2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar dün akşam tok karına şeker ölçümü yaptım 163 çıktı benim hamilelik şekerim mi var yoksa.
Kanda da bakilmisti hastanede aç karina 90 çıkmıştı
O zaman takip etmelisin biraz yuksek gorunuyor. Yemekten kac saat sonra ölçtün? Mutlaka doktoruna danismalisin canim. Eger seker varsa onlem alirsin. Arkadasimda iki gebeliginde de seker cikti. İkinci bebeği cok kilolu dogdugu icin sezeryan oldu. Hatta dogdugunda bebeginde sekeri yuksekti biraz. Sen dikkatli ol onlemini al. Benimde biraz tansiyon oynuyor gibi

Reactions: Eva
Günaydın cnaım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bende cumartesi gidixem çok heycanlıyım. Cinsiyete ne dedi

Çok geçmiş olsyn canım, inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın,ne desek ne yazsak seni teselli etmez,kontroldemi öğrendin, belirtileri nmi kesildi peki
Kontrolde öğredim kalbinin durduğunu..hic belirtim yoktu.Sadece 3gündür baş ağrım vardı geçmeyen ama ondan mı bilmiyorum..Hatta tüm belirtilerim yok olmuştu.

Kontrolde öğredim kalbinin durduğunu..hic belirtim yoktu.Sadece 3gündür baş ağrım vardı geçmeyen ama ondan mı bilmiyorum..Hatta tüm belirtilerim yok olmuştu.
çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir bebek kucağına alırsın... hepimize sağlıklı bebek nasip etsin Allah... sen peki duydun da sonradan mı kesildi kalp atışı yoksa hiç mi oluşmamış kalp

İlk 3 ay depolardan besleniyor diye biliyorum. Ben de hiç yiyemedim hala da öyle.. günde 3 defaya yakın da kusuyorum. Ama çok şükür bebek gününde ilerliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…