Dr bana bunun anne karnında olduğunu söylemişti yani bir nevi gelişim geriliği bir çok bebekte olurmuşDogru diyosun canim. Yapmicam artik
Bacaklari serbest kollariyla sicrayip uyaniyor diye yarim kundak yapiyordum . Artik onuda yapmicamDr bana bunun anne karnında olduğunu söylemişti yani bir nevi gelişim geriliği bir çok bebekte olurmuş
Ama kundak kalçanın normale dönmesini engelliyor hatta çıkığı ilerletiyor
Ben kundak yapmadığım halde olmuştu kızımda
Ama yinede yapmamak lazım kundak falan
Sağol canım sorma aynen öylehayaksii çok çok geçmiş olsun.
Bundan sonra ellerini sürerken bile düşünürler diyeceğim de her şeyin en iyisini bilen insanlara bir şey işlemiyor.
Söylencek çok şey var da susuyorum işteYa arkadaş ne vicdansızmış tülbent bağlamış bide. Nasıl girdi şimdi bebeğin günahına. Hiç akıl işi değil. Her bebekte olmayabikir belki hareketli bebek değildir. Ben kollarını yapıyorum sadece de yine durmuyor bende bırakıyorum yarım kundak bile yapmıuorum. Nası istiyorsa öyle uyusun.. İnşallah çabucak atlatır yavrun.. Sen kaç çocuk büyüttün mü. Gördük onları da...Allah akıl fikir versin.
Evet aynen benimkisi açık uyumaya alıştı hiç elleri kolları hareket edince maşallah uyanmıyor.
Yapma kuzum valla benimki yarımda bile ayaklarıyla itekleyerek açmaya uğraşıyordu o hareket bile sıkıntılıymış bırak sere serpe yatsın yavrucakDogru diyosun canim. Yapmicam artik
İnşallah canım inşallah bezini değiştirmek için ateli çıkarınca bacakları öylece kalıyor yavrumun inşallah yaşına kadar sürmez hemen düzelirTekrar geçmiş olsun üzme kendini geçer benim kızım 6 yaşında jimnastik bile yapıyor
Bebeğin çok şanslı ki senin gibi bir anneye sahip
Ağlamalarına dayanmak zor ama üstesinden gelmenin yolunu bulacaksın eminim
Kız çocuklarında daha fazla oluyormuş zaten doğuştan bile olsa sonradan kendi düzelebilirmiş ama kundak ve dar kıyafetler maalesef buna izin vermiyorDr bana bunun anne karnında olduğunu söylemişti yani bir nevi gelişim geriliği bir çok bebekte olurmuş
Ama kundak kalçanın normale dönmesini engelliyor hatta çıkığı ilerletiyor
Ben kundak yapmadığım halde olmuştu kızımda
Ama yinede yapmamak lazım kundak falan
Bende hiç silmedim ama silen çok var yaBen daha silmedim. Florası bozulur diyede korkuyorum.
Ya var ya zorla delirtiyorlar. Hasbel kader bebek buyutmusler. Onca cahillik onca vicdansizlik sayilabilcek uygulamayla, resmen Rabbim yardim etmis. Ama kendinilerini bi nane sayiyorlar hala bilmis.bilmisYa arkadaş ne vicdansızmış tülbent bağlamış bide. Nasıl girdi şimdi bebeğin günahına. Hiç akıl işi değil. Her bebekte olmayabikir belki hareketli bebek değildir. Ben kollarını yapıyorum sadece de yine durmuyor bende bırakıyorum yarım kundak bile yapmıuorum. Nası istiyorsa öyle uyusun.. İnşallah çabucak atlatır yavrun.. Sen kaç çocuk büyüttün mü. Gördük onları da...Allah akıl fikir versin.
