Aynı durumdayız canım. Bende acikinca baş dönmesi mide bulantısı oluyor ama ağzıma bir lokma alaşım yok.Kızlar yemek yeme durumunuz nasıl? Bende açken mide bulantısı var ama iştahım da yok yesem de 2 lokma yiyip kalkıyorum şükür istifra etmiyorum ama süt yumurta peynir pek yiyemiyorum bebeğim gelişmez mi diye de korkuyorum
En küçüğümüz sensin oyleyse canim. Saglikla buyusunÇok şükür kesemizi gördük sağlıklı kese dedi4.5 haftalık daha geç döllenme olduğu için
Normal usg de burun kemigi ve ense kalinligina bakilip kan tahlili veriliyorİkili testi yaptıran varmı diye cektim mesajını gördüm,normal ultrason gibimi bakılıyor extra birşey yapılıyormu merak ettim bende haftaya gireceği m kısmetse, sonuçlar güzel çıkar inşallah
Cogunluk cok cocuklu galibaherkese merhaba. ilk gebeliğiniz mi. benim 16 aylık oğlum var.
Sağol canım yazdığı n için,ilk olunca heyecan yapıyor insan,ne olacak nasıl olacak....soru çokNormal usg de burun kemigi ve ense kalinligina bakilip kan tahlili veriliyor
öyle mi canım gruba yeni girebildim görmedim o yüzden =)Cogunluk cok cocuklu galiba1. Sayfada listemizde yaziyor cogu kisinin kacinci bebegi. Benim 1 kizim var 2 yasinda..
Ben de progesteron hap olarak ve crinone jel fitil kullanmıştım. Hapı 1 kutu kadar kullandım ama jele hamile kaldım kalalı devam ediyorum 3 aya kadarŞimdi kendi doktoruma sordum progestran başladı.
Usg hesapladı herlde kesen 4 4.5 haftayla uyumlu dediGözünuz aydin ❤❤ gec dollenme olunca simdi sata gorr mi hesap yapiyor dollenme tarihine gore mi
İnşaAllah canım hepimizin ki❤En küçüğümüz sensin oyleyse canim. Saglikla buyusun
Bencede burada takılİnşaAllah canım hepimizin ki❤
Ay evet biz geriden geliyozaslında Nisan annesi de Olablirm ama sizleri daha çok sevdim daha aktifsinz burda olurm herlde
Canım normal ultrason gibi ama uzun sürüyor kan alıyorlar bideİkili testi yaptıran varmı diye cektim mesajını gördüm,normal ultrason gibimi bakılıyor extra birşey yapılıyormu merak ettim bende haftaya gireceği m kısmetse, sonuçlar güzel çıkar inşallah
Bildiğin bebek olmuş ya bu minnakBenim minnoşum
Gecmis olsun, bende simdi geldim doktordan kalbinin durdugunu ogrendim bebegimin ama kurtaj icin dort gun bekleyelim dedi anlayamadim. Sizde de oyle mi oldu hemen müdahele mi edildi?Kontrolde öğredim kalbinin durduğunu..hic belirtim yoktu.Sadece 3gündür baş ağrım vardı geçmeyen ama ondan mı bilmiyorum..Hatta tüm belirtilerim yok olmuştu.
Çok üzüldüm canim ya. Geçmiş olsun. Ben de şimdi kontrole gidiyorum. Yüreğim ağzımda bu hafta ne çok kötü haber aldık. Bi belirtin var mıydı?Gecmis olsun, bende simdi geldim doktordan kalbinin durdugunu ogrendim bebegimin ama kurtaj icin dort gun bekleyelim dedi anlayamadim. Sizde de oyle mi oldu hemen müdahele mi edildi?
Gecmis olsun, bende simdi geldim doktordan kalbinin durdugunu ogrendim bebegimin ama kurtaj icin dort gun bekleyelim dedi anlayamadim. Sizde de oyle mi oldu hemen müdahele mi edildi?
Evet burdayımBencede burada takıl
Canım kontrole gittin miSenin adina cok sevindim kuzu. Masallah diyelim insallah kalp atislarinida goruruz kuzu
tekrar yaptrmanı tavsiye ederim sonuçta aklında kalacagına.. ben veteriner hekm olmama ragmen negatif cıktı ..Merhaba herkese. Toxoplazma testi yaptirmis hanimlar igm olan 0.67 cikti bende. Testi devlette yaptirdim ordaki temiz dedi ama kolan beylikduzundeki kadin cok sacma bi sonuc ne negatif ne pozitif hemen burda bi daha yaptir dedi. Referans araligi maks 0.50. Benzer sonuc alan var mi yaptirayim mi tekrar? Okullar acilacak devlette yaptiramam ozele de bosuna para vermek isteniyorun
Teşekkür ederim canımBildiğin bebek olmuş ya bu minnakkocaman gülümsedim görünce. Sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?