2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Insamda bayram sevinci bile koymuyolar valla. Allah akil fikir versin hepsine. Bizde fix tartisma sebebidir bayramlar... yinede sakin ol canim bebegini dusun

Masallah cnm bende bu yontemle yaptirmak istiyorum

B Beto2012 gecen gun pipisinin ucu yapismis normalde ellemek cok dogru degil biliyorum ama uzuldum siyirip birakrim 2 3 sefer onun omcesimdede cisini yapmisti isemez dedim kisa sure. Alti acik bemde egildim aguu guu guu guldurmeye calisiyorum karnimda bi sicaklik bi baktim isiyo sen misin çükümle oynayan all sana dedi

esi ne de bi şey bulaşıp bebege hasta olursa bu vicdanı sorumluluğu aliyor musun de devlet büyükleri bir sey biliyor ki mübarek günlerde bile millet birbirine gitmesin diye yasak koyuyor de tam azalt.isken hastalığı yeniden hortlamasın diye de

[QUOTE="okyanusnesya, post: 63875114, member: 983494"
Evet ben recetesşz aldım 30 küsür birşey
[/QUOTE]
Teşekkür ederim aldırayım ben de bugün

Valla öyle çok cingöz alttan alttan iş kitliyor. Bende gelmelerini istiyorum ama bakalım.

Cok merakliysa kendisi gitsin tek basina. O kadar saat yolcululmk hele birde arabayla hic olmaz.. bebegin o kadar süre oto koltugunda kalmasi iyi degil, kucakta zaten hic olmaz..
Hastalik bir yandan, gidilirmi hic.
Aynen kardeşim bende bunları söylüyorum ama bana mısın demiyor. Bakalım hele bir çarşamba olsun bakalım nelet olacak. Gece tekrsr söyledim gidilmez edilmez diye ama beni dinlemiyor.

Insamda bayram sevinci bile koymuyolar valla. Allah akil fikir versin hepsine. Bizde fix tartisma sebebidir bayramlar... yinede sakin ol canim bebegini dusun
Onu da anlıuorum anası babası sonuçta gormek istiyor gitmek istiyo ama su zamanda gidilcek yol değil. Kendi gidebilir o ayrı.. yani hadi oğlun gelcem diyo büyük olarak oğlum bu zamanda gelme sonra gelirsin de yani.onlarında işine geliyor. Annem bile bana gelemiyor korkudan ya mikrop kaparsam gelirken getirirsem sana diye. Ama işte düşünce var düşünce var.

Kızlar 3 ay dolunca gaz problemi çözülüyor diyorlardı. 2 gündür geeçekten büyük oranda azaldı. Geceleri 2-3 defa gaz sancısıyla ağlayarak uyanırdı masaj yapardım dolanırdık öyle gaz çıkarıp kakasını yapardı. 2 gündür gece ağlamaları kesildi. Emziriyorum sonra sallıyorum azcık beşiğinde kendiliğinden elini emerek ağlamadan kendisi yapıyor. Nasıl sevindim anlatamam inşallah bu şekilde sorunsuz devam eder.

Bunların hepsini tek tek söyledim. İyiki yasaklandı bayram ziyaretiyle yine bulasıcaktı herkese dedim. Absrtmaya gerek yok dedi. Bende yanlış değilsem Amine Busra geçirmişti onu örnek verdim biraz tabi abartarak.. hakkını helal et bacım. Dedim bunu yaşamaya gerek var mı? O zaman bi durdu.

12 saat yol 2 aylık bebekle bilmiyorum nasıl olur. Eşin biraz anlayışlı olsa keşke eziyet yani bebek içinde. Hem ya hastalık bulaşırsa gelen gider olursa.

Hepsi ayni bunlarin , tam dayaklik
Benim esimde dun bahsetti,yazin memlekete gitcez illa die. Asi bulunmadan surdan suraya gitmek istemiyorum. Hazir burda vaka sayisi sifirken, deli miyim oraya gitcek, sirf kvnin ve kocamin gonlu olcak die. Zaten kotu ayrildik, onca sey yapti. Bnde delircem

Tahtalara vur

Bende bu sekilde diycem
Eger vebalini aliyorsa, bana bebege ya da kendine bi sey olmayacagini garanti ediyorsa, ok diycem , hadi bavul hazirlayalim diycem. Benim kendi ailem hic gormedi bebegi, ama napiym.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…