Ouyy acı yapıyo mu tedavisi nasılO muhtesem dgumdan sonra kendi hukumdarligini ilan eden bartholin bezi
Yapma canim. Bosver. Dun esime ekran fotosunu attim, kundak yapmanin zararini gostermek icin. Aksam da konuyu actim. Bak arkadasimin bebeginde kalca cikikligi olmus die. Cunki kv kundak yapiyordu, ve esim de yapti anasinin yaptiklarini sorgulicak bi beyni olmadigi icin, ne yaparsa aynisini yapti. Kalca cikikligi kotu bi sey, bi tandiigimizda vardi dedi adam ya sadece.Bacaklari serbest kollariyla sicrayip uyaniyor diye yarim kundak yapiyordum . Artik onuda yapmicam
Sen yine bilmeArkadaşlar Almira nın dün 2 aylık aşısı vardı ama dışarı çıkma yasağı vardı bugün gitmem gerekiyor yarın gitsem bir sıkıntı olur mu gününü 2 gün geçseBirde aşı yaptıranlar çok ağladı mı bebeğiniz 1 aylık aşısı güzeldi ağlamadı ama bunu bilmiyorum
Yok bende yarım kundak yapıyordum onun zararı yok hatta doktoru dinledim 3 aya kadar yapılabilir yarım diyor ama kendi dönmeye başlayınca artık kundak yapılmazmış cünkü Allah korusun dönmeye çalışır yüz üstü gelir kalkamaz falan. Bende ufaktan açmaya başladım gündüz hiç yapmıyorum gece yapıyorum ufaktan onu da açacagımBacaklari serbest kollariyla sicrayip uyaniyor diye yarim kundak yapiyordum . Artik onuda yapmicam
O gün yasak vardı çıkamamıştım Sağlık ocağında yaptırıyorum canım Ben her gün yapılıyor sanmıştım tühhSen yine bilme
Bol ağlamalı.
Yalnız 2 aylık aşısı öyle her gün yapılıyor mu, nerde yaptıracaksın?
Sağlık ocağına haftada mı 2 haftada bir mi ne geliyor.
Çağırdığı gün gitmen lazım.
Aşının geç olması bundan sonraki aşı takvimini kaydırıyormuş, başka bir sıkıntı yok demişti doktor.
Canım benim bebeğimde de bir ara çok sıvı kaka oldu ishal olduğunu düşündüm bende. Doktora sordum. Sıvı olması bizim için önemli değil. Kaka sayısı önemli demişti. Takip et eğer ki anormal derecede bir artış varsa kakasında doktora gidin derimKızlar ya ben kızım ishalmi anlamıyorum hala canım sıkılıyor alerji testi yapmadı dr belli olmuyormuş cıvık yani ön kısmada bulaşıyor ama günde 4 kez ben diyete girdim dr bekleyelim dedi ama ben yapıyorum süt ürünleri tüketmiyorum 3 gündür yine cıvık gibi acaba anne sütü alan bebeklerde ölemi önceden 3 4 kez mama veriyordum bi cevaplayın lütfenn
Pink teyzesi agzini yisin masallah♥. Beninkinimde oyle cnm hep oyleydi ama bizim alt iki diside cok belirgim duruyor hatta ama bu islerin bi standarti yok cikarsa sasirma cikmazs hic sasirma
Ben de aynıyım hala tamamen bitmedi. Ve doktora gitmiyorum hala yürek yemiş olabilirim. Gerçi bu hafta daha olmadı. Bi daha olursa gidicem diye kendime söz vermiştimDogum sonrası kanma ara ara devam ediyor kucuk parca gelıyor bazen. Koyu kahve olsa sadece Cok korkmyacagım ama taze kanda geliyor korkuyorum
Kendi evin dururken niye kv nin evinde mevlid yapasinki. SacmalikDimi sanki onları tanıyınxa nolcaksa. Bide laf sokuyor seni hiç tanımıyorlar. Görmediler... Ben istemiyorum ki.. o mevlidde ben dedim diye cıktı. Eylül ekim fibi mevlid yapıcam sende gelirsin dedim bi görüşmede.ondan sonra adanada mevlid cıktı ortaya..
Cocuk dr u muayene yapti bir sorun gorunmuyor dedi simdilik gitmenize gerek yok dedi.Her iki gozunede ışık tutmustu.Göz kontrolüne gidenler var mı kızlar ne zaman gidilmesi gerekiyor ona hastane 6 ay olmadan randevu vermiyoruz dedi ama sanki 2. Ay demişti ebe
40 im dolunca bitmisti ama gecen hafta regl oldum sandim veya oldum.3 gun azar azar geldi sonra kesildi.Günaydın kızlar akıntılarınız ne durumda? Benim çok geliyor hala ya
Yapilir diye biliyorum cnm ama dr a danismakta yine fayda var.Kızlar emzirirken lavman yapılır mı bilen var mi. Hemoroidim var ne kabizim. Kayısi, zeytinyağı,keten tohumu ve daha bi dolu şey denedim çözüm yok, bilen varsa çok memnun olurum gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?