2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Allah yardimcimiz olsun güzel haberlerini bekliyoruz

Gidebilirsem bende bugun dra gidicem. Sonuclarim cikmis. Esim hazir evdeyken gidelim istiyorum sonra cok oluyor kiza gitmek. Eee zaten hasta gidemem iyilesene dek tek başıma

Ayse canim büyük gecmis olsun kaybin icin.
Cok üzüldüm inan. Dilerim tez zaman da yeniden nasip eder Rabbim Sana. Dedigin gibi evladina sarilarak atlatirsin insallah bu zorlu sureci. Rabbim hepimizin cocuklarini korusun insallah.
Merak etmistim seni. Hakkinda hayirlisi olsun
Çok geçmiş olsun canım Tez vakitte tekrardan nasip olsun inşallah
Çok geçmiş olsun. RABBİM TEKRAR NASİP ETSİN HAYIRLISIYLA İNŞALLAH
Cok uzuldum Allah sabirlar versin Allah kizina saglik uzun omur versin insallah birdaha nasip eder rabbim saglikla
Allah tekrardan sağlıklı gebelik yaşamayı nasip etsin.Üzülmemek elde değil tabi ama kızınız olması bir nebze hafifletir kaybınızı.Geçmiş olsun
A ayse201319 çok geçmiş olsun canım. Allah tekrar nasip eder inşallah sağlıklı bir evlat. Sen sağlıklı ol gerisi Allaha emanet.
hakkinda hayirlisi canim, insallah en kisa sürede tekrar anne olursun allah kizina saglikli uzun ömürler versin
hepinize çok çok teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun rabbim bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin inşaallah

Çok hareketliydi çok az oldu canım bulantı bazen akşam bazen sabah abartılı bulantım olmadı
Bende cumartesi gidicem bakalım inşallah güzel haberler alırım Ama ben 2li testi yaptırmayacağım. Benim hiç bulantım olmadı bulantı olmayınca erkek diyorlar ama bakalım ne olcak.rabbim sağlıklısını hayırlısını versin inşallah.

Yooo annem hic bulanti yaşamamış 3ümüzde kızız
Ben ilkindede yasamadim kızdı simdide yasamiyorum gayet normalim hamile degilim gibiyim

Büyük ihtimal senin kuzucuk içinde tahminde bulunur doktor o zaman ☺ Ay ben bu günü zor bekledim ikili testi de yaptırdım bakalım inşallah sağlıklı bebişlerimiz olur☺
Canimm nasil buyumus masallahhhh. Darisi basima olsun. Nasil rahatliyor insan dimi her seyin yolunda oldugunu gorup doktorun odasindan cikinca ikiliyi de yaptirmissin oh ne guzel sonuclar da temiz cikar insallah merak etme. Bana da dua et olur mu 14.20de randevumm

Kuzum inşallah senin de herşey çok güzeldir yolundadır. Bende nasıl rahatladımmm Darısı tüm hamişlerin başına

Selam herkese. Bayram yoğunluğundan bakamadım pek. Bebişlerini, keselerini gören anneler gözünüz aydın. Kötü haber alanlar olmuş çok geçmiş olsun.

Tatile giden kızlar havuza giriyor musunuz? Yoksa sadece denize mi giriyorsunuz? Havuzda sıkıntı olur falan diye okudumda

Büyük ihtimal senin kuzucuk içinde tahminde bulunur doktor o zaman Ay ben bu günü zor bekledim ikili testi de yaptırdım bakalım inşallah sağlıklı bebişlerimiz olur
İkili testi yaptıran varmı diye cektim mesajını gördüm,normal ultrason gibimi bakılıyor extra birşey yapılıyormu merak ettim bende haftaya gireceği m kısmetse, sonuçlar güzel çıkar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…