Geçmiş olsun canım. Kızımdada aynısı olmuştu oyüzden hemen doktora git dedim sana. Allah acil şifa versin. Benim babannem koca karı ilacı yapmıştı banagerçektende iyi gelmişti şaşırtıcak dercede hemde. Tabi herkes kabul etmiyor babnne ilaçlarını. Ben yaptırmıştım.
Benim minnoşum
MaşallahhBenim minnoşum
Cok geçmiş olsun, acil şifalar versin Rabbim.Evet gercekten oyleymis. Cok kustu, hepte üstüme ustumeen son 5te hastaneye gittik igne yaptilar. Kusma durdu. Hep agliyor. Az once ishal basladi, ateste hafif var gibi. Galiba hemen atlatamicak :'(
Masallah canim oglusa ☺ Bu sene erkek çoğu kişininBenim minnoşum
Ben sevdigim seyleri bile yarida birakiyorum cogu zaman.az ve sık yiyorumKızlar yemek yeme durumunuz nasıl? Bende açken mide bulantısı var ama iştahım da yok yesem de 2 lokma yiyip kalkıyorum şükür istifra etmiyorum ama süt yumurta peynir pek yiyemiyorum bebeğim gelişmez mi diye de korkuyorum
Evet bende hep erkek duydum bu sene erkek senesi galibaMasallah canim oglusa ☺ Bu sene erkek çoğu kişinin
İkili test 11 hafta dolduktan sonra baslamiyor mu, gerci senin bebis buyuk cikmis zatenBüyük ihtimal senin kuzucuk içinde tahminde bulunur doktor o zaman ☺ Ay ben bu günü zor bekledim ikili testi de yaptırdım bakalım inşallah sağlıklı bebişlerimiz olur☺
Geçmiş olsun canım. Kızımdada aynısı olmuştu oyüzden hemen doktora git dedim sana. Allah acil şifa versin. Benim babannem koca karı ilacı yapmıştı banagerçektende iyi gelmişti şaşırtıcak dercede hemde. Tabi herkes kabul etmiyor babnne ilaçlarını. Ben yaptırmıştım.
Benim ilk zamanlar çok acıktı iştahım şimdi normal daha çok süt ürünleri protein tüketmeye çalışıyorum tatlı yemememeye çalışıyorum meyve yiyorum ara araBen sevdigim seyleri bile yarida birakiyorum cogu zaman.az ve sık yiyorum
Yanlış anlaşılma var sanırımAlyaliya canim onunki kesinmis bayramdan önce belli olmuştu
canm aç karna 90 çok iyi benim bildiğim. ama tok hiç yaptırmadım ben açlık bakıldı benim de 90larda çıkmıştıKızlar dün akşam tok karına şeker ölçümü yaptım 163 çıktı benim hamilelik şekerim mi var yoksa.
Kanda da bakilmisti hastanede aç karina 90 çıkmıştı
Hadi bakalım ceyhun beyin tahmini tutuyor ne dediki cinsiyete
Evet aç karina 90 da fena değil ama tokluk sınırı 120 değil mi?canm aç karna 90 çok iyi benim bildiğim. ama tok hiç yaptırmadım ben açlık bakıldı benim de 90larda çıkmıştı
bizimki de tahmin yaparsa hemen paylaşacağım sizinle . Pazartesi nasıl olacak bakalım geçmez günler .Erkek dedi canım
Canım ben ilk günden beri erkek hissettimOy masallahnasi da belli herseyi rabbim sag saglim kucaginiza almak nasip etsin insallah❤ sizin cinsiyet tahmininiz hissiniz var miydi erkege yonelikmiydi☺ kesedeki durusu falab sag sol dikkat etmismiydiniz? Bizlerde ogrenen kadar teorilere bakalim
Oy masallahnasi da belli herseyi rabbim sag saglim kucaginiza almak nasip etsin insallah❤ sizin cinsiyet tahmininiz hissiniz var miydi erkege yonelikmiydi☺ kesedeki durusu falab sag sol dikkat etmismiydiniz? Bizlerde ogrenen kadar teorilere bakalim
benim 6.haftadan beri iştahım cok kapalı.En sevdiğim şeyleri bile yiyemiyorum.Çay,zeytin,peynır en sevdıgım seylerdı kahvaltıda.Şu an hiçbirini yiyemiyorum.Kuru gıdalar tüketiyorum genelde.Bi dün corba içebildim.Kızlar yemek yeme durumunuz nasıl? Bende açken mide bulantısı var ama iştahım da yok yesem de 2 lokma yiyip kalkıyorum şükür istifra etmiyorum ama süt yumurta peynir pek yiyemiyorum bebeğim gelişmez mi diye de korkuyorum
Benimde tatli duskunlugum azaldi. Ama meyvede pek yemiyorum. Komposto yapiyorum kizimla iciyoruz. Sut urunu hep fazla tuketirim zaten ama süt içmek istemiyorum. Genelde ayran iyi geliyor soguk soguk bir oturusta 500 ml iciyorumBenim ilk zamanlar çok acıktı iştahım şimdi normal daha çok süt ürünleri protein tüketmeye çalışıyorum tatlı yemememeye çalışıyorum meyve yiyorum ara ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?