- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 248
- 31
Öğrendik onu ama yok yol bulucam dedi. Valla dua ediyorum inşallah bulamaz o yolu.nefret ediyorum her bayram dönemi aynı sıkıntıö ben hiç ailemle bayram geçiremiyorum. Neden aynı şehirdeyiz diye. Her bayram 2 hafta ordayız bu zamana kadar canım cıktı. Lafını soktum geçen annen kızım diye diye tüm işleri bana kitliyor dedim. Seni kızı gibi seviyor dicektim sevmesin anasunı satayım. Anam iş kitlemiyor be.
Yok kavga edicem çocuk bide aşı olcak bu perşembe. Kendi gitsin ben gitmem.
Kızlar akıntılarınız ne durumda sabah da sordum kimse cevap vermedi
Bu sefer de gelini tepene çıkarırsın, kıymet bilmez. Nötr ol, karışma yeter.Bendeeeee.gelinime ozel gublerinde hediyeler alcam
Onu biliom bunu biliom diyip atlamicam. Hassas donemlerinde gerekirse sessiz kalcam.
Kızlar 71 gun oldu dogum yapali hala kanamam oluyor arasıra parca gelıyor bazen ıckısımlara bıcak batar gıbı agrın giriyor korkuyorumdoktora gıdecegım muhakkak oburgun gel bakalım dedi napar sızce ultrasonla bakacak muhakkak smear felan nasıl bısey kanama olursa yapabılırmı yınede
Kızlar akıntılarınız ne durumda sabah da sordum kimse cevap vermedi
Valla evde tavırdan anlamıcak. Basıp gidicem o olacak. En temizi. Valla ben her bayram anamlardan ayrıyım bi bayram kutlamadım onlarla. Mola vermeden o yol bitmesi imkansız. Biz gelirken 3-4 kez moral verdiriyorym. Bebekle nasıl olur bilmiyorum. Valla sinirden ağlıcam.Tavrını koy yada konus tabiki canimda annenlere gitme bence ,kndi evinizde halledin yasak varken cozum bulamAzki bYram icin daha siki tutarlar herseyi.. bu bayramda ayri olsalar nolurki heryer hastalik dolu Allah korusunyolda mola versen olmaz vermesen olmaz bebekle araba yolculuğu hic belli olmuyor
Ben adet oldum bugün bitiyor gibi yaptı ama yarın napıcak bekliyorum.Kızlar akıntılarınız ne durumda sabah da sordum kimse cevap vermedi
Katılıyorum fazla samimiyet sora sıkıntı yarstıyor. Hiç gerek yok.. iyi davranalım yeter.Bu sefer de gelini tepene çıkarırsın, kıymet bilmez. Nötr ol, karışma yeter.
bu oglan gündüz gram uyumuyor ya gece 1 de yatıyorAz dedigin sut 100 kusur cc
Kayınvaliden masallah tam cingöz cok özlediyse kendi gelsin hem sen misafir gitmişsin sana niye iş kitliyor ayıp bide bebeklisin bence izin alamaz kolaymı öyle ozman herkes kaçar sağa sola bi bahane insanlr İstanbuldan kaçmaya calısıyorÖğrendik onu ama yok yol bulucam dedi. Valla dua ediyorum inşallah bulamaz o yolu.nefret ediyorum her bayram dönemi aynı sıkıntıö ben hiç ailemle bayram geçiremiyorum. Neden aynı şehirdeyiz diye. Her bayram 2 hafta ordayız bu zamana kadar canım cıktı. Lafını soktum geçen annen kızım diye diye tüm işleri bana kitliyor dedim. Seni kızı gibi seviyor dicektim sevmesin anasunı satayım. Anam iş kitlemiyor be.
Yok kavga edicem çocuk bide aşı olcak bu perşembe. Kendi gitsin ben gitmem.
Avusturya dayim. 4-5 hafta önce k vitamin ve rota oldu. Bu sefer Rota 2.doz diptheri tetanus olcak. Menenjit özele girdigi icin onu yapiyorlar hemen. Ama bir iki hafta arayla yaptircam. Sonraki kontrol nezamn bilmiyorumHangi ulkedeydiniz ? 2ser ay arayla yapiyorlar dimi tum asilarda
Doktor bana o derisiyle fazla oynama dedi.Ya pipisini ayırın biraz diyolar sünnet derisini yani ben bazen öyle yapıyorum ondan olabilirmi?
Ilk iki hafta sürdü, birdahada olmadi. Adette olmadim henüzKızlar akıntılarınız ne durumda sabah da sordum kimse cevap vermedi
Cok merakliysa kendisi gitsin tek basina. O kadar saat yolcululmk hele birde arabayla hic olmaz.. bebegin o kadar süre oto koltugunda kalmasi iyi degil, kucakta zaten hic olmaz..Valla evde tavırdan anlamıcak. Basıp gidicem o olacak. En temizi. Valla ben her bayram anamlardan ayrıyım bi bayram kutlamadım onlarla. Mola vermeden o yol bitmesi imkansız. Biz gelirken 3-4 kez moral verdiriyorym. Bebekle nasıl olur bilmiyorum. Valla sinirden ağlıcam.
Amin inşallah :)Amine Busra uuuu bende yeni gordum renklıden.. Nice nice yaslara bacım Allah coluk cocugun la bir omur mutlu mesut yaslar nasıp eylesın ınsallah TİLİLİLİLİLİ
evet evet şır dedi bez de pıtır pıtır emdiNasıl yanı kızbezı kapalıyken çiş sesını mı diyorsun
Banada elleme dedi ama yapışıyo yaaDoktor bana o derisiyle fazla oynama dedi.
Bu ara benimkide oyle canim yaabu oglan gündüz gram uyumuyor ya gece 1 de yatıyor
Gecen bende duymustumayyy su an cok ilginç bsy oldu bezde işedi sesini duydum :)
Normal akıntıdan bahsediyorum canımIlk iki hafta sürdü, birdahada olmadi. Adette olmadim henüz
Reçetesiz satılıyor mu biliyor musunuzDulcolax die bir jel seklınde minik hap var emzirmede kullanılıyor süte geömıyor ben wc cıkma uzun sürmüş ise kullanıyorum bagırsak tembellıgı yapmıyormus ve ishalde yapmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?