2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Dogru diyosun canim . Yapmicam artik
Dr bana bunun anne karnında olduğunu söylemişti yani bir nevi gelişim geriliği bir çok bebekte olurmuş
Ama kundak kalçanın normale dönmesini engelliyor hatta çıkığı ilerletiyor
Ben kundak yapmadığım halde olmuştu kızımda
Ama yinede yapmamak lazım kundak falan

Bacaklari serbest kollariyla sicrayip uyaniyor diye yarim kundak yapiyordum . Artik onuda yapmicam

missbon mesajini alintilayamadim cnm anne sutu alan bebek kati yapmaz ekgidaya kadar 2bebegimdede hic olmadi ishal icin günlük rutininden 3bez fazlasi diyende var günlük kaka sayisinin 6 7yi gecmeside oglumda hic olmadigi icin ishal hakkinda fikrim yok

hayaksii çok çok geçmiş olsun.
Bundan sonra ellerini sürerken bile düşünürler diyeceğim de her şeyin en iyisini bilen insanlara bir şey işlemiyor.
Sağol canım sorma aynen öyle
Söylencek çok şey var da susuyorum işte
Evet aynen benimkisi açık uyumaya alıştı hiç elleri kolları hareket edince maşallah uyanmıyor.
Dogru diyosun canim . Yapmicam artik
Yapma kuzum valla benimki yarımda bile ayaklarıyla itekleyerek açmaya uğraşıyordu o hareket bile sıkıntılıymış bırak sere serpe yatsın yavrucak
İnşallah canım inşallah bezini değiştirmek için ateli çıkarınca bacakları öylece kalıyor yavrumun inşallah yaşına kadar sürmez hemen düzelir

Kız çocuklarında daha fazla oluyormuş zaten doğuştan bile olsa sonradan kendi düzelebilirmiş ama kundak ve dar kıyafetler maalesef buna izin vermiyor

Ya var ya zorla delirtiyorlar. Hasbel kader bebek buyutmusler. Onca cahillik onca vicdansizlik sayilabilcek uygulamayla, resmen Rabbim yardim etmis. Ama kendinilerini bi nane sayiyorlar hala bilmis.bilmis
Bi tabur cocuk da buyutseler, yanlissa yan - lis. Bitti nokta.

Bacaklari serbest kollariyla sicrayip uyaniyor diye yarim kundak yapiyordum . Artik onuda yapmicam
Yapma canim. Bosver. Dun esime ekran fotosunu attim, kundak yapmanin zararini gostermek icin. Aksam da konuyu actim. Bak arkadasimin bebeginde kalca cikikligi olmus die. Cunki kv kundak yapiyordu, ve esim de yapti anasinin yaptiklarini sorgulicak bi beyni olmadigi icin, ne yaparsa aynisini yapti. Kalca cikikligi kotu bi sey, bi tandiigimizda vardi dedi adam ya sadece.

Arkadaşlar Almira nın dün 2 aylık aşısı vardı ama dışarı çıkma yasağı vardı bugün gitmem gerekiyor yarın gitsem bir sıkıntı olur mu gününü 2 gün geçse Birde aşı yaptıranlar çok ağladı mı bebeğiniz 1 aylık aşısı güzeldi ağlamadı ama bunu bilmiyorum

Sen yine bilme
Bol ağlamalı.
Yalnız 2 aylık aşısı öyle her gün yapılıyor mu, nerde yaptıracaksın?
Sağlık ocağına haftada mı 2 haftada bir mi ne geliyor.
Çağırdığı gün gitmen lazım.
Aşının geç olması bundan sonraki aşı takvimini kaydırıyormuş, başka bir sıkıntı yok demişti doktor.

Yok bende yarım kundak yapıyordum onun zararı yok hatta doktoru dinledim 3 aya kadar yapılabilir yarım diyor ama kendi dönmeye başlayınca artık kundak yapılmazmış cünkü Allah korusun dönmeye çalışır yüz üstü gelir kalkamaz falan. Bende ufaktan açmaya başladım gündüz hiç yapmıyorum gece yapıyorum ufaktan onu da açacagım

O gün yasak vardı çıkamamıştım Sağlık ocağında yaptırıyorum canım Ben her gün yapılıyor sanmıştım tühh

Canım benim bebeğimde de bir ara çok sıvı kaka oldu ishal olduğunu düşündüm bende. Doktora sordum. Sıvı olması bizim için önemli değil. Kaka sayısı önemli demişti. Takip et eğer ki anormal derecede bir artış varsa kakasında doktora gidin derim

Dogum sonrası kanma ara ara devam ediyor kucuk parca gelıyor bazen. Koyu kahve olsa sadece Cok korkmyacagım ama taze kanda geliyor korkuyorum
Ben de aynıyım hala tamamen bitmedi. Ve doktora gitmiyorum hala yürek yemiş olabilirim. Gerçi bu hafta daha olmadı. Bi daha olursa gidicem diye kendime söz vermiştim

Kendi evin dururken niye kv nin evinde mevlid yapasinki. Sacmalik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…