Bugun gidecektim sonra aklıma geldi ki yasak daha bugun bıttı hastane Cok kalabalıktır dedım bıkac gun sonra gıdecegım.Ben de aynıyım hala tamamen bitmedi. Ve doktora gitmiyorum hala yürek yemiş olabilirim. Gerçi bu hafta daha olmadı. Bi daha olursa gidicem diye kendime söz vermiştim
Yazlik alisverisi daha yeni internetten yaptim 3 5 parca ne zaman gelir bilemem evde ne varsa ince onu giydirmeye calisiyorumKızlar bu sıcak havalarda bebeğinize özellikle geceleri ne giydiriyorsunuz? Ben hasta olcak diye korkuyorum. Gündüzleri kısa kollu ve şort giydiriyorum 3 gündür. Gecede aynı kısa kollu yatırıp üstüne incecik penye örtü örtüyorum. Ama sabaha karşı emzirmek için aldığımda çok terlemişti birde eşim camı üstten açmış üşür diye korktum hemen üstünü değiştim. Bugünde ince penye tulum giydirdim bu gece sanki daha serin geldi. Terler mi acaba bu seferde hasta olur mu bilemedim ya.
Normal akıntı sordum canım40 im dolunca bitmisti ama gecen hafta regl oldum sandim veya oldum.3 gun azar azar geldi sonra kesildi.
Kızlar emzirirken lavman yapılır mı bilen var mi. Hemoroidim var ne kabizim. Kayısi, zeytinyağı,keten tohumu ve daha bi dolu şey denedim çözüm yok, bilen varsa çok memnun olurum gerçekten
Canım yapılıyor ki Dogum sonrası hastaneden cikis gunumde bana yapıldı.Yapilir diye biliyorum cnm ama dr a danismakta yine fayda var.
Ben kundak degilde ince battaniyeyi bazen kollarin yanlarindan sirtina dogru sikistiriyorum. Ama cok sìkì degil, bir kac tepinmeyle acilcak sekilde. Yeterki ufak sicramalari engellesinYok bende yarım kundak yapıyordum onun zararı yok hatta doktoru dinledim 3 aya kadar yapılabilir yarım diyor ama kendi dönmeye başlayınca artık kundak yapılmazmış cünkü Allah korusun dönmeye çalışır yüz üstü gelir kalkamaz falan. Bende ufaktan açmaya başladım gündüz hiç yapmıyorum gece yapıyorum ufaktan onu da açacagım
Cok sulur bikac haftadir bizde yasamiyoruz.Kızlar 3 ay dolunca gaz problemi çözülüyor diyorlardı. 2 gündür geeçekten büyük oranda azaldı. Geceleri 2-3 defa gaz sancısıyla ağlayarak uyanırdı masaj yapardım dolanırdık öyle gaz çıkarıp kakasını yapardı. 2 gündür gece ağlamaları kesildi. Emziriyorum sonra sallıyorum azcık beşiğinde kendiliğinden elini emerek ağlamadan kendisi yapıyor. Nasıl sevindim anlatamam inşallah bu şekilde sorunsuz devam eder.
Bende geceyi esnetmistim havalar isimdigi icin . Kizimi ben 1 yasina kadar yarim.kundak uyuttumYok bende yarım kundak yapıyordum onun zararı yok hatta doktoru dinledim 3 aya kadar yapılabilir yarım diyor ama kendi dönmeye başlayınca artık kundak yapılmazmış cünkü Allah korusun dönmeye çalışır yüz üstü gelir kalkamaz falan. Bende ufaktan açmaya başladım gündüz hiç yapmıyorum gece yapıyorum ufaktan onu da açacagım
Anasina nasil toz kondursunYapma canim. Bosver. Dun esime ekran fotosunu attim, kundak yapmanin zararini gostermek icin. Aksam da konuyu actim. Bak arkadasimin bebeginde kalca cikikligi olmus die. Cunki kv kundak yapiyordu, ve esim de yapti anasinin yaptiklarini sorgulicak bi beyni olmadigi icin, ne yaparsa aynisini yapti. Kalca cikikligi kotu bi sey, bi tandiigimizda vardi dedi adam ya sadece.
