- 16 Mayıs 2019
- 693
- 954
- 18
- 40
Allah yardimcimiz olsun güzel haberlerini bekliyoruzSize de çok geçmiş olsun. Maşallah ne güzel başa çıkmışsınız. Benim biraz da durumu kaza olarak kabullenemememden kaynaklandı sıkıntım. Gördüğüm an çıldırmış gibiydim. Hastanede bile oğlum kendi acısını bıraktı, anne ben iyiyim, nolur ağlama artık diye yalvardı da yine de kendime gelip sakinleşemedim. Yarın plastik cerraha gideceğiz. İnşallah güzel haberlerle döneriz
Ayse canim büyük gecmis olsun kaybin icin.
Cok üzüldüm inan. Dilerim tez zaman da yeniden nasip eder Rabbim Sana. Dedigin gibi evladina sarilarak atlatirsin insallah bu zorlu sureci. Rabbim hepimizin cocuklarini korusun insallah.
Allah kızınıza sağlık sıhhat versin, inşallah tekrar hamile kalır sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebeğinizi. Sizin eşiniz de mi varikosel ameliyatı olmuştu? Benim eşim oldu ameliyat 3,5 ay sonra hamile kaldım, benim de bir oğlum, iki gebelikte bebeklerin kalp atışı yoktu. Ben de korkuyorum açıkcası. Allah evlatlarımızı bağışlasın.
Merak etmistim seni. Hakkinda hayirlisi olsun
Çok geçmiş olsun canımTez vakitte tekrardan nasip olsun inşallah
Çok geçmiş olsun. RABBİM TEKRAR NASİP ETSİN HAYIRLISIYLA İNŞALLAH
Cok uzuldumAllah sabirlar versin Allah kizina saglik uzun omur versin insallah birdaha nasip eder rabbim saglikla
Allah tekrardan sağlıklı gebelik yaşamayı nasip etsin.Üzülmemek elde değil tabi ama kızınız olması bir nebze hafifletir kaybınızı.Geçmiş olsun
A ayse201319 çok geçmiş olsun canım. Allah tekrar nasip eder inşallah sağlıklı bir evlat. Sen sağlıklı ol gerisi Allaha emanet.
hepinize çok çok teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun rabbim bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin inşaallahhakkinda hayirlisi canim, insallah en kisa sürede tekrar anne olursunallah kizina saglikli uzun ömürler versin
Bende cumartesi gidicem bakalım inşallah güzel haberler alırımÇok hareketliydiçok az oldu canım bulantı bazen akşam bazen sabah abartılı bulantım olmadı
Yooo annem hic bulanti yaşamamış 3ümüzde kızızBende cumartesi gidicem bakalım inşallah güzel haberler alırımAma ben 2li testi yaptırmayacağım. Benim hiç bulantım olmadı bulantı olmayınca erkek diyorlar ama bakalım ne olcak.rabbim sağlıklısını hayırlısını versin inşallah.
Şimdi kendi doktoruma sordum progestran başladı.Hayır canım dışa olmuyordu
1 hafta sonra gececektirŞimdi kendi doktoruma sordum progestran başladı.
Çok şükür kesemizi gördük sağlıklı kese dediCanm ne yaptın
Canimm nasil buyumus masallahhhh. Darisi basima olsun. Nasil rahatliyor insan dimi her seyin yolunda oldugunu gorup doktorun odasindan cikincaBüyük ihtimal senin kuzucuk içinde tahminde bulunur doktor o zaman ☺ Ay ben bu günü zor bekledim ikili testi de yaptırdım bakalım inşallah sağlıklı bebişlerimiz olur☺
Çok sevindim canmm gözünn aydınnÇok şükür kesemizi gördük sağlıklı kese dedi4.5 haftalık daha geç döllenme olduğu için
Emzirmesen daha iyi olmazmi?
Gecmis olsun canim insallah cabuk toparlar kuzun.Gidebilirsem bende bugun dra gidicem. Sonuclarim cikmis. Esim hazir evdeyken gidelim istiyorum sonra cok oluyor kiza gitmek. Eee zaten hasta gidemem iyilesene dek tek başıma
Kuzum inşallah senin de herşey çok güzeldir yolundadır. Bende nasıl rahatladımmmCanimm nasil buyumus masallahhhh. Darisi basima olsun. Nasil rahatliyor insan dimi her seyin yolunda oldugunu gorup doktorun odasindan cikincaikiliyi de yaptirmissin oh ne guzel sonuclar da temiz cikar insallah merak etme. Bana da dua et olur mu 14.20de randevumm
Hayır canım bu herkeste oluyor sanırım yumurtalık orasıKızlqr burada iki kesemi var bana mı öyle geldi bu gün dr gittim soramadım ama hep böyle 2 yuvarlak vardı birinde bebek vardı kalp atışını duydum :)
Allah sabrını artırsın canım, dilerim en kısa zmaanda gönlüne göre sağlıklı br hamileliğin olur inşallah.Kontrolde öğredim kalbinin durduğunu..hic belirtim yoktu.Sadece 3gündür baş ağrım vardı geçmeyen ama ondan mı bilmiyorum..Hatta tüm belirtilerim yok olmuştu.
Çok şükür kesemizi gördük sağlıklı kese dedi4.5 haftalık daha geç döllenme olduğu için
İkili testi yaptıran varmı diye cektim mesajını gördüm,normal ultrason gibimi bakılıyor extra birşey yapılıyormu merak ettim bende haftaya gireceği m kısmetse, sonuçlar güzel çıkar inşallahBüyük ihtimal senin kuzucuk içinde tahminde bulunur doktor o zamanAy ben bu günü zor bekledim ikili testi de yaptırdım bakalım inşallah sağlıklı bebişlerimiz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?