- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Insamda bayram sevinci bile koymuyolar valla. Allah akil fikir versin hepsine. Bizde fix tartisma sebebidir bayramlar... yinede sakin ol canim bebegini dusunBugunde ben dert yanayım.
Malum hastalık nedeniyle kaynanamlar gelememişti adanadan. Şimdş tıtturmus bayramda gelin. Kocamda illa gitmek icin yol aruyor. Şu zamanda iki aylık bebekle 12 saatlik yola çıkmayı dusunuyor sırf anası babası için. Çıldırcam ya gerçekten çıldırcam. Aklı basında olan bi büyük der kş oğlum başka zaman gelirsinşz der dimi. Ama yoook illa onların isteği olacak. Ben tee geçen sene daha hamileyken gelemicemi söylemiştim kadun her telefon gorusmemizde bayramda gelin diyo. Sanki 1 saatlik mesafe. Hayır oraya gittik dşyelim bisürğ insan bebeğimizi görmeye gelecek ne dicem yaklasmayın mı? Sinirden ağlıcam zor tutuyorum kendimi.
Sanırım kavga edicem kocamla. Şu hastalık zamanında bu talebi yapmalarına sinir oluyorum. Çok görmek isteyen yasak kalkınca gelir ama olur mu ben gidicem bebkle birlikte bide hizmet edicem. Allahım şu mübarek ramazan gününde bana yaşattıklarına bak ya.. çocuğum aşı olacak ama kocam yola çıkma derdinde. Ki biz istanbuldayız giriş çıkış yasak. Kavga etsem nolur ki..
Bnde hic akinti olmuyor . Dogumda tum gozyasi bitmis herhaldeKızlar akıntılarınız ne durumda sabah da sordum kimse cevap vermedi
Masallah cnm bende bu yontemle yaptirmak istiyorumHiç korktuğum gibi değilmiş öncelikle onu söyliyim. Önce iğne vurdu doktor uyuşturmak için onda çok az ağladı sustu hemen, 10 dakika uyuşmasını bekledik sonra zaten hiç birşey hissetmedi plastik birşey takıyor sünnet derisini neşterle kesiyor. Sonra o klemp orda kalıyor. Üstüne plastik bardak kesip kapatıyoruz çarpmasın falan diye. Çok şükür onun dışında zorluk yaşamadık ilk gün biraz huzursuz gibiydi o da gazdan mı pipiden mi bilmiyorum ama ağlamadı hiç. Çarşamba günü klemp çıkcak bakalım. Onu çıkartırken biraz acıyabiliyormuş. Gelmeden önce 20 dakika köpüklü suda bekletin yumuşasın pipi dedi. Onun dışında kıpır kıpır zaten el ayak hiç durmuyor sünnet olmamış gibi.
Evet ben recetesşz aldım 30 küsür birşeyReçetesiz satılıyor mu biliyor musunuz
evet ya :)Gecen bende duymustumcocugun bokuyla sidigiyle basim belada alicilarim acik .ne guzel şıırrrr demi
esi ne de bi şey bulaşıp bebege hasta olursa bu vicdanı sorumluluğu aliyor musun de devlet büyükleri bir sey biliyor ki mübarek günlerde bile millet birbirine gitmesin diye yasak koyuyor de tam azalt.isken hastalığı yeniden hortlamasın diye deBugunde ben dert yanayım.
Malum hastalık nedeniyle kaynanamlar gelememişti adanadan. Şimdş tıtturmus bayramda gelin. Kocamda illa gitmek icin yol aruyor. Şu zamanda iki aylık bebekle 12 saatlik yola çıkmayı dusunuyor sırf anası babası için. Çıldırcam ya gerçekten çıldırcam. Aklı basında olan bi büyük der kş oğlum başka zaman gelirsinşz der dimi. Ama yoook illa onların isteği olacak. Ben tee geçen sene daha hamileyken gelemicemi söylemiştim kadun her telefon gorusmemizde bayramda gelin diyo. Sanki 1 saatlik mesafe. Hayır oraya gittik dşyelim bisürğ insan bebeğimizi görmeye gelecek ne dicem yaklasmayın mı? Sinirden ağlıcam zor tutuyorum kendimi.
Sanırım kavga edicem kocamla. Şu hastalık zamanında bu talebi yapmalarına sinir oluyorum. Çok görmek isteyen yasak kalkınca gelir ama olur mu ben gidicem bebkle birlikte bide hizmet edicem. Allahım şu mübarek ramazan gününde bana yaşattıklarına bak ya.. çocuğum aşı olacak ama kocam yola çıkma derdinde. Ki biz istanbuldayız giriş çıkış yasak. Kavga etsem nolur ki..
