim ilkinde yemek yedırmede fena zorlanınca buyuk konustum cunku bidaha bebem olursa dıkıyacam agzına ilk aydan dıye tabıı yinede zaman ne gosterecek bilemiyorum. Zaten babamız cooooktaaan basladı ufaktan muzdur erıktir tattırıyor.
Fıtık inerken öyle bir şişlik yapmaz ki bizde yapmadı başka bir şey o sanırım kolanya doğru mu sterilize etmek için bilemedimcnm bebeğinin göbeğinde şişlik olan sen miydin gobek fıtığı resmini atmıştı biri de inerken olmus olabilir diyecektim kolonya oradaki şişliği ve enfeksiyonu alır onunla temizle polonyalı makyaj pamuğunu uzerine koy bi 5 dk dursun
ben de bebişe süreyim o zamanben faydası olduğunu dusunuyorum cunku esimle benim uzun ama seyrek hatta ben de kasımla kirpigime basliycam
Ille kasikla bisey verceksen sutunu sag kasikla verElimde mendil olunca hızımı alamıyorum zaar tililili
Kemiklesmeyle ne alakasi var ki zaten yumusak orasi. 6 aydan once deldirmeyin diye uzmanlar hep uyariyor yine de sen bilirsinAaaa ben yakın zamanda deldirmeyi düşünüyorum hem aklı ermesin Hemde kemikleşme tam oluşmadan canı çok yanmaz diyorlar . Bir arkadaşım 2. Ayda deldirdi hatta
Havalar sicakladi eslemde epey terliyor benxe2 aylik asisindan sonra terleme artisi olan varmi ? Sali gunu oldu asisini en gicik bugun yaa su saate kadar uyumadi . Bacaklarimda demran kalmadi sallamaktan memeleri hic demiyorum bile.
Bazı doktorlarda 4. Ay onerıyolar bakalım canım duruma gore.Valla ben daha pek araştırmadım bu konuyu ama doktorlar 6 ay brirşey vermeyin diyorlar. Annemde tattırmazsan alışamaz zor yer diyor bilmiyom. 5 aydan sonra tattıtırım birşeyleri heralde.
Olabılır canım dgrudur Doktora sormadım ama sorcam.. Bazı doktorlar 4.ay onerıyolar. Ama henuz dusunuyorum zaten kesin karar vermedim. BakalımÇok erken değil mi dr unuz ne diyor. Bağırsakları sindirime 6. Aya kadar anca hazır olduğu için ilk 6 ay anne sütü diyorlar.sonra bağırsak sindirim hastalıkları ile uğraşmayın maazallah
Haklısın canım dgrudur belki her bebek bır olmaz ama.Benim buyuk oglanda tam tersi oldu işte Yedirmeye korktum hep sonrası husran idiBence acele ediyosun yanlis anlama. Daha bagirsaklari sütü sindirebilir. Hatta cogu bebeğimiz sütü bile hazmedemiyor daha. Eger öyle olsaydi benim buyuk kiz cok yemek yemeliydi. 4.5 aylik baslamistim ek gidaya. Cocuk tiksindi ilk bir sene dogru duzgyn bişey yediremedim. Yogurt kendi istegiyle 15 aylikken yemeye basladi, tarhana corbasi bu sene yiyor. Bunlar ona ilk verdiklerimdi. Nasil tiksindirdiysem
6ayda baslamaya düsünüyorumEmziren analarım ekgıdaya 4 demı 6 damı baslıyorsunuz planınız ne4 de baslamayı dusunuyorum mama degıl tabıkı corbalar
01 tilililiAnnem de aynı dediğin gibi yapar meyhane pilavı der nerelisin bacım sen
MaşallahBizim babamız da karpuz tattırmış geçen gün şapır şupur yapıyordu ağzını.Ne yersek elimize bakıyor küçücük şey büyüdükçe isteyecek elimizdekileri bıdığım
Bizimlede paylasirmisin bilgileri??Kızlar diyetisyen ile görüştüm bayram sonu başlıyoruz inşallah
Bizim doktorda 4.ay da basla dedi ama ben 6. Ayi bekledim yinedeOlabılır canım dgrudur Doktora sormadım ama sorcam.. Bazı doktorlar 4.ay onerıyolar. Ama henuz dusunuyorum zaten kesin karar vermedim. Bakalım ☺
At atozelden kaka bakilir bez basi 50 kagit
Ben anladimki asil onemli olan cocuga yemegi sevdirmekHaklısın canım dgrudur belki her bebek bır olmaz ama.Benim buyuk oglanda tam tersi oldu işte Yedirmeye korktum hep sonrası husran idiOnun ıcın sordum yazdım buraya sızlerden gelen fıkır tecrube onerılere dıkkat edecegım.
Marhaba kolik aglamalarina çözüm buldun mu gecti mi ne zaman gecti acabaAh ahh üzüntüden sütüm azaldı benimde resmen kolik bi bebeğim var canm hiç keyifli olamıyor malesef sürekli ağlamaklı huzursuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?