Bugün benimde kontrolum vardı. Baya hareketliydi yine.. cinsiyeti yine gözüktü. Dayanamadım bi tane zıbın aldım ben de. Size özenip İkili tarama için haftaya gün verdi. 4.30mm daha..
Bugün benimde kontrolum vardı. Baya hareketliydi yine.. cinsiyeti yine gözüktü. Dayanamadım bi tane zıbın aldım ben de. Size özenip İkili tarama için haftaya gün verdi. 4.30mm daha..
BBeto2012
insallah ise yarar aktardan sabir tasi diye birsey duydum hemen biraktirdigindan bahsettiler hangisi olursa deniycem artik grupta ilk bebegi olan birkac ksi var galiba yoksa 2. 3.
Ogluma hamileyken bende öyleydim. Mide bulantisida yasamadim.
Ama simdi..
Etten tiksindim, ne kokusunu duymaya tahamüllüm var ne adina.
Gün boyunca bulantim var, kusma yok allahtan.
Yemek istegim 0. Ac kalmiyayim ve mide bulantisini belki keser diye atistiriyorum birseyler.
Ogluma hamileyken bende öyleydim. Mide bulantisida yasamadim.
Ama simdi..
Etten tiksindim, ne kokusunu duymaya tahamüllüm var ne adina.
Gün boyunca bulantim var, kusma yok allahtan.
Yemek istegim 0. Ac kalmiyayim ve mide bulantisini belki keser diye atistiriyorum birseyler.
Yaa bende kızıma hamileyken bulantıdan kafam kalkmıyordu ama şimdi hiç bi şeyim yok acaba oğlan mı şimdiki sağlıklı olması en önemlisi ama bu hamilelik benim çok farklı geçiyor
Yarin randevusu olanlarda bende varim 11 de bakalim cok heyecanlıyım AAy-Perim
yarin tam 10+4 olacak senin mındık gozukmustu benimkide belli eder mi sence kendini zibin ekibine katilmak istiyorum