2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Merhaba herkse bende nisan annesi olacağım.kismet olursa ama mart annelerini takip etmek daha dogru gibi geldi bugün inanılmaz bas ağrısı yasiyorum benim gibi olan var mi
Var kuzum bendede baş ağrısı. Grip oldum bide hapşurmaktan belimede ağrı girdi bide onla uğraşıyorum şimdi

Kizlar 8 haftanin icindeyim,alt karnimda doluluk hissi var yururkende hissediyorum sizde de oylemi

Kızlar bebiş bebiş de 6+3 cinsiyet tahmini olan varsa alırım bi dal lütfen:)

Eklentiler

• 27F1E4D7-45D6-4CBC-A1EE-B8F44AA39ED0.webp
    29 KB · Görüntüleme: 76
Benim bugun karnım düştü resmen. İcime de vesvese girdi. Aksam esim gelsin acile gidicem. Sabah beri az cubuk kraker, bir halley kaldi icimde. Ne yediysem cikardim. Hâla bulaniyorum. Ama birsey yemiyorum artik korkuma :'(

Kizlar benim kiz tutturdu kardesi erkek olacakmis ismi ne olsun diyorum bilmiyorum diyor. Gebeliğim birebir kiziminkiyle ayni geciyor, eger erkek olursa bu tez de yalan olur
benim kizimda erkek istiyor babama benzesin diyor birde kiz olursa agliycakmis cok dua etti erkek kardeş için

Ayy gözünüz aydıın nası sevindim maşallah suan tam olarak kaç benim 9+6 ama daha bişey yok 13.haftada 2li test dedi

Senin bebiş zaten önde gidiyormuş. Bence hissediyor olabilirsin. Banada bazen biseyler olur gibi oluyor ama ben emin olamiyorum daha küçük çünkü
Bende emin olamiyorum ama içime sanki birsey deyip gidiyor gibi belki de gaz falandır ama sanki O gibi

Kızlar bebiş bebiş de 6+3 cinsiyet tahmini olan varsa alırım bi dal lütfen:)
Canım çok minik daha büyüsün az kuzucuk o zaman öğrendiğim kadarıyla tabi ki tahminde bulunurum . Hislerine güven bence bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…