O zaman takip etmelisin biraz yuksek gorunuyor. Yemekten kac saat sonra ölçtün? Mutlaka doktoruna danismalisin canim. Eger seker varsa onlem alirsin. Arkadasimda iki gebeliginde de seker cikti. İkinci bebeği cok kilolu dogdugu icin sezeryan oldu. Hatta dogdugunda bebeginde sekeri yuksekti biraz. Sen dikkatli ol onlemini al. Benimde biraz tansiyon oynuyor gibiKızlar dün akşam tok karına şeker ölçümü yaptım 163 çıktı benim hamilelik şekerim mi var yoksa.
Kanda da bakilmisti hastanede aç karina 90 çıkmıştı
Bence iki kese olsa doktor soylerdi :)Kızlqr burada iki kesemi var bana mı öyle geldi bu gün dr gittim soramadım ama hep böyle 2 yuvarlak vardı birinde bebek vardı kalp atışını duydum :)
Haklısın ama eve gelince içime kurt düştüBence
Bence iki kese olsa doktor soylerdi :)
Benimde kizimda ilk muayenede iki kese var gibiydi. Sonra kayboldu kanamayla kesemiydi kan pihtisi miydi anlasilamadiHaklısın ama eve gelince içime kurt düştüPazartesi tekrar çağırdı bakalım
Gercekten oyle gozukuyorKızlqr burada iki kesemi var bana mı öyle geldi bu gün dr gittim soramadım ama hep böyle 2 yuvarlak vardı birinde bebek vardı kalp atışını duydum :)
Ay kanama falan olmasın ya Allah korusunBenimde kizimda ilk muayenede iki kese var gibiydi. Sonra kayboldu kanamayla kesemiydi kan pihtisi miydi anlasilamadi
Hayırlısı diyim o zamanGer
Gercekten oyle gozukuyor
iki kese gibi görünüyorHayırlısı diyim o zamanPazartesi dr idrara sıkışık gel daha net bakalım falan dedi o zaman belli olur galiba ..
Günaydın cnaım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bende cumartesi gidixem çok heycanlıyım. Cinsiyete ne dediGünaydın kızlarr bugün bebişimi gördüm nasıl büyümüş nasıl hareketlenmiş anlatamam şok oldumikili test için kan verdik 5 gün sonra çıkacak birde burun kemiğine falan baktı normal dedi çok şükür ☺ Darısı başınıza cinsiyet için de tahmin yaptı tabiii
Canm ne yaptınAyy doktor sezeryana girmiş 1 saattir bekliyorum
Hayırlısı ya bi heycanlandımiki kese gibi görünüyor
benimde iki kese gorundu doktor kanama alanı da olabilir dedi. ama oda bebekmis☺
Kontrolde öğredim kalbinin durduğunu..hic belirtim yoktu.Sadece 3gündür baş ağrım vardı geçmeyen ama ondan mı bilmiyorum..Hatta tüm belirtilerim yok olmuştu.Çok geçmiş olsyn canım, inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın,ne desek ne yazsak seni teselli etmez,kontroldemi öğrendin, belirtileri nmi kesildi peki
Ayyy maşallahhh. Nasıl hareket ettimi muayene deBenim minnoşum
O yuzfen doktorun soylememos olabilir canim kanama mi bebek mi tam.net degildir seni umitlendirmak istememistir ama idrara sıkısık olunca kesin gorur bu sefer hayirlisi olsun❤Hayırlısı ya bi heycanlandım
Çok hareketliydiAyyy maşallahhh. Nasıl hareket ettimi muayene deBu arada bulantın falan oluhor mu senin hamileliğin nasıl geçiyor?
Erkek dedi canım ayy evet çok heyecanlı haberlerini bekliyoruzGünaydın cnaım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bende cumartesi gidixem çok heycanlıyım. Cinsiyete ne dedi
çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir bebek kucağına alırsın... hepimize sağlıklı bebek nasip etsin Allah... sen peki duydun da sonradan mı kesildi kalp atışı yoksa hiç mi oluşmamış kalpKontrolde öğredim kalbinin durduğunu..hic belirtim yoktu.Sadece 3gündür baş ağrım vardı geçmeyen ama ondan mı bilmiyorum..Hatta tüm belirtilerim yok olmuştu.
Hayır canım dışa olmuyorduCanım kanama alanın varken kanaman oluyormuydu?
Ay amin ya çok teşekkür ederimO yuzfen doktorun soylememos olabilir canim kanama mi bebek mi tam.net degildir seni umitlendirmak istememistir ama idrara sıkısık olunca kesin gorur bu sefer hayirlisi olsun❤
İlk 3 ay depolardan besleniyor diye biliyorum. Ben de hiç yiyemedim hala da öyle.. günde 3 defaya yakın da kusuyorum. Ama çok şükür bebek gününde ilerliyorKızlar yemek yeme durumunuz nasıl? Bende açken mide bulantısı var ama iştahım da yok yesem de 2 lokma yiyip kalkıyorum şükür istifra etmiyorum ama süt yumurta peynir pek yiyemiyorum bebeğim gelişmez mi diye de korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?