2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben de aynıyım hala tamamen bitmedi. Ve doktora gitmiyorum hala yürek yemiş olabilirim. Gerçi bu hafta daha olmadı. Bi daha olursa gidicem diye kendime söz vermiştim
Bugun gidecektim sonra aklıma geldi ki yasak daha bugun bıttı hastane Cok kalabalıktır dedım bıkac gun sonra gıdecegım.

Yazlik alisverisi daha yeni internetten yaptim 3 5 parca ne zaman gelir bilemem evde ne varsa ince onu giydirmeye calisiyorum

Kızlar emzirirken lavman yapılır mı bilen var mi. Hemoroidim var ne kabizim. Kayısi, zeytinyağı,keten tohumu ve daha bi dolu şey denedim çözüm yok, bilen varsa çok memnun olurum gerçekten
Yapilir diye biliyorum cnm ama dr a danismakta yine fayda var.
Canım yapılıyor ki Dogum sonrası hastaneden cikis gunumde bana yapıldı.

Ben kundak degilde ince battaniyeyi bazen kollarin yanlarindan sirtina dogru sikistiriyorum. Ama cok sìkì degil, bir kac tepinmeyle acilcak sekilde. Yeterki ufak sicramalari engellesin

Cok sulur bikac haftadir bizde yasamiyoruz.

Bende geceyi esnetmistim havalar isimdigi icin . Kizimi ben 1 yasina kadar yarim.kundak uyuttum zararini gormedim aksine faydasini gordum ama arkadadlar biyke diyimcede korktum .cinarada ufakdan birakicam

Anasina nasil toz kondursun . Zaten yaz geldi canim daha yapamam bugun itibariyke azalticam uyuyunca accam

Eklentiler

• 15899672643866103287162271511389.webp
    45,4 KB · Görüntüleme: 50
Ah kuzum benim yaa .tamam cnm bugun birakicam yavas yavas .

Kizlar benim kalbim sıkisiyor yaa 1 haftadir. Nefes alamaycakmisim gibi oluyor. Bu sekilde baslayarak ben 3 kere panik atak krizi gecirmistim hep aklima o geliyo ve bunu dusunursem oyle olacaginida biliyorum . Kemdimi sakin tutmaya calisiyorum

Aile hek. Arayin cunku 2 aylik asisi hergun vurulmuyor haftada 1 veya 2 haftada 1 toplu yapiyolar . .evet benimki cok agladi . Cani cok kiymetli ruzgar esse aglar zaten. zor sakinlestirmistim insallah sizin kolay gecer

Kesşnlikle. Biz sizi emzirir bırakırdık diyenler bunlar.bebek ağlaya ağlaya büyür asla kucağa alma vs.. hep sorunlu bebekler olmuşlar büyüyünce de sorunlu olmuş o insanlar. Belki çoğu psikolojik sorunlarımız bundan kaynaklı belli bile değil yani. Ben artık annem kv bisi dediğinde he he diyorum yapmıyorum başka yolu yok.

Kendi evin dururken niye kv nin evinde mevlid yapasinki. Sacmalik
Onlar Adanada. Sırf komşuları eş dost gelebilsin die yapmak istiyo. Düğününümüzde bile sadece dayısı ve 3 teyzeden bitanesi gelmişti. O eş dosttan bitane gelen olmamıştı.. sırf ben eylülde yapıcam dedim diye kendi yapacak. Ama bu gidisle ben burda erkenden yapıcam.

Diyetteki baaayanlar nasıl gidiyor bakem. Herrr ne kadar dikişlerim acısada leslie 3 mil bitirdim dün.. Dun bır tabak dolusu yagsız kısır yedim mesela bol sebzeli yanında salatalık sütü çoğalttı haberiniz olaaa sabahta patates salatası yedım ozel bir liste yapmıyorum diyete dair yıllar oncede oyle yapmıstım gayet basarili olmustummeyve bol yiyorum cerez bol yiyorum sutum ıcın yapmak zorundayım tililili

Ben kundak degilde ince battaniyeyi bazen kollarin yanlarindan sirtina dogru sikistiriyorum. Ama cok sìkì degil, bir kac tepinmeyle acilcak sekilde. Yeterki ufak sicramalari engellesin
Aynen benimkide bazen fazla tepinince bi bakıyorum eller dışarda hiçte sevmiyor ama sıçraması var derin uyumuyor onu yapmasam gündüz sallamıom hani olsun uyansada dıom ama aksam bana da iyi oluyor o uyuyunca ben de uyumus oluyorum

Kizlar benim kalbim sıkisiyor yaa 1 haftadir. Nefes alamaycakmisim gibi oluyor. Bu sekilde baslayarak ben 3 kere panik atak krizi gecirmistim hep aklima o geliyo ve bunu dusunursem oyle olacaginida biliyorum . Kemdimi sakin tutmaya calisiyorum
Neden stres yaptıgın panik atagını tetikleyecek birşeyler oldu mu

Biraz ağladı sustu ateş de olmadı fazla bir huzursuzluk da yaşamadık kaka yapmıyordu iki kere kaka yaptı sadece

Kesin stres yaptın bişeye.. Yoruluyorda olabilirsin 2.sıpalarla yeni dahada maceralı bır doneme girdik 3 duk 4 olduk maşallahgece uykusuzluguda yapabilir. Yaş kactı senin gıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…