Ogluma hamileyken bende öyleydim. Mide bulantisida yasamadim.
Ama simdi..
Etten tiksindim, ne kokusunu duymaya tahamüllüm var ne adina.
Gün boyunca bulantim var, kusma yok allahtan.
Yemek istegim 0. Ac kalmiyayim ve mide bulantisini belki keser diye atistiriyorum birseyler.
Evet canım erkekte daha önce öğreniliyor kızda emin olamıyor doktorlar bakalım Hiç heveslenmiyorum ama kızımda her hafta ultrasona giriyordum bekli görünür diye. İlklerin heyecanı başka oluyor
Onlar hiçbir kesinliği yok canım malesef ya bence tesadüfen bazılarında denk geliyor. Kızımda eşimle içimize doğmuştu kesin erkek diyorduk, belirtiler Çin takvimi falan hepsi erkek diyordu.
Evet simdi kendi doktoruma gittim kalbi atiyor sorun yok dedi, iki hafta sonra tekrar goruselim dedi sasirdik kaldik bizde benim ucuncu bebisim digerlerinde boyle birsey yasamamistik saskiniz
İnşaAllah canım hepimizin ki❤
Ay evet biz geriden geliyoz aslında Nisan annesi de Olablirm ama sizleri daha çok sevdim daha aktifsinz burda olurm herlde
Benimse mide bulantım yok 8+3 teyim ama yemek yedikten snr acaip bir tokluk hissi ve afedersiniz gün boyu sürekli geyirme var bide ağzımda çok kötü bi tat var sabahları olmuyo yemekten snr mide yanmasıyla beraber bu tat oluyo ve gitmiyo gün boyu
Benimse mide bulantım yok 8+3 teyim ama yemek yedikten snr acaip bir tokluk hissi ve afedersiniz gün boyu sürekli geyirme var bide ağzımda çok kötü bi tat var sabahları olmuyo yemekten snr mide yanmasıyla beraber bu tat oluyo ve gitmiyo gün boyu
Kızlar kola içeniniz varmı aranızda ? Belli oranda kafein alabiliyoruz biliyorum çok zararlı normalde içmiyorum ama çok canım çekti bi taneden bişey olmaz heralde
Kızlar kola içeniniz varmı aranızda ? Belli oranda kafein alabiliyoruz biliyorum çok zararlı normalde içmiyorum ama çok canım çekti bi taneden bişey olmaz heralde
Ben burada ozel ultrason merkezi buldum. Doktor yok, sadece ultrason teknisyeni bakiyo ama kendi isteginle para verip yaptirabiliyosun:) Gecen cuma gitmistim, simdi yarina bi tane daha randevu aldim
Hmm oyle bisey yok burda ya olsa iyiymis. Burda ya takibini yapan doktor ya da acil durumda hastane. Takibini yapan doktor da devletin odedigi toplam 3 ultrason disinda ek ucretle bakiyor (evet tum hamilelik boyunca 3) ancak onlar da standart muayene gunlerinde haliyle. Beklemekten baska care yok