Bilmiyorum canim ilk dogumumda hersey yerli yerindeydi bunun yayi cikmisOuyy acı yapıyo mu tedavisi nasıl
Ah kuzum benim yaa .tamam cnm bugun birakicam yavas yavas .Sağol canım sorma aynen öyle
Söylencek çok şey var da susuyorum işte
Yapma kuzum valla benimki yarımda bile ayaklarıyla itekleyerek açmaya uğraşıyordu o hareket bile sıkıntılıymış bırak sere serpe yatsın yavrucak
İnşallah canım inşallah bezini değiştirmek için ateli çıkarınca bacakları öylece kalıyor yavrumun inşallah yaşına kadar sürmez hemen düzelir
Aile hek. Arayin cunku 2 aylik asisi hergun vurulmuyor haftada 1 veya 2 haftada 1 toplu yapiyolar . .evet benimki cok agladi . Cani cok kiymetli ruzgar esse aglar zaten. zor sakinlestirmistimArkadaşlar Almira nın dün 2 aylık aşısı vardı ama dışarı çıkma yasağı vardı bugün gitmem gerekiyor yarın gitsem bir sıkıntı olur mu gününü 2 gün geçseBirde aşı yaptıranlar çok ağladı mı bebeğiniz 1 aylık aşısı güzeldi ağlamadı ama bunu bilmiyorum
Kesşnlikle. Biz sizi emzirir bırakırdık diyenler bunlar.bebek ağlaya ağlaya büyür asla kucağa alma vs.. hep sorunlu bebekler olmuşlar büyüyünce de sorunlu olmuş o insanlar. Belki çoğu psikolojik sorunlarımız bundan kaynaklı belli bile değil yani. Ben artık annem kv bisi dediğinde he he diyorum yapmıyorum başka yolu yok.Ya var ya zorla delirtiyorlar. Hasbel kader bebek buyutmusler. Onca cahillik onca vicdansizlik sayilabilcek uygulamayla, resmen Rabbim yardim etmis. Ama kendinilerini bi nane sayiyorlar hala bilmis.bilmis
Bi tabur cocuk da buyutseler, yanlissa yan - lis. Bitti nokta.
Onlar Adanada. Sırf komşuları eş dost gelebilsin die yapmak istiyo. Düğününümüzde bile sadece dayısı ve 3 teyzeden bitanesi gelmişti. O eş dosttan bitane gelen olmamıştı.. sırf ben eylülde yapıcam dedim diye kendi yapacak. Ama bu gidisle ben burda erkenden yapıcam.Kendi evin dururken niye kv nin evinde mevlid yapasinki. Sacmalik
Aynen benimkide bazen fazla tepinince bi bakıyorum eller dışarda hiçte sevmiyorBen kundak degilde ince battaniyeyi bazen kollarin yanlarindan sirtina dogru sikistiriyorum. Ama cok sìkì degil, bir kac tepinmeyle acilcak sekilde. Yeterki ufak sicramalari engellesin
Neden stres yaptıgın panik atagını tetikleyecek birşeyler oldu muKizlar benim kalbim sıkisiyor yaa 1 haftadir. Nefes alamaycakmisim gibi oluyor. Bu sekilde baslayarak ben 3 kere panik atak krizi gecirmistim hep aklima o geliyo ve bunu dusunursem oyle olacaginida biliyorum . Kemdimi sakin tutmaya calisiyorum
Biraz ağladı sustu ateş de olmadı fazla bir huzursuzluk da yaşamadık kaka yapmıyordu iki kere kaka yaptı sadeceArkadaşlar Almira nın dün 2 aylık aşısı vardı ama dışarı çıkma yasağı vardı bugün gitmem gerekiyor yarın gitsem bir sıkıntı olur mu gününü 2 gün geçseBirde aşı yaptıranlar çok ağladı mı bebeğiniz 1 aylık aşısı güzeldi ağlamadı ama bunu bilmiyorum
Kesin stres yaptın bişeye.. Yoruluyorda olabilirsin 2.sıpalarla yeni dahada maceralı bır doneme girdik 3 duk 4 olduk maşallahKizlar benim kalbim sıkisiyor yaa 1 haftadir. Nefes alamaycakmisim gibi oluyor. Bu sekilde baslayarak ben 3 kere panik atak krizi gecirmistim hep aklima o geliyo ve bunu dusunursem oyle olacaginida biliyorum . Kemdimi sakin tutmaya calisiyorum
34 aylik. Temmuzda 3 yasini bitircekMaşallah canım gayet iyi bence şimdi kaç aylıkki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?