2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Oy masallahnasi da belli herseyi rabbim sag saglim kucaginiza almak nasip etsin insallah❤ sizin cinsiyet tahmininiz hissiniz var miydi erkege yonelikmiydi☺ kesedeki durusu falab sag sol dikkat etmismiydiniz? Bizlerde ogrenen kadar teorilere bakalim

Ben sevdigim seyleri bile yarida birakiyorum cogu zaman.az ve sık yiyorum

Büyük ihtimal senin kuzucuk içinde tahminde bulunur doktor o zaman ☺ Ay ben bu günü zor bekledim ikili testi de yaptırdım bakalım inşallah sağlıklı bebişlerimiz olur☺
İkili test 11 hafta dolduktan sonra baslamiyor mu, gerci senin bebis buyuk cikmis zaten

Ben bi yerlere basip alintilamisim farkinda degilim yanlis oldu

Ben sevdigim seyleri bile yarida birakiyorum cogu zaman.az ve sık yiyorum
Benim ilk zamanlar çok acıktı iştahım şimdi normal daha çok süt ürünleri protein tüketmeye çalışıyorum tatlı yemememeye çalışıyorum meyve yiyorum ara ara

Kızlar dün akşam tok karına şeker ölçümü yaptım 163 çıktı benim hamilelik şekerim mi var yoksa.
Kanda da bakilmisti hastanede aç karina 90 çıkmıştı

Kızlar dün akşam tok karına şeker ölçümü yaptım 163 çıktı benim hamilelik şekerim mi var yoksa.
Kanda da bakilmisti hastanede aç karina 90 çıkmıştı
canm aç karna 90 çok iyi benim bildiğim. ama tok hiç yaptırmadım ben açlık bakıldı benim de 90larda çıkmıştı

Canım ben ilk günden beri erkek hissettim

Ona hiç dikkat etmedim ama çok bulantım olmadı benim sadece bir hafta sabah akşam .

benim 6.haftadan beri iştahım cok kapalı.En sevdiğim şeyleri bile yiyemiyorum.Çay,zeytin,peynır en sevdıgım seylerdı kahvaltıda.Şu an hiçbirini yiyemiyorum.Kuru gıdalar tüketiyorum genelde.Bi dün corba içebildim.

Benim ilk zamanlar çok acıktı iştahım şimdi normal daha çok süt ürünleri protein tüketmeye çalışıyorum tatlı yemememeye çalışıyorum meyve yiyorum ara ara
Benimde tatli duskunlugum azaldi. Ama meyvede pek yemiyorum. Komposto yapiyorum kizimla iciyoruz. Sut urunu hep fazla tuketirim zaten ama süt içmek istemiyorum. Genelde ayran iyi geliyor soguk soguk bir oturusta 500 ml iciyorum yumurta da her gun yiyorum ama epeydir haslama yapmiyodum. Artik haslama yemem lazim. 10 haftadan sonra plasenta olusuyor bebek yediklerimizden besin almaya basliyor. Artik depolardan almicak

Kızlqr burada iki kesemi var bana mı öyle geldi bu gün dr gittim soramadım ama hep böyle 2 yuvarlak vardı birinde bebek vardı kalp atışını duydum :)

Eklentiler

• 5B367FAF-AC2B-41B8-8F22-90CAA059A27C.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 72
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…