2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben çok acıkıyorum gece 3 -4 biley yemezsem karnım grulduyor bazen okuyorum miğde bulantısı yaşayan çok bende yok acaba bişeymi oldu diye

Ben ekşi şeyleri çok severek yiyorum kızmı acaba deneyimli anneler var sizlerde nasıldı

Sen kesin ogrenirsin erkekse burdayim deme vakti gelmis artik
Evet canım erkekte daha önce öğreniliyor kızda emin olamıyor doktorlar bakalım Hiç heveslenmiyorum ama kızımda her hafta ultrasona giriyordum bekli görünür diye. İlklerin heyecanı başka oluyor

Ben ekşi şeyleri çok severek yiyorum kızmı acaba deneyimli anneler var sizlerde nasıldı
Onlar hiçbir kesinliği yok canım malesef ya bence tesadüfen bazılarında denk geliyor. Kızımda eşimle içimize doğmuştu kesin erkek diyorduk, belirtiler Çin takvimi falan hepsi erkek diyordu.

Ben çok acıkıyorum gece 3 -4 biley yemezsem karnım grulduyor bazen okuyorum miğde bulantısı yaşayan çok bende yok acaba bişeymi oldu diye
Benimse mide bulantım yok 8+3 teyim ama yemek yedikten snr acaip bir tokluk hissi ve afedersiniz gün boyu sürekli geyirme var bide ağzımda çok kötü bi tat var sabahları olmuyo yemekten snr mide yanmasıyla beraber bu tat oluyo ve gitmiyo gün boyu

Her yemek sonrası sakız çiğne biyerde okumuştum hamilelik geyirmesine iyi gelmiş dene falım tarzı şekersiz

Bende Aynılarini yaşadım 8+3 den sonrada kusmalar başladı

Kızlar kola içeniniz varmı aranızda ? Belli oranda kafein alabiliyoruz biliyorum çok zararlı normalde içmiyorum ama çok canım çekti bi taneden bişey olmaz heralde

Ben burada ozel ultrason merkezi buldum. Doktor yok, sadece ultrason teknisyeni bakiyo ama kendi isteginle para verip yaptirabiliyosun:) Gecen cuma gitmistim, simdi yarina bi tane daha randevu aldim
Hmm oyle bisey yok burda ya olsa iyiymis. Burda ya takibini yapan doktor ya da acil durumda hastane. Takibini yapan doktor da devletin odedigi toplam 3 ultrason disinda ek ucretle bakiyor (evet tum hamilelik boyunca 3) ancak onlar da standart muayene gunlerinde haliyle. Beklemekten baska care yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…