Valla öyle çok cingöz alttan alttan iş kitliyor. Bende gelmelerini istiyorum ama bakalım.Kayınvaliden masallah tam cingöz cok özlediyse kendi gelsin hem sen misafir gitmişsin sana niye iş kitliyor ayıp bide bebeklisin bence izin alamaz kolaymı öyle ozman herkes kaçar sağa sola bi bahane insanlr İstanbuldan kaçmaya calısıyor
Aynen kardeşim bende bunları söylüyorum ama bana mısın demiyor. Bakalım hele bir çarşamba olsun bakalım nelet olacak. Gece tekrsr söyledim gidilmez edilmez diye ama beni dinlemiyor.Cok merakliysa kendisi gitsin tek basina. O kadar saat yolcululmk hele birde arabayla hic olmaz.. bebegin o kadar süre oto koltugunda kalmasi iyi degil, kucakta zaten hic olmaz..
Hastalik bir yandan, gidilirmi hic.
Onu da anlıuorum anası babası sonuçta gormek istiyor gitmek istiyo ama su zamanda gidilcek yol değil. Kendi gidebilir o ayrı.. yani hadi oğlun gelcem diyo büyük olarak oğlum bu zamanda gelme sonra gelirsin de yani.onlarında işine geliyor. Annem bile bana gelemiyor korkudan ya mikrop kaparsam gelirken getirirsem sana diye. Ama işte düşünce var düşünce var.Insamda bayram sevinci bile koymuyolar valla. Allah akil fikir versin hepsine. Bizde fix tartisma sebebidir bayramlar... yinede sakin ol canim bebegini dusun
Bunların hepsini tek tek söyledim. İyiki yasaklandı bayram ziyaretiyle yine bulasıcaktı herkese dedim. Absrtmaya gerek yok dedi. Bende yanlış değilsemesi ne de bi şey bulaşıp bebege hasta olursa bu vicdanı sorumluluğu aliyor musun de devlet büyükleri bir sey biliyor ki mübarek günlerde bile millet birbirine gitmesin diye yasak koyuyor de tam azalt.isken hastalığı yeniden hortlamasın diye de
12 saat yol 2 aylık bebekle bilmiyorum nasıl olur. Eşin biraz anlayışlı olsa keşke eziyet yani bebek içinde. Hem ya hastalık bulaşırsa gelen gider olursa.Bi anlasam yalan beyanla izin alacak herhalde. Kafayı yedirtecekler bana anaoğul. Söylediği nolcak canım uyur yolda. Daha evin içinde uyumuyor hastaneye giderken arabada en fazla 10 dk uyuyor. Bana 12 saat diyor. Sanırım kavga edicem anama gidicem..böyle bi kafa olamaz..
Benim ara ara oluyor. Ama biraz koku var. Enfeksiyon mu bilmiyorum ama kaşıntı falan yok. Doktora da gidemedim hiç kontrole. Sizde de koku oluyor mu?Kızlar akıntılarınız ne durumda sabah da sordum kimse cevap vermedi
Bu sefer de gelini tepene çıkarırsın, kıymet bilmez. Nötr ol, karışma yeter.
Hepsi ayni bunlarin , tam dayaklikBugunde ben dert yanayım.
Tahtalara vurKızlar 3 ay dolunca gaz problemi çözülüyor diyorlardı. 2 gündür geeçekten büyük oranda azaldı. Geceleri 2-3 defa gaz sancısıyla ağlayarak uyanırdı masaj yapardım dolanırdık öyle gaz çıkarıp kakasını yapardı. 2 gündür gece ağlamaları kesildi. Emziriyorum sonra sallıyorum azcık beşiğinde kendiliğinden elini emerek ağlamadan kendisi yapıyor. Nasıl sevindim anlatamam inşallah bu şekilde sorunsuz devam eder.
Bende bu sekilde diycemBunların hepsini tek tek söyledim. İyiki yasaklandı bayram ziyaretiyle yine bulasıcaktı herkese dedim. Absrtmaya gerek yok dedi. Bende yanlış değilsemAmine Busra geçirmişti onu örnek verdim biraz tabi abartarak.. hakkını helal et bacım. Dedim bunu yaşamaya gerek var mı? O zaman bi durdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?